Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis....

din 28 apr 2006 15:46 de sweetgirl1

Chestia e ca eu nu am facut dragoste cu el niciodata.Asta i-am spus si eu...k in cazul in carevoi putea sa trec peste, imi va fi destul de greu sa fac dragoste cu el.I-am spus ca imi este frica si de boli si el s-a oferit sa isi faca analizele ca ...

Re: Cum Ma Rascumpar??

din 28 apr 2006 14:49 de maeka

si l-a mine s-a intamplat la fel...numai ca abia dupa cateva contacte si-a revenit.daca ti-e frica de ce crede prietena ta despre tine..eu pot sa-ti zic din punctul meu de vedere ca nu m-a deranjat.in acele prime zile, stiam ca prietenul meu se ...

Re: Re: Re: Probleme in paradis....

din 28 apr 2006 14:43 de maeka

faptul ca ti-a spus inseamna mult.nu aprob ceea ce a facut dar poate chiar a simtit nevoia de tine si poate ca tot timpul s-a gandit la tine.si eu sunt cam in aceeasi situatie..eu sunt aici, el e la 2000km, ne vedem o data la 2-4luni..ce-i drep, ...

Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma ascund?

din 28 apr 2006 11:24 de mimi

chestia e ca l-am rugat sa renunte la muscaturi, sex 2 ore...:(( si a spus asa "pai o facem , sa o facem ca lumea. sa simti ca o faci dragoste cu adevarat !" eu deja am inceput sa slabesc si sa am ameteli, o fi din cauza sexului..sau ...

Probleme in paradis....

din 28 apr 2006 09:33 de sweetgirl1

V-am mai povestit situatia mea, eu aici, el acolo de aproape 6 luni...se intoarce acum la inceputul lunii mai.A aparut o problema...ieri cand am vorbit l-am luat la sigur si mi-a raspuns cu toata sinceritatea (ceea ce e de apreciat)ca m-a inselat de ...

Re: Atza ?

din 28 apr 2006 08:36 de Nekunoskuta

Nu conteaza cat, cum, cand, de ce se rupe ata. Este un detaliu monor si nesemnificativ pentru viata sexuala.

Re: ce simt testicolele?

din 28 apr 2006 01:56 de baxxu

golitine ca ne umplem din nou.bine.asta nu inseamnna,daca se golesc ,se fac minuscule.

Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma ascund?

din 28 apr 2006 01:54 de ExoticDream

Comportamentul prietenului tau nu demonstreaza dragoste, ci egoism si lipsa totala de respect fata de tine! Chiar daca nu ar tine la tine, tot ar trebui sa ii pese de ceea ce iti place si tie! Trei spatamani mi se par un timp cam scurt pentru a ...

Atza ?

din 28 apr 2006 01:50 de eu

Ok am si eu cateva intrebari in legatura cu "atza" ... daca ea este rupta.. poti deveni mai performant sau mai putin sensibil in zona respectiva... trebuie neaprat sa fie rupta ca sa poti avea o viata sexuala buna ? ... Deci mie nu mi sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : fantezii

din 28 apr 2006 01:49 de baxxu

nu e unicul.pana si sexul daca ne raportam la noi insine ,se termina.imbatranesti si nu mai merge.si atunci te gandesti ce va urma.oare ce va urma?o viata monotona,asteptand sa mori,sau te gandesti ce va fi dupa moarte,daca e ceva,un rai ,un iad.i-ar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: bl

din 28 apr 2006 01:44 de ExoticDream

Sperma contine o multime de chestii: acid ascorbic, antigeni, calciu, [b]clor[/b], colesterol, colina, acid citric, creatina, DNA, fructoza, inositol, acid lactic, magneziu, fosfor, potasiu, acid piruvic, sodiu, sorbitol, spermidina, spermina, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu amicii...

din 28 apr 2006 01:14 de ExoticDream

Intr-adevar, dorinta lui de a iesi (prea) mult cu amicii poate fi un semn ca implicarea sa in relatie nu este serioasa. Nu cred ca ar fi o idee buna sa il preseze sa iasa impreuna cu ei decat din in cand, dar trebuie sa fie atenta si la alte ...

Re: da............

din 27 apr 2006 22:12 de LonelyGirl

sa pui tu conditiile.Daca nu le accepta atunci gaseste altul MAI BUN.Ca el gasesti pe toate gardurile.Crede-ma:ok:

Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma ascund?

din 27 apr 2006 22:07 de LonelyGirl

Marfa propunerea.iti iubesti prietena la nebunie inteleg:wacko:

Re: c se poate intampla????

din 27 apr 2006 22:01 de LonelyGirl

Mai parca am trai in varf de munte.Folosim internetul sa punem intrebari aiurea in loc sa me documentam inainte...Chiar imi pare rau pentru copiii astia.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: bl

din 27 apr 2006 21:55 de LonelyGirl

Cerceteaza si zi-ne si noua.Dar nu o parere ci ceva concret.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blow j

din 27 apr 2006 18:59 de verdiuc

Eu chiar ma gandeam....de ce o fi mirosind atat de mult a clor?Ar trebui sa cercetez daca are continutul mare in clor.

Re: c se poate intampla????

din 27 apr 2006 17:48 de Farfalla

Nu cred ca a ramas insarcinata. oricum pentru orice eventualitate sa faca un test de sarcina la 14 zile de la contactul sexual ...

din 27 apr 2006 17:45 de Farfalla

Trebuie sa stai de vorba cu el. Si tu mai refuza-l ... ce esti marioneta lui sa te puna cum vrea el si alte alea ... ia si tu initiativa. Da, cati ani ai ?

din 27 apr 2006 17:21 de maeka

daca ii esti draga intr-adevar si nu doar un obiect drag, ar trebui sa inteleaga.ce, se crede la curse?nu vad cum ai putea sa-i spui altfel decat ca ai momente cand chiar nu mai poti.nu cred ca i s-ar parea o jignire, poate ba din contra.dar ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2622 din 3732
«   1 ... 2619   2620   2621   2622   2623   2624   2625 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare