Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 mai 2006 12:04 de sweetgirl1

Cred ca mi-ar fi mult mai greu sa iert o jignire facuta ori la nervi ori la betie.Asta nu as putea sa iert niciodata.Atata timp cat nu isi poate controla nervii intr-o oarecare masura - nu spun ca nu poate sa tipe s.a.m.d- incat sa nu ma ...

din 4 mai 2006 11:59 de sweetgirl1

Asta el o stie foarte clar si de asemenea simte o raceala din partea mea ceea ce mi se pare absolut normal.Nu poate fi la fel cum era cel putin pentru moment.

din 4 mai 2006 09:00 de valentine

A doua sansa? U must be joking... A doua sansa se da pentru vorbe scoase la nervi,pentru fapte facute la nervi,pentru gesturi facute la nervi,eventual la betie sau chestii de genul asta,dar pentru inselat se da doar un raspuns:"du-te ...

Re: cat de des e normal sa faci sex ?

din 4 mai 2006 08:55 de valentine

Mai...stai asa,ca unii cam incurca chestiile. E normal ca la inceput sa faca sex des,deh,ca orice cuplu...dar odata cu marirea perioadei de cand stau impreuna,relatiile sexuale se raresc si ele. Defapt...voi daca mancati cate o shaorma in fiecare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr

din 4 mai 2006 00:24 de ExoticDream

Te cred ca te-a durut...., il iubesti! Daca "accidentele" s-au intamplat oarecum "pe vremuri", da-i totusi a doua sansa, insa lasa-l sa vada cat de mult te-a afectat gestul lui si fii ferma cand ii spui ca o (noua) ...

Re: pt veterani....

din 4 mai 2006 00:09 de ExoticDream

Prietenul tau are 18-19 ani si esti prima fata cu care are intr-adevar o relatie (prostiile acelea de o luna nu se pot numi astfel), mai ales ca ati facut si dragoste, iar tu ai probabil 16-17 ani. Pentru baieti, varsta asta (18-19) este una ...

Re: Re: femei obsedate sexual

din 3 mai 2006 23:46 de ExoticDream

Nu, in cazul asta, daca isi pune in practica dorinta, este o femeie extenuata!!! Gandeste-te cum ar fi sa aiba un partener care sa o "tina in priza" 7-8-9 ore (sunt cazuri)!!! ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proble

din 3 mai 2006 17:09 de sweetgirl1

Din cate mi-a spus el...asta s-a intamplat la cateva saptamani dupa ca a ajuns acolo si eu calculand mi-am dat seama ca atunci nu eram oficial un cuplu doar discutam despre o eventuala relatie, cum ne-am intelege, incercam sa ne cunoastem mai ...

Re: femei obsedate sexual

din 3 mai 2006 16:06 de Nekunoskuta

O femeie cu apetit sexual ridicat. Daca are si un servicul de 8-9 ore si o casa de intretinut e o femeie cu apetit sexual foarte ridicat ;)

Re: cat de des e normal sa faci sex ?

din 3 mai 2006 16:02 de Nekunoskuta

Sincer, tinand cont ca locuiti impreuna mi se pare putin :D Faceti cand, cum, unde, de cate ori doriti. Daca difera apetitele voastre sexuale ajungeti la o "intelegere". Nu exista un numar "corect" sau "normal" in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme i

din 3 mai 2006 15:26 de ExoticDream

Inclin sa-i dau dreptate lui David de data asta, dar numai in cazul in care cele 3 episoade de sex au avut loc DUPA ce voi doi ati devenit un cuplu (chiar daca la distanta pentru un timp), cu sentimente declarate (din ce ai scris tu, nu reiese clar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu

din 3 mai 2006 13:54 de Duduia

pana acum, ti-a aratat ce-i place lui si pe tine nu te-a incantat. arata-i ce-ti place tie. e posibil sa aiba o surpriza placuta. consider ca sunteti de felicitat din moment ce devine receptiv fata de tine.

un altfel de satisfactie

din 3 mai 2006 13:40 de Duduia

bine, e clar, nu am orgasm. a incetat sa ma mai deranjeze, nu din resemnare ci datorita unei descoperiri recente in ceea ce priveste propria mea placere: placerea lui. in momentele respective, imi place atat de mult cand il vad si simt ca e excitat ...

Re: Re: sunt disperata!!!

din 3 mai 2006 13:15 de Duduia

"problema" ACEASTA nu tine de partener, ci de preocuparea ei INSISTENTA de a atinge punctul culminant. daca va avea vreodata orgasm, nu va fi decat cu prietenul ei. si ma gandesc...chiar daca nu il va avea (in cel mai rau caz), de ...

Re: Re: cum e cu sarutul

din 2 mai 2006 20:24 de iuli

:D

Re:

din 2 mai 2006 01:34 de vldro

cea mai tanara "Mamica", daca vrei date "fizice", a fost Lina Medina din Peru.. a Nascut la 5 (Cinci) ani si opt luni un baietel in 1939. asta inseamna ca si-a inceput "viata sexuala" la varsta de 4 ani si 11 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme i

din 1 mai 2006 22:02 de Nekunoskuta

Nu pari o fata proasta care se lasa pacalita pentru ca doar tu stii ce e in relatia ta, doar tu iti cunosti sentimentele si le cunosti si pe ale lui. Daca tu crezi ca merita o a doua sansa, bine, dar atat, alta sa nu o mai acorzi pentru ca nu ar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in pa

din 1 mai 2006 21:33 de sweetgirl1

Ok!Sunt de acord cu ce spuneti.Poate va par..nu stiu ...o proasta care se lasa pacalita.Sa stiti ca nu este asa.M-am despartit de alti baieti pentru mult mai putin.Nu este voeba ca nu ii pasa daca ii dau papucii sau nu.El mi-a spus urmatoarea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradi

din 1 mai 2006 14:45 de Nekunoskuta

Sweetgirl, cu parere de rau ii dau dreptate lui David. A scris ceea ce voiam sa scriu eu. Gandeste-te ca e parerea unui barbat. Nu pot intelege cum crezi ca te iubeste si totusi te-a inselat atat de mult (tin minte ca ai spus ca de 2 ori a fost ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradi

din 1 mai 2006 11:36 de dazza

Mare dreptate ai David.:ok: sweetgirl si prietenul meu e plecat din tara.Si a fost plecat mai mult de 6 luni si mi-a spus: "Prefer sa o fac singur decat sa te insel cu alta." Cam asta e iubirea! Daca doi oameni care se iubesc sunt ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2619 din 3732
«   1 ... 2616   2617   2618   2619   2620   2621   2622 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare