Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu sti

din 1 mai 2006 11:29 de mimi

disctiile cu el, au dat roade...cel putin si-a dat si el seama cum sta treaba...fara sa-i spun prea multe. a devenit mai tandru....si chiar am avut 2 orgasme vaginale...si asa mi-am dat seama ca s-a schimbat... nu i-am spus nimic de genul "vezi ...

Re: Re: Re: baieti:v-ar placea sa fiti legati la o

din 30 apr 2006 23:59 de David21

Ne faci suspiciosi :unsure: Ma intreb daca nu ai 2 fetze ?:D:lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce

din 30 apr 2006 22:43 de David21

Daca citesti mai atent ce ti-am scris mai sus poti si tu la fel de bine ca mine si ca ceilalti sa iti dai seama ca raspunsul tau e un raspuns de om prost ce-si da talente de "intelectual" aici pe forum si are rolul de a-i adormi pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis...

din 30 apr 2006 22:31 de David21

Tu apreciezi faptul ca a fost sincer, insa mie sinceritatea lui mi-se pare un fel de tupeu nesimtit, unuia care te iubeste i-ar trece automat prin minte ca daca recunoaste ce a facut e posibil sa te piarda, se pare ca pe el nu l-ar fi afectat prea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis....

din 30 apr 2006 20:09 de sweetgirl1

Nu stiu cat sunt de naiva...(desi nu cred) dar faptul ca mi-a spus ce s-a intamplat desi nu as fi avut cum sa aflu inseamna cava pentru mine.Sinceritatea lui l-a salvat plus faptul ca exista iubire intre noi si de asemenea cred ca orice persoana ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspu

din 30 apr 2006 18:58 de David21

:D:D:D:lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis....

din 30 apr 2006 18:37 de David21

Sorry sweetgirl, tre' sa-ti zic ca esti tare naiva, tu impreuna cu multe alte femei habar nu aveti de ce sunt in stare barbatii, asta din cauza faptului ca nu-i cunoasteti, si daca se mai pune ca majoritatea barbatilor se pricep la jucat teatru si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac.

din 30 apr 2006 15:41 de SORIN28

Bun sfat. Eu inca ma intreb daca mesajul nu e la mishto:ok:

Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis....

din 30 apr 2006 15:36 de sweetgirl1

Il cunosc si nu ar putea sa ascunda asta pentru ca l-ar macina prea mult si in plus daca o sa il intreb direct nu ar putea sa ma minta.

Re: Atza ?

din 30 apr 2006 15:32 de SORIN28

1. Daca e rupta ata nu esti mai performant. 2. Nu are nimic a face ruperea atei cu o viata sexuala "buna" 3. Daca s-a rupt partial, nu e nici o problema. Daca pentru o perioada lasi sexul deoparte(rana) se "trece" si nu e ...

Re: Melodii preferate

din 30 apr 2006 15:11 de sweetgirl1

Mil y una historia me he inventado Para estar aquí, aquí a tu lado Y no te das cuenta que Yó no encuentro yá que hacer Sé que piensas que no he sido sincero Sé que ...

Re: Re: Re: Probleme in paradis....

din 30 apr 2006 13:11 de Nekunoskuta

Daca se va mai intampla si de frica sa nu te piarda nu-ti mai spune? Oricum faci ce vrei dar atentie, de 3 ori in 6 luni mi se pare PREA mult pentru un barbat care...cica...iubeste.

Re: Re: Probleme in paradis....

din 29 apr 2006 23:48 de sweetgirl1

Si daca a fost doar o greseala si nu se va mai intampla niciodata si o sa pierd ceva real, ceva sincer, ceva care poate avea un viitor frumos?M-am hotarat sa mai fac o incercare tocmai pentru toate aceste lucruri.Daca se va mai inampla o data cu ...

Re: Probleme in paradis....

din 29 apr 2006 23:22 de Nekunoskuta

Daca se intampla o singura data poate merita o a doua sansa. Eu sincer as scapa cat mai repede de asemenea om. Nu cred ca un barbat care iubeste (si spui ca esti convinsa de asta) nu se poate abtine 6 luni. Ce faci daca te culci cu el si apoi ...

Re: Re: Re: Atza ?

din 29 apr 2006 23:14 de Nekunoskuta

Detaliaza...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 apr 2006 21:08 de verdiuc

Iar daca am separa prin centrifugare elementele componente ale spermei,si am elimina spermina,iar apoi am pune celelalte elemente inapoi,formand o sperma fara...spermina,v-ati apropia mai usor de sperma...fetelor?Stiu ca este scarbos ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradi

din 29 apr 2006 20:45 de sweetgirl1

Acest lucru l-am luat si eu in considerare si m-a ajutat in luarea unei decizii pentru ca nu l-as fi iertat daca as fi facut dragoste cu el.

din 29 apr 2006 20:43 de sweetgirl1

Nu...pentru ca daca mi-ar fi spus ca nu m-a inselat atunci as fi stiut ca m-a mintit.El e mai mare cu 10 ani decat mine si nu ma asteptam sa fie un ingeras.Si apreciez foarte mult sinceritatea si el stia asta.Oricum stiti cum se spune ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa

din 29 apr 2006 18:15 de carrie

parerea mea este sa ii dai verde fara discutie, daca nu intelege sa se comporte in pat in asa fel incat sa va fie bine amandurora.

din 29 apr 2006 18:12 de carrie

in general femeile prefera sa nu stie ca sunt inselate. de multe ori am auzit prietene de-ale mele zicand "daca e destept si ma inseala in asa fel incat sa nu stiu si nu simt in nici un fel, treaba lui". faptul de a spune cuiva ca l-ai ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2620 din 3732
«   1 ... 2617   2618   2619   2620   2621   2622   2623 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare