Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu sti din 1 mai 2006 11:29 de mimi
disctiile cu el, au dat roade...cel putin si-a dat si el seama cum sta treaba...fara sa-i spun prea multe. a devenit mai tandru....si chiar am avut 2 orgasme vaginale...si asa mi-am dat seama ca s-a schimbat...
nu i-am spus nimic de genul "vezi ...
Re: Re: Re: baieti:v-ar placea sa fiti legati la o din 30 apr 2006 23:59 de David21
Ne faci suspiciosi :unsure:
Ma intreb daca nu ai 2 fetze ?:D:lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce din 30 apr 2006 22:43 de David21
Daca citesti mai atent ce ti-am scris mai sus poti si tu la fel de bine ca mine si ca ceilalti sa iti dai seama ca raspunsul tau e un raspuns de om prost ce-si da talente de "intelectual" aici pe forum si are rolul de a-i adormi pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis... din 30 apr 2006 22:31 de David21
Tu apreciezi faptul ca a fost sincer, insa mie sinceritatea lui mi-se pare un fel de tupeu nesimtit, unuia care te iubeste i-ar trece automat prin minte ca daca recunoaste ce a facut e posibil sa te piarda, se pare ca pe el nu l-ar fi afectat prea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis.... din 30 apr 2006 20:09 de sweetgirl1
Nu stiu cat sunt de naiva...(desi nu cred) dar faptul ca mi-a spus ce s-a intamplat desi nu as fi avut cum sa aflu inseamna cava pentru mine.Sinceritatea lui l-a salvat plus faptul ca exista iubire intre noi si de asemenea cred ca orice persoana ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspu din 30 apr 2006 18:58 de David21
:D:D:D:lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis.... din 30 apr 2006 18:37 de David21
Sorry sweetgirl, tre' sa-ti zic ca esti tare naiva, tu impreuna cu multe alte femei habar nu aveti de ce sunt in stare barbatii, asta din cauza faptului ca nu-i cunoasteti, si daca se mai pune ca majoritatea barbatilor se pricep la jucat teatru si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac. din 30 apr 2006 15:41 de SORIN28
Bun sfat. Eu inca ma intreb daca mesajul nu e la mishto:ok:
Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis.... din 30 apr 2006 15:36 de sweetgirl1
Il cunosc si nu ar putea sa ascunda asta pentru ca l-ar macina prea mult si in plus daca o sa il intreb direct nu ar putea sa ma minta.
Re: Atza ? din 30 apr 2006 15:32 de SORIN28
1. Daca e rupta ata nu esti mai performant.
2. Nu are nimic a face ruperea atei cu o viata sexuala "buna"
3. Daca s-a rupt partial, nu e nici o problema. Daca pentru o perioada lasi sexul deoparte(rana) se "trece" si nu e ...
Re: Melodii preferate din 30 apr 2006 15:11 de sweetgirl1
Mil y una historia me he inventado
Para estar aquÃ, aquà a tu lado
Y no te das cuenta que
Yó no encuentro yá que hacer
Sé que piensas que no he sido sincero
Sé que ...
Re: Re: Re: Probleme in paradis.... din 30 apr 2006 13:11 de Nekunoskuta
Daca se va mai intampla si de frica sa nu te piarda nu-ti mai spune? Oricum faci ce vrei dar atentie, de 3 ori in 6 luni mi se pare PREA mult pentru un barbat care...cica...iubeste.
Re: Re: Probleme in paradis.... din 29 apr 2006 23:48 de sweetgirl1
Si daca a fost doar o greseala si nu se va mai intampla niciodata si o sa pierd ceva real, ceva sincer, ceva care poate avea un viitor frumos?M-am hotarat sa mai fac o incercare tocmai pentru toate aceste lucruri.Daca se va mai inampla o data cu ...
Re: Probleme in paradis.... din 29 apr 2006 23:22 de Nekunoskuta
Daca se intampla o singura data poate merita o a doua sansa. Eu sincer as scapa cat mai repede de asemenea om. Nu cred ca un barbat care iubeste (si spui ca esti convinsa de asta) nu se poate abtine 6 luni. Ce faci daca te culci cu el si apoi ...
Re: Re: Re: Atza ? din 29 apr 2006 23:14 de Nekunoskuta
Detaliaza...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 apr 2006 21:08 de verdiuc
Iar daca am separa prin centrifugare elementele componente ale spermei,si am elimina spermina,iar apoi am pune celelalte elemente inapoi,formand o sperma fara...spermina,v-ati apropia mai usor de sperma...fetelor?Stiu ca este scarbos ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradi din 29 apr 2006 20:45 de sweetgirl1
Acest lucru l-am luat si eu in considerare si m-a ajutat in luarea unei decizii pentru ca nu l-as fi iertat daca as fi facut dragoste cu el.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis... din 29 apr 2006 20:43 de sweetgirl1
Nu...pentru ca daca mi-ar fi spus ca nu m-a inselat atunci as fi stiut ca m-a mintit.El e mai mare cu 10 ani decat mine si nu ma asteptam sa fie un ingeras.Si apreciez foarte mult sinceritatea si el stia asta.Oricum stiti cum se spune ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa din 29 apr 2006 18:15 de carrie
parerea mea este sa ii dai verde fara discutie, daca nu intelege sa se comporte in pat in asa fel incat sa va fie bine amandurora.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis... din 29 apr 2006 18:12 de carrie
in general femeile prefera sa nu stie ca sunt inselate. de multe ori am auzit prietene de-ale mele zicand "daca e destept si ma inseala in asa fel incat sa nu stiu si nu simt in nici un fel, treaba lui". faptul de a spune cuiva ca l-ai ...
Pagina 2620 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
17 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||