Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: tot despre sarut

din 5 mai 2006 22:19 de bluemoon

Sincer nu am prea inteles... De ce nu cu limba? Nu-ti place? Sau care e problema? Daca e vorba ca nu stii atunci sfatul meu e sa lasi complexele la o parte si sa te apuci de treaba! Succes!

Re: Doua nedumeriri...

din 5 mai 2006 22:15 de bluemoon

In ceea ce priveste durata cred ca e mai bine sa o lasi pe ea sa decida. In ceea ce priveste sexul oral cred ca e mai bine sa incepeti cu mangaieri si incep sa ajungi la locul dorit fara sa-i spui ei prea multe. S-ar putea ca din cauza virginitatii ...

Re: Re: Re: Re: Re: as dori o parere

din 5 mai 2006 22:02 de bluemoon

Buna seara! Aici e vorba despre trecut. In general trecutul isi face simtita prezenta in actualitate deoarece ceea ce suntem e consecinta experientelor anterioare. Spui ca vezi schimbarea asta nu denota decat faptul ca a invatat din experientele ...

Re: Re:

din 5 mai 2006 20:25 de SORIN28

Poate strange ea dar nu cred ca il strange ca in menghina de se schimonoseste el asa tare. Sincer, habar n-am dar tot nu cred ca e chiar asa:ok:

Re: Re: Re: as dori o parere

din 5 mai 2006 19:45 de Nekunoskuta

Doar tu stii cum sa o consideri. Doar tu poti sa judeci daca s-a schimbat. E posibil ca tot ce s-a intamplat sa aiba ca scuza varsta frageda si problemele de familie. Daca tu consideri ca s-a schimbat si nu vei suferi dupa o relatie cu ea, FII ...

din 5 mai 2006 19:32 de Nekunoskuta

Pana zice ea STOP. E posibil sa o doara inainte sa termini tu si trebuie sa-i respecti dorinta. In cazul asta (cand ea e virgina) trebuie sa asculti de ea. Nu trebuie sa o convingi sau sa-i spui. Ai doua variante: incerci subtil sa afli ...

Re:

din 5 mai 2006 19:10 de Nekunoskuta

Daca in momentul ala ai si tu orgasm e posibil ca sa-l strangi din cauza contractarii muschilor vaginului. Nu pot intelege insa cum de-l strangi asa de tare incat sa-l deranjeze mult. Poate ne explica baietii. Eu stiu ca le place mai stramt :D

Re: Re: as dori o parere

din 5 mai 2006 19:03 de Orpheus

carrie, multumesc ptr reply...si ptr compliment. Acum, n-as vrea sa dezvolt acest topic, caci e o problema pur personala dar mai astept pareri. Ma bucur ca aud lucruri pozitive(fapt ce ar fi fost infirmat daca era sa ma iau dupa alte topicuri si ...

Re: Re: Atza ?

din 5 mai 2006 18:53 de eu

Merci mult in sf un raspuns la c am intrebat :)

Re: Re: as dori o parere

din 5 mai 2006 18:50 de dazza

8 barbati cu care a facut sex...este un pic cam mult pana la 20 de ani. Dar cum zicea si carrie,nu e asa important.Valoarea unui om nu scade o data cu o relatie sexuala cu inca unu. Probabil a avut probleme,a fost derutata.A trecut prin ...

Sarutul cu limba

din 5 mai 2006 18:12 de kity_girl

tot despre sarut, numai ca este putin mai diferit.problema este ca nu pot saruta cu limba.sarut pur si simplu.fara limba.nus tiu cum sa explic,dar sper sa intelegeti.nu stiu nici eu care e problema, dar nu pot saruta cu limba.:/ astept sfaturi daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri...

din 5 mai 2006 17:47 de crisss

Cred ca cel mai bine ar fi sa incepeti prima data cu un peting(timp in care o sa va cunoasteti mai bine si apoi o sa-i fie ei mai usor sa treaca si la sexul oral si la dezvirginare-daca pot spune asa:p)

Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri...

din 5 mai 2006 17:12 de anonimu'

nu..as vrea sa o fac cu ea..dar pt inceput vreau sa-i fac sex oral..daca i-as zice ca vreau sa o fac cu ea..iti dai seama ca nu ar prinde bine pt inceput nu? :rolleyes:

Re: as dori o parere

din 5 mai 2006 17:01 de carrie

valoarea unui om nu se masoara in numarul de parteneri de sex(cum parca am citit o chestie foarte inteligenta pe un topic aici: nu conteaza daca esti primul barbat din viata unei femei, conteaza daca esti ultimul) eu zic sa astepti sa o cunosti mai ...

Re: Re: Doua nedumeriri...

din 5 mai 2006 16:19 de anonimu'

vreau pt inceput sa-i fac numai eu sex oral..dar nush cum sa-i zic asta..adik daca se sperie..ca sunt fete care li se pare scarbos acest tip de sex..

Conteaza daca partenera mea a avut 8 parteneri?

din 5 mai 2006 15:54 de Orpheus

Buna useri, sunt nou pe acest forum(de altfel nici nu prea frecventez forumurile)deci sunt un newbie. Acum as fi dorit si eu de la voi,atat baieti/barbati cat si fete/femei, o parere sincera. Din cate am citit pe aici prin forum am vazut ca exista ...

din 5 mai 2006 15:33 de Duduia

daca e virgina "ttal" (adica... nu umbla cu treburi stii tu din care), atunci fa-i tu un sex oral, dar nu pentru a-i cere si ei acelsi lucru. nu poti obtine totul de-odata. daca asta vrei, mai bine las-o in pace, sa nu se sperie. pentru ...

Re: este vina mea?

din 5 mai 2006 15:26 de maeka

Chiar daca nu ai avea dereglari hormonale,nevoile sunt complet normale.Si chiar daca nu ai fi frumoasa, oricune in lumea asta, la varsta tineretii poate avea pe oricine.Si cu atat mai mult..ESTI FRUMOASA SI TANARA.ce astepti?sa te usuci?no ...

Re: Re: Re: Re: un altfel de satisfactie

din 5 mai 2006 15:24 de Duduia

experienta mea numara 8 luni. si de fiecare data gasesc ceva nou care imi place. chiar aseara i-am confesat recenta mea placere, ceva ce acum cateva luni m-ar fi...ingretosat, cred:~*. oricum, simt o schimbare in bine de cand nu mai sunt crispata: ...

Re: Re: Re: pt veterani....

din 5 mai 2006 14:17 de LonelyGirl

Si eu le doresc asta.Din pacate in ultima vreme happy end-urile parca exista doar in basme:ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2617 din 3732
«   1 ... 2614   2615   2616   2617   2618   2619   2620 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare