Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Cand trebuie sa fac pauza la Logest? din 7 mai 2006 13:09 de cris
Stie cineva la cat timp e bine sa fac pauza daca iau logest.le iau de 2 ani jum si nu a avut probleme.multumesc
expeditoru! din 7 mai 2006 11:27 de expeditoru!
Am vb cu el si mi-a zis ca nu vrea sa ne despartim dar posibil sa ma insele daca nu vreau asa ca i-am zis sa mai astepte dar nu prea ma ascultat si dupa aceasta discutie vine o prietena pe la mine [cea mai buna] si el inca era aici ma duc eu pana ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri... din 6 mai 2006 21:00 de sexii
I-mi place mie sa mi se faca daca tie nu-ti sufera
Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri... din 6 mai 2006 14:44 de anonimu'
de protejat..ma protejez..de inchegat o relatie pe baza pur sexuala nici nu ma intereseaza..dar vreau si ceva bun..de la ea daca ma intelegi..deocamdata am 2 luni aproape de cand sunt cu ea...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mai 2006 14:24 de ExoticDream
Il iubeste, de aceea incearca sa-i gaseasca scuze si sa-l ierte. Si eu sunt sceptica in privinta lui.... vezi tu, daca baietii de 18-19 ani au "oarecum" scuza varstei fragede, de la barbatii trecuti de 25 de ani te astepti sa fie ...
: Complexe din 6 mai 2006 14:16 de Somebody
Toata lumea este complexata de marimea penisului, sau de marimea sanilor.
:(
Eu sunt complexat datorita marimii (inaltimii) mele.
Am 22 de ani si inaltimea de 1,60 m. Este foarte putin. Toate fetele viseaza la baieti inalti si bine facuti. Pana ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mai 2006 14:11 de LonelyGirl
Daca ai fi postat asta acum un an te-as fi incurajat sa ii mai dai o sansa.Astazi insa nu cred ca are rost.Sansele de a fi fericita cu el nu sunt foarte mari.Daca te-a inselat o data sau de 2 ori o va face in continuare.Doar ca nu iti va mai ...
Re: Re: Re: Doua nedumeriri... din 6 mai 2006 14:09 de ExoticDream
Mda, e cam tinerica.... si ai sanse mari sa fii trimis la plimbare daca faci presiuni sexuale la inceput de relatie. Acel "ceva normal pentru tine" nu suna la fel si pentru o fata virgina, cu care esti impreuna de foarte putin timp. Mai ...
Re: Va rog sa imi spuneti ce sa fac si cand sa ii din 6 mai 2006 13:58 de ExoticDream
Eu sunt 101% pentru ideea de a-i spune INAINTE, mai ales daca va iubiti.
Avantaje:
- te va simti "al ei" intr-un mod special pe care poate voi, baietii, nu-l intelegeti
- nu vei mai fi stresat daca unele chestii nu-ti ies din ...
Re: tot despre sarut din 6 mai 2006 13:55 de LonelyGirl
Si de ce nu poti?Esti complexata de ceva?Te temi ca nu sti ce sa faci?Ca poate te faci de rusine?....Cati ani ai?
Re: as dori o parere din 6 mai 2006 13:52 de LonelyGirl
Cred ca nu ar trebui sa o judeci.Apoi tu sti cel mai bine daca intradevar vreo o relatie cu ea sau nu.Nu stiu de ce te intereseaza ce zice lumea.Iti place, incerci.Vezi cum merge si iei apoi o hotarare definitva.(cam asa as face eu):ok:
Re: Doua nedumeriri... din 6 mai 2006 13:47 de LonelyGirl
Chestia cu sexul oral trebuie sa vina de la sine.Fata trebuie sa simta ca vrea sa faca asta.Nu sa o convingi tu cu texte gen : "daca nu faci am terminat-o".
Iar partea cu sexul...difera.Depinde cat de dureros e contactul, cum se ...
Re: Va rog sa imi spuneti ce sa fac si cand sa ii din 6 mai 2006 13:42 de LonelyGirl
Banuiesc ca ar trebui sa ii zici inainte.Eu asa as prefera...as aprecia foarte mult sinceritatea.Acu` depinde foarte mult si de caracterul ei:ok:
Va rog sa imi spuneti ce sa fac si cand sa ii zic? din 6 mai 2006 12:13 de valea-andrei
Eu am 18 ea are tot 18.Amandoi virgini:rolleyes:Peste ceva timp o sa ne incepem amandoi viata sexuala.:love:
Partea urata este ca in discutiile dintre noi, eu i-am spus ca nu sunt virgin si ca am fost la "fetitze" de cateva ori(probabil sa ...
Re: Re: Doua nedumeriri... din 6 mai 2006 11:22 de anonimu'
pai acusi trebuie sa faca 17 in 3 luni de zile..dar..nu vreau sa fiu respins...:wacko:daca cer ceva normal..pt mine..
Re: Doua nedumeriri... din 6 mai 2006 02:43 de ExoticDream
Cati ani are prietena ta asta virgina? Daca e tinerica, nu crezi ca inceputul unei relatii inseamna un pic altceva, nu sex?!? Abia cand se va mai obisnui cu tine, cand poate vor exista si oarece sentimente, poti incerca un petting, apoi un sex ...
Re: Re: as dori o parere din 6 mai 2006 02:13 de ExoticDream
Asa e, rar gasesti partenerul ideal din prima incercare, insa aceasta tatonare de care vorbesti trebuie sa inceapa cu sexul sau sa se ajunga neaparat la el? Sa presupunem ca intalnesti o persoana care ar putea fi ceea ce-ti doresti, cum ...
Re: as dori o parere din 6 mai 2006 01:50 de ExoticDream
Mie cifra aia mi se pare un pic cam mare, chiar daca exista poate justificari pentru ea (ne poti spune macar una?) Sigur ca nu poti judeca un om dupa numarul de parteneri sexuali avuti, dar oare aceste trecut tumultuos nu si-a pus nicidecum ...
Re: De ce se uita baietii la filme XXX,este ce va din 6 mai 2006 00:52 de ExoticDream
Nu tocmai (si oricum, numarul femeilor care se uita la asa ceva este muuuuuult mai mic decat al barbatilor, am auzit numeroase voci feminine spunand "Filmele XXX sunt.. scarboase!", dar nici un barbat!)
Conform parerii psihologilor, ...
Re: tot despre sarut din 6 mai 2006 00:14 de Farfalla
Incearca cu Ulpio :ok:
Pagina 2616 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||