Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Ajutor urgent!

din 8 mai 2006 21:44 de valentine

Sa imi spui daca da efecte faza cu pe la spate... Daca nu merge prima oara,mai incerci si a doua si a treia oara(schimband ritmul sau care dintre voi controleaza penetrarea). Daca nu merge nici asa...e putin cam complicat :)

Cuvant obscen sau nu?

din 8 mai 2006 21:36 de verdiuc

Voi ce parere aveti...daca intr-o discutie folosim cuvnatul 'puta' este obscen.De exemplu,spunand propozitia...'Nu putem sa facem nudism pentru ca ne mananca ursul putza'...el este un cucant obscen,si ar trebui sa me ferim sa il folosim?

Re: Re: Ajutor urgent!

din 8 mai 2006 19:39 de Swann

Daca te masturbezi si termini relativ repede, eu cred ca e o problema mentala...stai linistit, o sa treaca.

Re: Ajutor urgent!

din 8 mai 2006 18:00 de valentine

Incearca pozitia pe la spate in care tu controlezi penetrarea. Nu o fa foarte rapid ci dimpotriva,ceva mai incet si vezi sa iti stimulezi bine de tot capul penisului la intrarea in vagin,incordeaza bine de tot muschii penisului si o sa fii surprins ...

Re: help me

din 8 mai 2006 17:55 de valentine

Asa eram si eu pe la 14 ani...aveam impresia ca pe unde bag eu bibeloul iese si urina...:rolleyes:

Re: Cum ati reactiona....

din 8 mai 2006 17:27 de roxana

:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri...

din 8 mai 2006 17:00 de Duduia

nice try. dar nu prea iti iese. mai incearca. daca nu, uita-te la capitolul corupere. daca face sex sau nu decide ea, dar NU in urma unui oral. comprende? ci in urma unui rationament, cat de cat. si inca ceva. sunt fata, am avut si eu 17 ani si am ...

din 8 mai 2006 16:55 de bluemoon

10 sec?????????? Cata viteza!!!!!!!!! Ma tot minunez. Nu de alta dar eu dupa ce fac dragoste nu prea reusesc sa ma tin pe picioare in prima jumatate de ora. In ceea ce priveste dilema... Mai oameni buni, nu mai credeti in basme!!!!!!!! Vaginul si ...

din 8 mai 2006 16:51 de Nekunoskuta

Urina nu se elimina prin vagin deci...felicitari, aveti un baietel :D

Re: Re: Re: Fetelor?!

din 8 mai 2006 16:41 de bluemoon

Daca tot veni vorba de sinceritate... La mine sunt 3. In ceea ce priveste viitorul nu pot sa dau un raspuns concret deoarece nu se stie niciodata ce-ti ofera viata. Nu fac nici pe sfanta si nici pe pudica. Eu totusi sper sa raman cu cel pe pare il ...

Re: am o nelamurire raspundeti va rog

din 8 mai 2006 16:39 de roxana

NU cu siguranta dc e asa cum spui,doar sa nu fii uitat sa o iei si pe a doua:ok:

Re: Doua nedumeriri...

din 8 mai 2006 16:34 de roxana

am si eu 2 nedumeriri daca pot sa le zic asa.. Prima chestie ar fi ca am mai avut legatura cu virgine..dar nu stiu cam cat ar trebui sa dureze un contact sexual cu o virgina..Pana iti dai drumul in ea, sau pana iti zice stop.. is putin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri...

din 8 mai 2006 12:50 de eu

tu te-ai exprimat cum ca fetele de 16-17 ani nu ar trebui sa faca sex pt ca sunt prea tinere..ce-i greu de inteles? si nu o santajez prin a darui un sex oral fetei..si cine a spus ca ma gandesc doar la mine?am zis ca as vrea sa-i daruiesc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista

din 8 mai 2006 12:15 de lorre

Re: Re: Re: Re: Fetelor?!

din 8 mai 2006 12:02 de Anonimouse

Atunci jos palaria!

Re: as dori o parere

din 8 mai 2006 12:01 de Necunoscut

Din ceea ce ai scris tu, pe tine te macina faptul ca a facut sex cu 8 tipi, asa e? Pai, parerea mea este ca este mult, dar este trecutul ei si oricum acesta nu se poate schimba. Conteaza daca ea doreste sa aiba sau nu o relatie stabila, si daca ...

din 8 mai 2006 11:55 de Necunoscut

Ai putea sa suni totusi un medic, sau macar la farmacie, nu suntem medici pe aici:) Anyway... ai luat postinor, daca ai luat dupa MAXIM 72 de ore (prima pastila) nu vei ramane insarcinata. Nu uita sa iei si cea de-a doua pastila, la 12 ore dupa ...

Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri...

din 8 mai 2006 11:39 de eu

bun sa zicem ca e adevarat..dar de ce am mai pierde vremea cu fete din astea? doar pt saruturi? de ce nu am alege pur si simplu cu toti baietii fete de la 19-20 ani in sus pt ca sunt apte sexual..Inseamna ca fetele de 16-17 ani ar trebui sa ramana ...

din 8 mai 2006 11:34 de sweetgirl1

Atata timp cat ai luat corect pastilele sansele de a fi insarcinata sunt aproape nule.Nu cred ca ar putea afecta efectul pastilelor algocalminul asa ca dupa parerea mea poti sta linistita.:ok:

din 8 mai 2006 10:39 de lilik

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2614 din 3732
«   1 ... 2611   2612   2613   2614   2615   2616   2617 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele