Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: ma ajuta cineva?

din 25 mai 2006 09:55 de Nekunoskuta

Fata zicea ceva de genul "am o problema mare" deci este o...problema, altfel nu mai cerea sfaturi pe aici. ;)

Re: Re: Re: Intalnire

din 25 mai 2006 01:41 de valentine

Daca tie iti place sa faci baie in lac in loc sa faci in piscina....esti invitata mea:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: 69

din 25 mai 2006 01:23 de ExoticDream

Nu, merci, nu ascult. Pe asta am auzit-o intamplator la TV si mi-a ramas in minte chestia cu numerele! ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru toata lume

din 25 mai 2006 01:17 de verdiuc

Eu cred ca si clubul este o alternativa care nu ar trebui exclusa.Eu am cunoscut o fata super ok in club,care venise acolo cu un grup de prietene sa danseze.Evident ca m-a intrebat apoi daca eu venisem la agatat....:love:,eu i-am zis ca venisem ...

Re: Re: Re: Re: 69

din 25 mai 2006 01:10 de verdiuc

Parca nu ascultai manele...daca vrei iti pot trimite si altele(nu sunt manelist,dar am unele acolo,pentru orice eventualitate).

Re: E insarcinata?

din 25 mai 2006 00:02 de versat

parerea mea este ca ai intrat in panica prea devreme, dar pareile celor de pe forum daca este insarcinata sau NU, nu vad sa te ajute foarte mult,mai mult te-ar ajuta nu test de sarcina dar dupa aproximativ o luna de la contact, in alta faza sa ...

Re: vreau sa invat sa sarut

din 24 mai 2006 23:04 de versat

Hai sa-ti spun eu cum sta treaba cu sarutul e ca si invatatul pe bicicleta azi putin maine mai mult, dar nu-ti face probleme ca stiu ele si te invata si pe tine ca de pe la 15-16 ani saruta altceva darmite o gurita B)

Re: Re: Intalnire

din 24 mai 2006 23:00 de verdiuc

Asa e,MachoMan...se pare ca tu nu o sa poti veni.Dar nu-i nimic,un taran mai putin.Nu-i nimic,o sa venim noi,cei de la oras.Daca vrei,iti dam un telefon,un sms,sa te informam ce si cum se petrece la intalnirea noastra.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le

din 24 mai 2006 22:49 de versat

Cu Mataranga ai nimerit-o dar ca mai impart comuperul cu doamna P? nu cred ca-l impart cu nimeni tastez de pe doua PC

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 mai 2006 21:01 de valentine

Daca imi spui ce e ala...merge:D

Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/femei si

din 24 mai 2006 19:40 de valentine

altu o fwte a?:lol::lol: Ce destept esti bai...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea po

din 24 mai 2006 19:38 de valentine

Excelent rezumat!:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 mai 2006 19:32 de valentine

Ce parere ai despre "fisting"?:rolleyes::rolleyes::wacko:

Re: Re: o mik mare problema!!!

din 24 mai 2006 17:47 de vasi

pai mi-a zis ca si-a introdus penisul in vagin, dar zice ea ca nu deajuns, caci el i-a zis ca nu a patruns si mi-a zis ca nu a simtit decat o durere pe care abia a simtit-o, fiindca dupa cum ti-=am mai zis era virgina. asta e tot ce mi-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-r

din 24 mai 2006 15:38 de ExoticDream

Unii (in special in adolescenta) nu inteleg ca o relatie intre doi oameni este mai mult decat un joc de-a dragostea si motivele pentru care firul ei se rupe la un moment dat trebuie sa fie cunoscute de ambii parteneri. LonelyGirl se refera la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-relationala

din 24 mai 2006 15:28 de ExoticDream

Eu cred ca un comportament civilizat in cazul unei despartiri nu tine atat de varsta, cat de cei 6-7 ani de-acasa, de educatie, in general. Chiar daca ai 15 ani si ai fost un timp impreuna cu cineva, nu mai esti atat de copil incat sa dispari ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le exci

din 24 mai 2006 15:17 de ExoticDream

Tu esti nenea Mataranga cel putin, dar probabil imparti computerul cu o doamna P. Nu asta conteaza, tu, daca nu esti satisfacut de calitatea informatiilor de pe acest site, esti liber sa vizitezi altele, nu ne suparam deloc! Nu este cazul sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire

din 24 mai 2006 15:17 de SORIN28

Sigur...cum sa nu =)) Eu de cand cumpar nu m-a intrebat nici o farmacista daca stiu pentru ce este si daca am mai folosit.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita p

din 24 mai 2006 15:03 de versat

Ne bucuram pentru tine si iti uram spor la sex in casnicie si pe langa! Poate ma insel, dar tehnologia imi sopteste ca ne-ai mai vizitat site-ul...., desi pe vremea aia erai.... doamna! Nu stiu ce ti-a soptit tie tehnologia dar acum sunt ...

Re: o mik mare problema!!!

din 24 mai 2006 14:51 de ExoticDream

Cum se mai joaca ei, copiii din ziua de azi! Pai pana si cand te apuci de "V-ati-ascunselea" sau "Hotii si vardistii", tot te interesezi inainte cum se joaca! Prietena asta a ta s-a lasat bagata in pat de un baiat si l-a lasat ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2600 din 3732
«   1 ... 2597   2598   2599   2600   2601   2602   2603 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare