Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Razbunarea post-relationala din 25 mai 2006 22:36 de versat
Razbunate daca o merita, ucidel dar ai grija sa nu ti se intoarca (M.titus):devil:
Re: Fetele cuminti : chiar exista ? din 25 mai 2006 22:14 de versat
Hai sa-si dea si baiatul cu parerea ca toti si-au dat-o ,fete cuminti exsista sigur ca sunt in grupa mica si ce-a mare
mai sunt si unele rele nu papa tot si fac pe ele :devil:
Re: pilula de a doua zi din 25 mai 2006 22:03 de versat
de daunat dauneaza ficatului ,si n-o mai uita pe prima sau sa n-o mai uite :devil:
Re: Re: Intalnire din 25 mai 2006 16:35 de valentine
Eu nu vin,ca mi-s rusinos...:~*
Re: Re: Nelamurire din 25 mai 2006 16:29 de versat
lol Si daca nu e excitata ce faci ? nu-l mai pui
sau daca nu e exicitata scartaie :)))
se vede ca nu l-ai folosit dar sfaturi dai O:) si mai e ceva au aceiasi dimenisune doar sunt elastice pt.scula fiecaruia :devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire din 25 mai 2006 16:21 de versat
Asa este, a fost o gluma B)
Re: Re: Re: E insarcinata? din 25 mai 2006 16:01 de versat
ha ha ha
pai ce conteaza cand il faci 2 saptamani sau aproximativ o luna ca daca este sarcina nedorita tot chiureta o scapa:devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita p din 25 mai 2006 15:57 de versat
ha ha ha ha
"men" "man" ce conteaza barbat sunt :D
iar daca am o "woman" nu stiam,dar ce-mi plac fitze le tale eu spun de un punct tu zece de ce nu vrei tu sa borbim undeva on-line sau la un telefon
sa putem ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 mai 2006 15:51 de versat
Nu mai inteleg nimic:wacko:
ce domana MP a folosit PC meu poate sa fi intrat cineva cu acelasi ip-u inaintea mea, ce nu prea cred,iar eu acum am intrat pe acest site daca crezi bine daca nu NU
si nu sunt raspandite prin vila n-ai inteles unul e ...
Re: Stresata din 25 mai 2006 15:33 de SORIN28
Pana si stresul este un motiv ca sa-ti intarzie menstrutia. Daca erai pe "stop", el nu a ejaculat in interior cred ca te stresezi degeaba. Oare pana acum ai fost virgina?! de nu stii unele lucruri minore(zic eu).:ok:
Re: Stresata din 25 mai 2006 15:25 de Duduia
lucrurile nu se rezolva de la sine daca nu faci nimic pentru a afla daca esti sau nu insarcinata. daca nu esti, o sa-ti vina menstruatia. daca esti, o sa iti vezi burta crecand. iar asteptarea ucide.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru toata din 25 mai 2006 13:45 de MachoMan
Omul cu tactica...
Ea venise sa danseze, el sa agate.
Ha ha ha! O minciuna din start, incantator! Si fatuca a crezut gogoasa cu privirea? Cred ca s-a prins dupa.
Incearca singur! Se cheama autoflagelare! sa-ti dau eu ...
Re: Re: Re: Intalnire din 25 mai 2006 13:29 de MachoMan
Ce te face sa crezi ca esti mai "de la oras" decat mine? Ma cunosti de undeva de-ti permiti sa ma "intitulezi" taran? Pariez ca tu esti dintr-o localitate amarata, te tradeaza mentalitatea provincialului invidios pe locuitorii ...
Re: Re: Re: Re: Intalnire din 25 mai 2006 13:21 de MachoMan
Daca voi nu il vreti, el va vrea! B)
Re: pentru toata lume din 25 mai 2006 12:32 de Duduia
daca e sa mergem pe ideea asta, etele sunt violate peste tot, ziua in amiaza mare, in spatele statiei de troleu si te mai miri unde. despre dragostea la prima vedere, nu o sustin nici eu. care "vedere" clara in discoteca? poate ...
Re: Re: Intalnire din 25 mai 2006 12:20 de verdiuc
Atunci ne vom intalni in septembrie.Macar sa fim 7-8.
Re: Intalnire din 25 mai 2006 10:21 de Nekunoskuta
Daca asteptati pana in septembrie ne intalnim in Bucuresti. Chiar as vrea.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fe din 25 mai 2006 10:16 de Nekunoskuta
Daca tot rastalmacim cuvintele: intrebai de "zone fierbinti", te refereai la "punctul G"...mai incearca pentru ca nu merge. Cum ramane cu spatele, interiorul coapselor, gatul, sanii, urechile, interiorul genunchiului, bratele? ...
Re: Re: E insarcinata? din 25 mai 2006 10:03 de Nekunoskuta
Daca erai mai atent ai fi citit ca fetei i-a venit menstruatia ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire din 25 mai 2006 09:57 de Nekunoskuta
Se mai citeste si pe fatza omului daca se uita ca la guma sau cu gandul la placerile viitoare :p
Pagina 2599 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||