Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Sex la menstruatie

din 1 iun 2006 23:42 de Irina

Ar cam trebui sa afle, daca nu te sfatuieste ea, cine sa te sfatuiasca? ;) nimeni dar nu asi vrea sa am surpriza acea neplacuta ( o sarcina )am sa ii spun vinerea aceasta (maine)sa vad ce zice teoretic mia intarziat 2 saptamani si 3 zile dar nu ...

Re: Re: Re: CE VA PLACE FETELOR?

din 1 iun 2006 23:39 de carrie

cred ca glumesti omule sper ca glumesti nu cred ca ti-ai fi dorit sa fii femeie in afghanistan de exemplu. daca nu glumesti...atunci daca e adevarata toata povestea oarecum sf cu reincarnarea... nu te vad prea bine in viitoarea viata! ...

Re: Re: raspundeti daca stiti

din 1 iun 2006 23:29 de orange

dap pai imi fac curaj si merg...intr-adevar e foarte aiurea e aproape o luna de cand imi intarzie si am si nijte usturimi nasoale...sper sa fie bine

Re: Re: Re: Re: Re: Sex la menstruatie

din 1 iun 2006 20:21 de Nekunoskuta

Ar cam trebui sa afle, daca nu te sfatuieste ea, cine sa te sfatuiasca? ;)

Re: c pozitii sunt recoman

din 1 iun 2006 14:37 de Duduia

fata isi poate reduce durerea si in pozitia misionarului. cu conditia sa nu fie tinuta de umeri:D ma gandesc ca daca sta deasupra ea, nu face decat sa si-o prelungeasca, fiind tentata sa se miste FOARTE usor. e nevoie de ajutor, de una singura ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SCHIMBARE SITE

din 1 iun 2006 13:39 de DrSexpert

Functioneaza. Daca aveti mail pe yahoo vedeti poate va intra mail-ul in Bulk. Update: esti avertizat pe site Din pacate nu am de unde sa scot emoticoane unitare si nu vreau sa fac circ.

Re: Re: Cupidon virtual

din 1 iun 2006 13:00 de MachoMan

Nu te-ai prins la cine ma refeream. Ceri prea mult (ce-i aia "speficicasem") (?) Atunci nu mai e cazul. :(

Re: Cupidon virtual

din 1 iun 2006 12:50 de Duduia

nu vreau cu junele care flirteaza cu toata lumea (nici nu am observat daca exista), ci cu unul enervant. si speficicasem sa nu fie prost)(daca nu cer prea mult:p). si nu sunt virgina :-`

Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman

din 1 iun 2006 12:45 de SORIN28

Da Vali, corect ce spui tu pana la un punct. Daca e in pozitia misionarului, ce face "ea" daca el gandeste ca "oricum o doare"?! Si o mai tine putin si de umeri sa nu dea inapoi si uite-asa apare inca o tipa care spune ca iubitul nu a avut grija ...

Re: Re: Re: Re: pt barbati

din 1 iun 2006 00:06 de Robert

Daca iti iubesti iubita foarte mult nu faceti gresala de a va duce la alta (femea acea goala de ex) pt ca o sa aveti mult de pierdutnu va ganditi "imi traiesc viata" va traiti voi viata dar sunteti responsabil in felul in care vi-o traiti puteti ...

Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman

din 31 mai 2006 22:20 de valentine

Daca sta ea deasupra trebuie sa aiba multa dorinta de a isi pierde virginitatea pentru a face niste miscari care sa duca la ruperea himenului... Stiti,incercati sa va taiat pielea de pe un deget singuri sa vedeti ce misto e :rolleyes:

Re: Re: c pozitii sunt recoman

din 31 mai 2006 21:47 de

stiu ca nu va pati nimic grav dar daca tot e posibila diminuarea durerii de ce sa profitam de acest lucru.ca pe urma o sa fie timp destul pt alte pozitii

Re: Re: Cupidon virtual

din 31 mai 2006 20:51 de MachoMan

Cu versat? (?) Eu zic asa: versat cu okidoki (ca sa-i explice ultimul primului cum e cu virginele si sexul in general) sau dick (pentru incercarea de a fi amuzanti) verdiuc cu toate fetele din cluburi si alte sezatori ...

Re: Re: Re: SCHIMBARE SITE

din 31 mai 2006 20:32 de DrSexpert

Apasa pe poza [>] din coloana cu ultimul mesaj. Te duce la ultimul subiect Am notat bug-ul. Se rezolva in urmatoarele zile. Cred ca singura conditie e sa fii membru. Notat Notat Farfalla: Imi pare rau, dar site-ul ...

Re: Re: Re: pt barbati

din 31 mai 2006 20:07 de Nekunoskuta

Subiectul e asa de fantastic exprimat incat nici nu se poate discuta pe baza lui. Daca un barbat are o tipa goala in fatza ceva s-a intamplat si el nu a fost prea cuminte pana in momentul respectiv deci automat si-a inselat prietena. Inselatul nu ...

Re: Ce sa fie oare?

din 31 mai 2006 19:52 de Duduia

=> prima data = paranoia

Re: Re: Ce sa fie oare?

din 31 mai 2006 19:12 de fragola

pai daca nu a ejeculat in tine, de ce ai luat postinor ? sa te otravesti ?

Re: Re: SCHIMBARE SITE

din 31 mai 2006 17:25 de Nekunoskuta

1. De ce pe prima pagina nu mai apare langa subiect, in paranteza, numarul de pagini pe care le contine? Era mult mai usor sa te duci asa la ultima pagina si sa citesti, acum sunt necesare 2 miscari (deschiderea subiectului si apoi comutarea pe ...

Re: Re: Sex la menstruatie

din 31 mai 2006 14:40 de Irina

are cine va ideeie cat costa un test de sarcina cummparat de la farmacie ? banuiesc cas insaarcinata si vreau sa fiu mai sigura deci din cate am aflat cand o faci pe stop e posibil sa ramai gravida dar se int mai rar . o sa aflu pe pielea mea daca da ...

Re: Re: pt barbati

din 31 mai 2006 14:21 de moZoreL

Nu....ma duc acasa si ma rezolv singur si ma oftic(numai sa nu o insel).......LLLLOOOOLLL ce intrebare. Cum sa nu o iei si sa o dai cu capu` de toti peretii :)) ,mai ales dak e dezbracata

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2593 din 3732
«   1 ... 2590   2591   2592   2593   2594   2595   2596 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare