Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: help !!

din 5 iun 2006 22:06 de Farfalla

Da, precis este vreo boala. De obicei cand se schimba secretia este mai abundenta, isi schimba culoarea sau incepe sa miroasa, acestea sunt semnele unei boli si este un BTS, daca spui ca inainte nu aveai aceasta secretie. Cel mai bine te duci la un ...

Re: Re: Re: Ce chestii va enerveaza in general? D

din 5 iun 2006 21:16 de Nekunoskuta

Daca ai sti!!! :lol:;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: SCHIMBARE SITE

din 5 iun 2006 20:34 de Nekunoskuta

Daca ai sti ce mult simt lipsa acelei faze :( Daca se raspunde la un subiect inceput prin 2003 e nasol ca-l deschid exact la prima pagina. Poate....:~* Cand iti da mesajul ca nu ai 30 de secunde (cred) de cand ai postat ultimul mesaj nu este ...

Re: Re: Re: Re: plictiseala dupa wild sex?

din 5 iun 2006 18:56 de ilyana

eu am 34 el are 33.sincer,nu prea-i marturisesc ca nu ma mai excita ca la inceput ca nu stiu citi barbati ar suporta chestia asta.in plus,sigur e ceva psihic...el e genul de barbat pe care sar femeile iar eu prefer sa-l prind cu una,sa iasa vreun ...

Re: Re: O mica

din 5 iun 2006 18:12 de gyovanna

Dar eu n`as vrea sa trec pe bomboane,ca am auzit ca nu fac asa bine organismului...ma refer la efectele pe termen lung.:,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cupidon virtual

din 5 iun 2006 18:04 de verdiuc

Cat costa un bilet la cuplarea cu tine insati? M-ar interesa,insa daca se poate nu in ziua concertului Vama Veche...:love::love::love:

Ce ati face daca partenerul ar ramane infirm?

din 5 iun 2006 17:46 de Duduia

pe fondul "Special Needs" mi-am amintit cum, saptaman trecuta, venind de la scoala cu troleul, am vazut doi tineri care pareau foarte fericiti. iesisera la plimbare. ea era intr-un scaun cu rotile si era de o frumusete rara, naturala. el imbingea ...

Re: Re: Re: pt barbati

din 5 iun 2006 16:40 de Duduia

stiu ca ai dreptate, giga-dezamagirea intervine indiferent ca-i vorba de baiat sau fata. insa, teoretic, vorbim de un partener pentru care merita efortul de a fi abstinent/a o perioada. iar daca fata inseala, cu atat mai mare imi este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cupido

din 5 iun 2006 16:26 de ExoticDream

Normal ca am de "argue": in matematica termenul este "supremum" daca la asta te referi. Much? What? How? Tell me, I have no idea! :unsure::unsure::unsure:

Re: CE VA PLACE FETELOR

din 5 iun 2006 16:23 de Duduia

daca nu ti se propune => estii urata ti se propune + refuzi => ? sa vedem cine descopera necunoscuta si ce rezulat obtine. mult m-as mira sa fie ceva de bine :D

Re: Re: Re: Re: O mica

din 5 iun 2006 16:21 de Duduia

daca ma gandesc bine, si datorita unui automobil poti ramane insarcinata :rolleyes:

Re: Re: CE VA PLACE FETELOR

din 5 iun 2006 15:25 de ExoticDream

Nu exista categoria asta! Nimic n-ai inteles din ce ne invata Guru al nostru: femeile sunt fie "proaste si usuratice si curve" (alea care cedeaza), fie "proaste si urate" (celelalte, pe care oricum nu le roaga nimeni sa cedeze din cauza ...

Re: CE VA PLACE FETELOR

din 5 iun 2006 15:15 de Duduia

iar daca nu cedeaza, sunt proaste/proaste/proaste? just askin':D

Re: O mica

din 5 iun 2006 14:20 de Duduia

corect. dar daca nu vreti sa va mai chinuiti cu gumitzele, treci pe bomboane.

Re: Re: Cupidon virtual

din 5 iun 2006 14:01 de ExoticDream

Si mie mi s-a parut ca lauzi un anumit june de aici si, din cate stiu eu, nu cred ca este tocmai baiatul din viata reala de care ne-ai povestit! Soooooo..... avem un cuplu aici, da? :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: plictiseala dupa wild sex?

din 5 iun 2006 13:45 de ExoticDream

Ca sa iubesti cu adevarat pe cineva nu este suficient sa petreci o multime de timp cu el si sa vorbesti despre orice, eu m-am referit la faptul ca legatura dintre voi ar trebui sa fie profunda, adica la nivel de minte si suflet, atunci ati putea ...

Re: Re: plictiseala dupa wild sex?

din 5 iun 2006 09:13 de ilyana

Nu cred ca ai dreptate.noi incercam sa petrecem cit mai mult timp impreuna si sa facem tot felul de lucruri.si vorbim despre orice.dupa cum spui tu ar insemna ca nici pe fostul meu sot nu l-am iubit..si cu el am patit la fel.pur si simplu nu mai ...

Re: I-ati ceda lui Irinel Columbeanu?

din 5 iun 2006 08:38 de Duduia

atunci cedeaza-i tu lui Hormonel, daca idealistele nu vor. da exemplu. eu m-am intrebat asta cu ceva vreme inainte sa apara acest topic. unde ti-i multumirea de cele haine frumoase si scumpe din cale-afara cand seara trebuie sa te bagi in ...

Re: Cupidon virtual

din 5 iun 2006 07:42 de Duduia

"junele" pe care il laud exista undeva in viata reala si sunt in legatura permanenta cu el. nu as putea exiprima o fantezie mica de tot, chiar daca e vb de prietenul meu?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Reorganizarea forumului

din 5 iun 2006 01:07 de DrSexpert

ok, si cum facem cu legatura intre zonele de cuprins si forumuri? Teoretic ar trebui sa reorganizam si tot ce tine de cuprins. Mai simplu este sa facem aceleasi categorii si la forumuri si sa mai avem un forum general unde pot sa se incadreze ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2590 din 3732
«   1 ... 2587   2588   2589   2590   2591   2592   2593 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare