Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: O mica

din 6 iun 2006 11:41 de Nekunoskuta

Fata nu a precizat CAND isi pune el prezervativul. Daca doar o penetreaza si dupa 1-2 minute isi pune prezervativul nu e nici o problema. Nu cred insa ca cineva si l-ar pune cu 30 secunde inainte de ejaculare. Deci, teoretic, ce face baiatul nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

din 6 iun 2006 11:36 de Nekunoskuta

Faza e ca oricat de calm si pasnic e iubitul tau tot e posibil sa se ajunga la o asemenea "discutie" daca individul continua si tu ii zici prietenului.

Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

din 6 iun 2006 09:34 de Duduia

eh, si eu i-am spus abia dupa ce am purtat o discutie persoanala cu individul. nu am venit fugutza acasa sa ma plang. cat despre "discutia ca intre barbati"...nu sunt de acord. cred :-`

din 6 iun 2006 09:02 de Nekunoskuta

:rolleyes: O:)

Re: infirmitate

din 6 iun 2006 08:13 de Duduia

cateodata ma apuca accesele de eroism: daca ar fi mai fericita lumea cu conditia ca eu sa mor, nu m-as da in laturi. dar abia apoi incep sa gandesc: cine ma cred, Iisus? :blink: cuvintele sunt usor de declarat, insa sunt mai greu de infaptuit ...

Re: vreau sa ma scuteasca!

din 6 iun 2006 07:59 de Duduia

ba bine ca prietenul meu stie despre individul asta. e de parere sa continui sa il ignor. daca nu tine, ne vom gandi la urmatorul pas. problema este ca nu el este nevoit sa il suporte 6 ore pe zi, ci eu. "gadgiul" asta pare un copil linistit, are ...

Re: Cupidon virtual

din 6 iun 2006 07:34 de Duduia

daca era vorba de tine, era ok. insa fiind altcineva in vizorul meu, nu mai vad rostul. barfa nu schimba obiceiurile nimanui :,

Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

din 6 iun 2006 04:31 de SORIN28

Chiar si asa fantezisti cum suntem scene\crize sau alte alea ...dupa cum gandeste fiecare, iar un mic local kombat nu strica in asemenea situatii. P.S. - Acum ma faci sa ma intreb daca iubita imi spune tot:ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cupidon virtual

din 6 iun 2006 02:04 de ExoticDream

Scrie undeva ca la concertul ala se merge in formatiune de porumbei?!? :wacko::wacko::wacko:

din 6 iun 2006 02:04 de valentine

Mda...treaba nasoala este ca pretenul tau nu ar prea sta cu mainile in san ca ar crede ca o sa cada de papa lapte in fata ta...:mellow:

Re: Re: Re: As vrea sa stiu daca......

din 6 iun 2006 02:03 de valentine

Mai..daca e sa dau un raspuns din experienta,as zice un DA sigur....daca e sa dau din teorie...da,dar nu sigur,mai pot aparea cazuri,al draq de rare ce-i drept in care sa ai surprize...

Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

din 6 iun 2006 02:00 de ExoticDream

Eu i-as spune prietenului meu. Daca avem o relatie serioasa, nu cred ca si-ar imagina ca i-am dat sperante altuia, nu ar face crize de gelozie si nici nu ar pleca (singur sau cu gasca) sa-l nenoroceasca pe ala! Poate ca, discutand deschis cu el, ...

Re: Re: As vrea sa stiu daca......

din 6 iun 2006 01:51 de ExoticDream

Da, dar nu 100%, depinde de multi factori (de exemplu, ai ciclu regulat?). Citeste in arhiva, s-a mai discutat subiectul si cauta printre articolele de la Cuprins. ;););)

Re: help !!

din 6 iun 2006 01:48 de ExoticDream

Probabil este o BTS, dar care anume si cum se trateaza nu poti afla decat de la ginecolog. Ai stat destul in expectativa (cateva luni?), inca n-ai dat fuga la doctor?!? Ce mai astepti? Nu are de ce sa-ti fie jena, este probabil "un cadou" de la ...

Re: infirmitate

din 6 iun 2006 01:41 de ExoticDream

As merge mai departe pe acelasi drum cu el, evident, doar ca ar trebui multa grija in modul in care as face asta pentru ca el, fiind intr-o asemenea situatie delicata, ar fi extrem de sensibil si ar putea interpreta multe ca provenind din mila. ...

din 6 iun 2006 01:11 de verdiuc

Deciii,valentine,daca te dovedesc baietii,da o fuga pe site,poate te ajut si eu.Dar nu mult ca eu sunt mai :ninja:-schija,stii...:-`

Re: As vrea sa stiu daca......

din 6 iun 2006 00:19 de valentine

Cam da...

As vrea sa stiu daca......

din 6 iun 2006 00:03 de gyovanna

prietenul meu are dreptate ,cand zice, ca putem face dragoste fara prezervativ cu doua,trei zile inainte de menstruatie si respectiv in urmatoarele doua trei zile dupa menstruatie.El zice ca atunci nu e posibil sa raman insarcinata.:-`Are dreptate?

Re: candida??

din 5 iun 2006 22:21 de Farfalla

Candida nu se transmite sexual. Candida apare de multe ori in viata, atunci cand iei antibiotice, atunci cand esti insarcinata. De obicei aceasta se trateaza cu creme (care sunt pentru mancarime),ovule ( si gynozol sunt bune, exista si altele) sau ...

Re: Aveti incredere in femei?

din 5 iun 2006 22:13 de Farfalla

Si eu am votat tot pentru "Nu". De exemplu in prietene nu am deloc incredere. Iar daca as iubi o femeie cred ca as avea incredere in ea, depinde de fiecare femeie. In unele poti avea incredere, in altele nu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2589 din 3732
«   1 ... 2586   2587   2588   2589   2590   2591   2592 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare