Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: candida??

din 2 iun 2006 22:20 de valentine

Pai vezi tu,sa zicem ca ar exista un tratament mai rapid (doar sa zicem ca eu nu am auzit de asa ceva),dar daca il urmezi,poate te chinuiesti degeaba si nu da rezultate...asa ca mai bine urmeaza instructiunile medicului,urmeaza tratamentul cu ...

Re: Re: Reorganizarea forumului

din 2 iun 2006 20:34 de DrSexpert

Asteptam propuneri... In primul rand ar trebui sa existe 2-3 categorii si fiecare categorie sa aiba sub-forumuri. Fiecare dintre cei care doresc sa fie moderatori va primi in grija un sub-forum. Asteptam propuneri ca sa nu facem toate ...

Re: Re: Re: Sex la menstruatie

din 2 iun 2006 19:32 de Nekunoskuta

Asta se poate intampla chiar daca nu-i spui, nu? :) Asa ca mai bine discuti cu medicul si te clarifici.

Re: Re: Re: CE VA PLACE FETELOR?

din 2 iun 2006 19:27 de Nekunoskuta

Te intreb si eu: vorbesti serios? Pentru ca daca e asa nu cred ca meriti sa fii cu vreo femeie!

Re: ejaculare....in spate

din 2 iun 2006 19:25 de Nekunoskuta

Mai, e o boala la voi cu sexul anal! Esti a doua persoana cu aceeasi problema in ultima saptamana. Da, poti ramane insarcinata daca sperma a ajuns in vagin. Alta data ai grija!

Re: ejaculare....in spate

din 2 iun 2006 17:36 de valentine

Daca a ajuns undeva [b]pe vagin[/b] si nu [b]in vagin[/b]...nu se poate :)

Re: SCHIMBARE SITE

din 2 iun 2006 17:21 de David21

De-a dreptul bestiala noua versiune!!:flowers:Grad de comparatie intre aceasta si cea veche nu prea exista, din moment ce am intrat pe site si prima impresie a fost ca am gresit adresa:D:D Toata stima persoanei care a avut initiativa de a schimba ...

Re: Reorganizarea forumului

din 2 iun 2006 15:19 de valentine

Interesanta idee...da daca o sa apara mai multe rubrici nu ar trebuii sa apara si mai multi moderatori?:-`

Re: I-ati ceda lui Irinel Columbeanu?

din 2 iun 2006 12:51 de carrie

Intrebarea ar fi ce satisfactie poti avea ca om (femeie) sa ai sute de haine, pantofi, bijuterii, parfumuri, etc, masina de fitze, sa te plimbi prin lume, daca nu esti in stare singura sa iti procuri toate astea? dimpotriva, cand ai muncit pentru ...

Re: Metafora cea mai reusita!

din 2 iun 2006 11:55 de verdiuc

Cele mai poetice cuvinte pe care le-am folosit? Nealintand-o,dar i-am spus: 'Traind in cercul vostru stramt,norocul va petrece,ci eu raman in lumea mea,nemuritor si rece'. Iar premiu,pot sa propun un premiu?

Re: Re: Re: Re: CE VA PLACE FETELOR?

din 2 iun 2006 11:13 de MachoMan

Nu cred ca se referea la fidelitate cand zicea de araboaicele alea, dar mai bine sa-l intrebam: verdiuc, vorbeai serios? Daca da, explica-ne ce ai cu femeile. Am senzatia ca te-au suparat tare (iar ma insel, nu? ):((

Re: Re: Metafora cea mai reusita!

din 2 iun 2006 11:02 de MachoMan

Mere, mere, ceva probleme la ritm, dar unde scrie ca indragostitul trebuie sa stie prozodie? Acu' treci la sex. Nu, nu, ma satisface preludiul, lasa-ne imaginatia sa zboare, nu ne impartasi chiar totul! :rolleyes:

Re: Re: Re: CE VA PLACE FETELOR?

din 2 iun 2006 10:59 de MachoMan

Daca se revine la patriarhat sa-mi dati si mie de veste ca sa dau si eu in cap femeilor care nu executa ce le poruncesc! P.S. Eu cred ca vorbea serios! E grav! :o

Re: Metafora cea mai reusita!

din 2 iun 2006 10:56 de valentine

"Ce nevasta criminala, Cand vede ca ies pe afara Ma cauta disperata, Crede ca ma prinde cu alta." Mere asta MachoMan?:-`:-`:-` P.S daca vrei varianta full zi-mi

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cupidon virtual

din 2 iun 2006 10:52 de MachoMan

Eu sunt constient ca matrimonialele sunt la alt etaj, voi nu? Mai bine vorbiti despre sex, OK? :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cupidon virtual

din 2 iun 2006 10:48 de MachoMan

Lumineaza-ma tu cand/daca gresesc, dar nu prea cred! De data asta insa valentine n-a prins ideea, pe cand tu da. A propos, chiar crezi ca ai tangente.....? (?)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cupidon virtual

din 2 iun 2006 10:41 de verdiuc

Mie mi se pare evident ca Exotica este cea mai cea fata.Insa nu ar fi avut de ce.Eu pur si simplu mi-am exprimat o doleanta.Recunosc ca ea nu m-ar baga in seama.Gelos sa fi fost daca ea mi-ar fi adresat o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cupidon virtual

din 2 iun 2006 04:25 de valentine

Ce a vrut sa comenteze...ce nu a vrut,da dovada de gelozie:D Adica vezi tu...de ce oare o fii sarit el sa isi dea cu parerea daca nu il interesa subiectul Exotica?:rolleyes: Pana la urma si pana la urma voi 2 puteti sa fiti si casatoriti de ...

Avortul cu pilule!

din 2 iun 2006 01:10 de ExoticDream

Noutati! "In tarile occidentale, aceasta metoda de a scapa de o sarcina nedorita face furori. In Romania, pilula "miracol" nu a ajuns inca. Vanzarile pentru pilula avortiva RU486 au atins recordul in Marea Britanie, potrivit publicatiei Times. ...

Metafora cea mai reusita!

din 2 iun 2006 00:49 de ExoticDream

Azi e ziua copilului, ziua lui Marilyn Monroe si a lui Mircea Cartarescu, daca tot veni vorba de poezii, ce-ar fi sa ne spuneti care este cea mai interesanta imagine pe care o trezeste in sufletul vostru persoana iubita? Mai precis: 1. Care sunt ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2592 din 3732
«   1 ... 2589   2590   2591   2592   2593   2594   2595 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare