Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

AVIZ AMATORILOR DE TERIBILISME!

din 27 iun 2006 15:59 de ExoticDream

Daca aveti imaginatie saraca sau vreti sa faceti parada de obscenitati, nu ati aterizat la locul potrivit, incercati la usa cortului sau dupa blocurile gri. [b]Posturile care contin cuvinte triviale sau sunt semnate cu nickuri in aceasta maniera ...

Re: Re: Alogica vietii

din 27 iun 2006 15:29 de carrie

fals. faptul ca iti pastrezi virginitatea nu inseamna nici ca esti mai desteapta, nici ca esti mai proasta, nu inseamna ca ai mai multa sau mai putina cultura decat cea care nu si-o pastreaza, nu inseamna ca ai mai multe sanse sau mai putine de a ...

Re: Insarcinata ???

din 27 iun 2006 15:06 de ExoticDream

Sansele sunt practic nule!!! Citeste asta si comunica-i si prietenului (pardon, prietenului "amicei"): "Spermatozoizii nu supravietuiesc in contact direct cu aerul! Din moment ce lichidul este uscat asta inseamna ca spermatozoizii sunt ...

Re: Re: Re: pt Baieti

din 27 iun 2006 14:40 de Nekunoskuta

Atunci zi-ne tu si noi transmitem mai departe ;)

Re: Insarcinata ???

din 27 iun 2006 14:35 de Nekunoskuta

Nu are cum sa fie insarcinata iar daca este poate fi subiect de film SF :D Daca fetei ii intarzie de obicei sa nu-si faca probleme acest "prieten al unei amice" ;)

Re: imi place varul meu

din 27 iun 2006 11:43 de just me

poate tie greu acum sa te despati de el dar totusi incearca sa gasesti pe altcineva ca o sa reusesti sal uiti.......E VARUL TAU nu uia asta!!!!!!!!!

Re: Re: O iubesc...

din 27 iun 2006 01:36 de aphex

Da, trebuiesc mai multe detalii. Aveti ce rade de mine. Acum 2 luni si ceva am inceput o relatie cu o colega de serviciu... care avea prieten in Italia. Sigur ca fraierul de mine n-a prea bagat in seama faptul acesta, crezand ca o aventura este ...

Re: O iubesc...

din 27 iun 2006 01:27 de ExoticDream

Da-ne ceva mai multe detalii ca sa te putem ajuta. [i]P.S. Vezi ca iti mut subiectul pe forumul "Dragoste".[/i] :love::love::love:

Re: Barbatul face distinctia intre iubire si sex

din 27 iun 2006 01:22 de Aphex

Mi-ar placea sa cred asta! Stii, tin enorm lao fata care a avut o aventura cu mine, de fapt mai multe aventuri... si as vrea sa cred ca tine la mine si ca nu se va intoarce la "inselatul"...

Re: Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 27 iun 2006 01:18 de ExoticDream

Wrong! La fetele cu picioarele pe pamant conteaza sa fii ceva mai citit decat media (care oricum e catastrofala), dar nu ca sa poti flirta cu ele!!! Pentru flirt, este suficient orice ghid de agatat de pe Internet, ideile alea functioneaza de ...

O iubesc, ma paraseste pt ca nu i-am dat spatiu!

din 27 iun 2006 01:13 de aphex

Ma paraseste pentru ca nu i-am dat suficient spatiu... ca am insistat sa iesim prea des. Am bulit-o rau de tot!... Ce sa fac ca s-o opresc? Stiu ca nu e nici ea indiferenta, dar totusi stiu ca ma paraseste daca nu fac ceva!

Re: Re: ii dai voie cu altele

din 27 iun 2006 01:11 de ExoticDream

Nici nu ma mir, uite un subiect la care te pricepi (sau poate nu?)! Parerea mea este ca incurci lucrurile: intr-o relatie de dragoste, lumea asta usor handicapata din Romania (si nu numai) nu se arata prea dechisa la experimente de acel tip ...

Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 27 iun 2006 01:02 de ViperGTZ

Aici nu prea conteaza la fetele cu picioarele pe pamant ca esti dintr-o gasca mare si tare conteaza sa fi oarecum citit sa poti sa flirtezi si poate,poate stai prost cu increderea.PS: daca te lauzi ca esti dintr-o gasca tare... ai dat-o in bara din ...

Re: Avem dreptul la intimitate?

din 27 iun 2006 00:51 de ViperGTZ

TI-as da tie dreptate daca nu ar fi acel telefon mai dubios decat crede prietena ta, daca esti sincer si esti "loial" nu are nici un drept.

Re: Re: pt Baieti

din 27 iun 2006 00:48 de ViperGTZ

Ai dreptate dar daca acel cineva nu stie care e dimensiune normala ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # VIOLUL

din 27 iun 2006 00:42 de ViperGTZ

Doar un barbat adevarat nu ar gace asa ceva restu care violeaza sunt labagii si obsedati de sex.Unu obsedat nu poate fi considerat bolnav sau exista dependenta de sex

Re: ma simt respinsa

din 26 iun 2006 17:50 de Nekunoskuta

Vad ca recunosti singura ca raspunzi cam urat si nu ai respect. Incearca o saptamana urmatorul experiment: inceteaza sa mai raspunzi urat, cand vrei sa-ti contrazici aiurea mama sau tatal vitreg taci, zi ca ei si apoi pleaca. Daca dupa saptamana asta ...

Re: Re: curge sange neaparat

din 26 iun 2006 17:17 de yo

pai nu am de gand sa ma dezvirgineze cineva asa de curand dar intrebam si yo ca sa stiu mai multe.....ms

Re: Re: de ce prietena nu-mi mai face sex oral?

din 26 iun 2006 13:57 de brunetzyk@

[u]Alexio nu te panica e o chestie de moment adik nush de ce se opune prietena ta dar intelege-o k poate na nu poate sa faca din cauza k...nush sa iti spun care ar fi cauza da crede-ma cu trecerea timpului totul se va rezolva ptr k asa suntem noi ne ...

Re: Penis curbat

din 26 iun 2006 07:23 de alin4alin

Are sindroml peyoree(nu mai stiu cum se scrie exact). Curbura ar trebui sa dispara dupa 6 luni-1 an. Rareori curbura nu dispare, dar nu este neaparat un lucru rau caci ai parte de mai multa placere in timpul actului sexual.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2560 din 3732
«   1 ... 2557   2558   2559   2560   2561   2562   2563 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare