Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Banc Show! din 30 iun 2006 04:50 de SORIN28
Cand esti inteligent si cand esti intelept? *** Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate! *** Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Love & Hate din 30 iun 2006 02:15 de ExoticDream
Nu cred ca ura este ceea ce simti "la nervi", poate cuvinte insuficient gandite mai arunci in astfel de situatii, dar o palma mi se pare deja un lucru grav. Chiar daca greseala ii apartine partenerului si este una mare (de exemplu, te-a inselat), ...
Ganduri catre neunde... din 30 iun 2006 01:42 de ExoticDream
Poate ca ai dreptate si nimeni nu merita asta, dar aproape ca m-am imunizat, am stabilit o distanta intre mine si lume, nu mai cred in minuni, stiu ca viata asta nu este corecta cu noi oricat de buni am fi, insa, in ciuda acestei constatari, ...
Re: Re: Re: Re: Love & Hate din 30 iun 2006 01:36 de DarkAngel
Mda asa e ce zici tu dar io zic de momentele alea cand te enervezi si zici tot ce nu vrei sa zici si dupa aia iti pare rau ca ai zis aia.... ma intreb daca in momentele alea chiar asa simtzi chiar urasti persoana iubita sau doar nu te poti controla ...
Re: Re: Fetelor, va rugam note pentru domnul valen din 30 iun 2006 01:23 de ExoticDream
Tocmai, asa, pe NV, este vorba! Daca il vezi, arata de nota 15 si iti mai si zambeste seducator, parca vad ca te topesti toata si ii dai 10!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Re: Re: Re: Love & Hate din 30 iun 2006 01:20 de ExoticDream
Eu nu cred ca exista o linie subtire intre dragoste si ura, niciodata nu am putut sa urasc ce am iubit si invers. Cand iubesti cu adevarat (nu impresii de vrajealo-flirtuiala), sentimentul este prea puternic, prea indus in fiecare celula a ...
Re: Re: Re: Re: Tic tac amoros la barbati! din 30 iun 2006 01:02 de ExoticDream
"Chestiile deosebite" apar rareori in viata; din punct de vedere matematic, probabilitatea de a intalni o persoana care sa ti se potriveasca aproape perfect sunt extrem de mici, cati oameni pot exista in anturajul tau? Nu gasesti astazi ceea ...
Re: Re: Re: nu ar trebui sa existe forumul din 30 iun 2006 00:47 de ExoticDream
Principala problema cu dragostea asta este... [b]efemeritatea[/b]. Ne place ceea ce simtim cand incepe, ne convine si partea de stabilitate cand suntem un cuplu, dar apoi..... nu suntem in stare sa o pastram....., farmecul dispare, dar ii iau ...
Re: Re: Re: De ce iubim barbatii? din 30 iun 2006 00:43 de ExoticDream
Cum adica??? Daca, de exemplu, el se pricepe binisor sa se prefaca, ajung sa ma indragostesc de el si, dupa o vreme, el incepe sa-si arate adevarata fata, de ce as fi eu vinovata de felul in care se poarta el?!? Eu sunt doar vinovata fata de mine ...
Re: Fetelor, va rugam note pentru domnul valentine din 29 iun 2006 22:58 de saabba
note asa pe NV?:blink::blink:
vedem subiectul, il studiem si analizam si pe urma.....:D:D:D
Re: Ganduri risipite prin coridoare de oglinzi.... din 29 iun 2006 22:47 de saabba
Jurnalul........
menirea lui este sa-ti asterni ganduri, trairi , simtiri....
cine merita pe lumea asta sa cunoasca atat de multe despre tine???
cineva mi-a spus o vorba desteapta :"pe lumea asta trebuie sa avem o umbra; daca ne expunem in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: MODERATORI FORUMURI din 29 iun 2006 21:33 de SORIN28
1. Tu nu stii ce e ala respect, am creat ceea ce mi-am dorit, am "obtinut" aberatii si caterinci ca sa te opresc pe tine de a mai abera\injura
2. Glumele au o limita. Mie, unu, nu-mi plac glumele tale proaste despre care se pare ca tu le ...
Re: Re: Love & Hate din 29 iun 2006 19:42 de DarkAngel
Mda... asta ma duce cu gandu sa tind sa afirm ca ura ar fi o manifestare a unei iubiri neimplinite.. si defapt e cealalta latura a iubirii dar cred ca as exagera daca zic asta.... oricum e o granita invizibila intre astea doua si nu prea imi place
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inteligenta: femeie vs bar din 29 iun 2006 19:32 de carrie
este usor sa accepti ca avem roluri diferite cand ti se ofera rolul principal. in zilele noastre nu se simte chiar asa tare, dar daca as fi trait cand nu aveam dreptul sa invat, sa muncesc, sa ma descurc singura, sa fiu pe picioarele mele, sa vad ...
Love & Hate din 29 iun 2006 19:16 de DarkAngel
Stiti voi expresia asta: "there is a thin line between love and hate" Ce credeti chiar este asa ? :wacko: adica... mai is momente in care te certi cu persoana iuibita si sa ajungi la o stare in care sa poti zice ca o urasti ? si daca chiar este asa ...
Re: Re: Re: Inteligenta: femeie vs barbat din 29 iun 2006 18:16 de David21
"Bărbatul este cea mai elevată dintre creaturi. Femeia este cel mai sublim ideal.
Dumnezeu a făcut pentru bărbat un tron, pentru femeie un altar. Tronul exaltă, altarul sfinţeşte.
Bărbatul este ...
Re: Re: Inteligenta: femeie vs barbat din 29 iun 2006 17:37 de carrie
problema cu istetimea/inteligenta este o tampenie totala pe care ai spus-o ca sa o spui si nu ai nici o baza stiintifica. daca nu ai timp sa te documentezi mai bine, macar un ochi pe discovery poti sa mai arunci.
iar situatia cu barbatii oameni ...
Re: Fetelor, va rugam note pentru domnul valentine din 29 iun 2006 16:19 de Nekunoskuta
Implicata intr-o relatie de dragoste cu Vali...niciodata :p
Cred insa ca daca ne-am intalni o data la o cafea am avea ce discuta :)
Nu, nu e un apropo :D
Re: Re: Re: Re: MODERATORI FORUMURI din 29 iun 2006 16:13 de Nekunoskuta
Atunci tie iti rezervam sectiunea "Spiritualitate, religie si...lumini rosii" ;)
Re: Inteligenta: femeie vs barbat din 29 iun 2006 15:57 de David21
Perfect de acord...:flowers:..femeile nici macar nu pot da dovada de inteligenta, ci cel mult de istetime( si diferenta dintre cele doua e semnificativa) pe cand toate geniile, oamenii de stiinta si savantii de acum cateva mii de ani si pana-n ...
Pagina 2557 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||