Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Ochii inchisi cand sarut?

din 1 iul 2006 01:12 de ExoticDream

Hm, chiar conteaza cum tii ochii aia? Se prea poate sa vrei sa vezi persoana pe care o iubesti, sa traiesti acele senzatii si observand relexia lor in ochii partenerului si, la fel de bine, se poate ca, pe parcursul unui sarut (care poate fi.... ...

Re: Re: Dati-i note domnisoarei Nekunoskuta

din 1 iul 2006 01:10 de verdiuc

Nota 7.Si nu as vrea sa fiu cu ea.

Re: Re: Love & Hate

din 1 iul 2006 01:04 de ExoticDream

Este o aberatie sa urasti pe cineva in acest fel, mai ales daca respectivul nu poate fi invinuit de ceva! Cand pleci dintr-o relatie, in cel mai rau caz te poti uri pe tine, fie pentru ca ai fost prea fraier si nu ti-ai dat seama ca celalalt nu ...

Re: Re: Re: Re: o intrebare

din 1 iul 2006 01:04 de Blonda

El este 100% sigur ca nu s-a "scapat" si eu am 100% incredere in el (suntem de cativa ani impreuna).De aceea nu de "scaparea" lui mi-e teama ci de asa-numitii stropi ai placerii, acea scurgere eliminata in timpul actului sexual despre care se ...

Si

din 1 iul 2006 00:51 de nemesis

Pentru ca-si cunoaste limitele si si le admite si pentru ca a invatat ceva de cand este pe acest site, ii dau un 7.5; si cred ca am folosit prea multi "si" in aceasta fraza, dar cred ca si astia sunt folositori... :, :lol: :,

Re: Re: Re: Re: Baietilor,dati-i note domnisoarei

din 1 iul 2006 00:40 de nemesis

:D :D :D Sa inteleg ca tu spui ceva de genul: "Da, mi-ar place sa mai culeg niste capsuni.", right? Now then... Infinitivul verbului este "a placea", iar conditional optativul il formezi, daca bine-mi aduc aminte, cu verbul auxiliar ...

Re: Dati-i note domnisoarei Nekunoskuta

din 1 iul 2006 00:29 de nemesis

Hm... Daca m-as intersecta cu ea in real life, cred ca mi s-ar parea cam... necunoscuta. :huh::unsure::huh:

Re: Re: Re: Re: Ochii inchisi cand sarut?

din 30 iun 2006 23:40 de verdiuc

Eu cu ochii inchisi.Dar daca unoeri deschid ochii si vad ca si ea ii are deschisi...are drum liber. :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Ochii inchisi cand sarut?

din 30 iun 2006 22:09 de Nekunoskuta

Da...se zice...:wacko:

Re: Re: Ochii inchisi cand sarut?

din 30 iun 2006 20:53 de valentine

Se zice ca daca saruti cu ochii inchisi chiar tii la persoana pe care o saruti si traiesti sarutul cu ea...:rolleyes:

Re: De ce mimeaza femeile orgasmul?

din 30 iun 2006 20:37 de LonelyGirl

Deoarece nu il au si vor ca partenerul lor sa nu se simta prost ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tic tac amoros la barbati!

din 30 iun 2006 20:07 de LonelyGirl

Am auzit o chestie aiurea zilele trecute...credeti ca se poate ca tu sa nu fi sufletul pereche al sufletului tau pereche?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu

din 30 iun 2006 19:59 de LonelyGirl

Zi-mi si mie unde scrie ca nu e voie sa faci sex inainte de casatorie.E o porunca care zice ceva de pacatele trupesti dar in sensul adulterului.Mai e pacat avortul dar daca faci sex protejat nu se ajunge acolo. Mai cunosc o pereche care s-a ...

Re: Love & Hate

din 30 iun 2006 19:50 de LonelyGirl

Depinde de felul iubirii.Unul dintre fostii mei iubiti ma uraste azi din tot sufletul.Eu cred ca poti ajunge cel mult la o stare de indiferenta, in nici un caz ura.Concluzia ar fi ca daca ma uraste nu m-a iubit niciodata ;)

Re: Re: Re: o intrebare

din 30 iun 2006 19:49 de Nekunoskuta

Crezi ca daca "ai vazut tu" ca a ejaculat afara nu e posibil sa se fi "scapat"? Fa un test de sarcina, mi-e teama sa nu fii insarcinata, mai ales ca s-a intamplat si in perioada fertila!

Re: A cere iertare vs orgoliu

din 30 iun 2006 18:40 de DarkAngel

Orgoliu este p pas de egalitate cu prostia intr-o relatie ... eu cel putin am suferit f mult din cauza propriului orgoliu sau al partenerului.... cel mai bine e sa fie lasat deoparte pt ca chiar nu isi are rostu adika daca so stricat ceva nu te pui ...

Re: Love & Hate

din 30 iun 2006 18:25 de Dysdera

ma indoiesc ca sentimentul la care te referi tu este ura adevarata...cand urasti cu adevarat o persoana in interiorul tau nu se poate sadi samantza dragostei pentru aceeasi persoana..daca te referi la clasicele povesti in acre ei doi nu se inteleg ...

Re: o intrebare

din 30 iun 2006 18:23 de Nekunoskuta

Cauta prin subiectele de pe forumul "Viata sexuala" pentru ca s-a mai discutat subiectul asta. Ideea principala e sa nu faci asa ceva intr-o relatie care nu e stabila si daca baiatul nu are experienta in coitul intrerupt pentru ca sansele ar ...

Re: Re: Re: Credeti in sufletul pereche?

din 30 iun 2006 18:19 de Nekunoskuta

Pentru mine una asta e problema. Prefer ca eu sa vreau la munte, el la mare, eu soare, el vant, eu club el film acasa, eu alb, el negru, nu sa ne intelegem din priviri ce sa facem in seara asta.

Re: Re: Re: Re: Re: Tic tac amoros la barbati!

din 30 iun 2006 18:17 de Dysdera

mai sintetizati-va si voi ideile..ma dor ochii

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2554 din 3732
«   1 ... 2551   2552   2553   2554   2555   2556   2557 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele