Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Prietena mea nu are orgasm

din 13 iul 2006 16:46 de Nekunoskuta

Nu cred ca exista sentimente prea profunde din partea ei. Dupa o luna de relatie si-a inceput viata sexuala cu tine si acum ?nu se pierde in moment"...de aici nu prea vad sentimentele ei. Mai asteapta ceva timp sa va cunoasteti mai bine, pe toate ...

Re: Re: Re: Re: Prietena mea nu are orgasm

din 13 iul 2006 15:33 de SORIN28

Nu ma iau de tine dar trebuia sa ii spui baiatului ca problema nu e la el, ca nu vorbesc, nu exista (inca) comunicare, ca sunt la inceput si e "normal" sa nu fie prezent orgasmul, ca sa continue asa si o sa apara si orgasmul, sa vorbeasca mai ...

Prietena mea nu are orgasm

din 13 iul 2006 15:18 de un individ

...mda, multumesc de sfaturi cu psiholog, cu astea...hai sa fim seriosi... m-a intrebat cineva de cat timp avem viata sexuala impreuna...pai cam de 5 luni... sa nu ma intelegeti gresit, eu am toata rabdarea de pe pamant cu ea, nici nu as vrea ...

Re: the baby is coming...

din 13 iul 2006 15:09 de SORIN28

Daca il pastreaza si nu ii trec tampenii prin cap( ma refer la avort, asta depinde si de varsta ei) imi cer drepturile. Este si copilul meu, o ajut cu tot ce are nevoie si poate o am si pe ea inapoi:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele s

din 13 iul 2006 15:02 de SORIN28

Daca ar fi toti baietii\barbatii cu aceeasi gandire ca a lui Exotic, ar fi mult mai usor pentru voi sa va bateti joc. Asa ca ...mai bine cum este acum(aproape egalitate):ok:

Re: Re: Re: cat de rau o sa fie ?

din 13 iul 2006 14:47 de valentine

cred ca dupa ceva ani de exersat reusesc si eu intr-un final sa nimeresc gaura..:-`

Greturi dimineata, dureri de ovare, ce sa fie?

din 13 iul 2006 14:36 de angela

de ce as putea avea greturi dimineata si in timpul zilei daca nu sunt insarcinata? plus o durere superficila la ovare ? ce ar putea determina asemenea stari?

Re: Modificarile limbii romane

din 13 iul 2006 14:22 de Pasaroi_Cuminte

Iata parerea mea : indiferent daca se publica sa nu se publica cum se scrie in DEX un lucru este cert : [b]IN LIMBA ROMANA ASA CUM SE SCRIE ASA SE CITESTE [/b] (Directiva Academiei Romane si bunului simt ) Nu va luati dupa toti cei care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Baietilor,dati-i note domnisoa

din 13 iul 2006 14:06 de Pasaroi_Cuminte

Observatii 1) Verbul "a placea" are 2 forme al infinitivului datorita faptului ca acest verb isi schimba paradigma si poate trece de la grupa a-2-a la grupa a-3-a de conjugare: asadar forme corecte sunt urmatoarele forma 1: "a placea" (grupa ...

Re: Cat de pacatosi va simtiti?

din 13 iul 2006 13:36 de Pasaroi_Cuminte

Chestie ciudata in societatea noastra in zilele noastre: 1. lacomia Daca nu esti lacom n-ai cum sa progresezi material sau faci pasi extrem de mici si pierzi timp dar in zilele noastre "time is money" 2. zgarcenia daca nu esti zgarcit esti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Aveti incredere in femei?

din 13 iul 2006 13:09 de Pasaroi_Cuminte

[b]"oricum afla ca mai exista inca destule femei care nu ar risca o prietenie cu o alta femeie pentru un tip. de ce? pentru ca de vreme ce ai o relatie de prietenie, nu vei actiona perfid si nu vei face ceva prin care sa il ranesti pe ...

Re: Re: Re: Re: Aveti incredere in femei?

din 13 iul 2006 12:24 de carrie

parerea ta... oricum afla ca mai exista inca destule femei care nu ar risca o prietenie cu o alta femeie pentru un tip. de ce? pentru ca de vreme ce ai o relatie de prietenie, nu vei actiona perfid si nu vei face ceva prin care sa il ranesti pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati face daca a

din 13 iul 2006 12:09 de carrie

trebuie sa invatati sa fiti mai responsabili si sa va asumati greselile. e normal sa te simti neputincios, furios, distrus etc. intr-o situatie ca asta. dar una e sa iei sida de la un ac de pe un scaun, de la dentist sau din spital, cand chiar poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate fetele sunt

din 13 iul 2006 12:07 de Duduia

gresesti. daca ar fi toti [b]baietii[/b] cu gandirea ei nu ar mai exista razboiul sexelor. think again.

Re: Cum sa-i spun ca nu stiu sa sarut?

din 13 iul 2006 12:05 de Pasaroi_Cuminte

OFF-TOPIC: Apuca-l de cohhones ( subiectul va dechide gura) si baga-i limba in gura desigur atunci cand o va inchide nu vei mai avea limba =)) ON-TOPIC: n-ai nici o grija daca nu stii tu , stie el , daca nici el nu stie , il inveti tu

Re: Re: Re: Re: Prietena mea nu are orgasm

din 13 iul 2006 12:03 de carrie

nu e adevarat, dimpotriva. mai ales la primul partener de multe ori dureaza ceva. apoi depinde, poate fi de la inceput sau e nevoie de ceva munca si obisnuinta. acum chestia e si sa nu fie un nepriceput notoriu.

Re: Re: Re: Ati ierta o minciuna ca asta?

din 13 iul 2006 12:03 de Duduia

atunci nu ai dreptul sa o acuzi de nimic. punct.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inceperea

din 13 iul 2006 11:45 de carrie

da, numai ca... toti pustanii la care abia le-au iesit tuleiele... viseaza la o astfel de initiere. nu-mi zi ca nu. toti s-ar umfla in pene sa ii bage in seama o tipa mai mare si mai experimentata. toti s-ar lauda pe urma ca si cum ar fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ati ierta o minciuna ca asta?

din 13 iul 2006 11:28 de carrie

tare cred ca totul este doar in mintea ta. ai citit ceva si crezi ca despre tine este vorba, dar sa stii ca nu esti centrul universului. in fine, oricum e treaba ta daca alegi sa crezi niste afirmatii de pe un forum fara macar sa "sapi" putin sa ...

Re: Ce chestii va enerveaza in general? Dar azi?

din 13 iul 2006 11:17 de Pasaroi_Cuminte

Mama ei de functie opengl gl_render() ca nu-mi iese bine ,deoarece au unii darul de la natura sa se complice iara daca nu resusesc complica pe altii care la randul lor de dragul de a se simplifica, vor sa simplifice pe cei complicati , ca mine ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2538 din 3732
«   1 ... 2535   2536   2537   2538   2539   2540   2541 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare