Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Test de inteligenta si tupeu din 26 ian 2006 16:37 de ExoticDream
Va propun un test cules din cartea de joc "DEX-ul si sexul" a tanarului scriitor timisorean Radu Pavel Gheo:
"[b]I. Ortografie[/b]
Cum se scrie corect?
1) a) Minca-tu-ti-ai borsu?;
b) Mancatu-ti-ai borsu?;
c)Manca-tu-ti-ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 ian 2006 16:34 de valentine
Stiai ca exista si femei cu bani? (chiar destule in ziua de azi)
Re: Re: AJUTATI MA .... VA ROG din 26 ian 2006 16:09 de Nekunoskuta
Sangerarea nu e semn ca Postinorul isi face efectul. E doar un efect secundar. Asteapta sa vezi daca totusi iti vine menstruatia desi cred ca sansele sa fii insarcinata sunt foarte mici.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e posibil sexu din 26 ian 2006 15:59 de ExoticDream
Poate baiatul este un finut...., nu vrea sa te deranjeze, sau poate este doar egoist, vrea sa se bucure doar el?
:(:(:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trezirea din 26 ian 2006 15:54 de ExoticDream
Ok, asa da. :ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e posibil sexul in din 26 ian 2006 15:52 de Farfalla
Dar nu are cum, te trezesti sigur ... poate daca iei somnifere puternice ... nu stiu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trezirea din 26 ian 2006 15:50 de LonelyGirl
Carole Collins si Carolyn Christison - Trezeste-te!E mai tarziu decat crezi
Cartea o puteti comanda la Editura Polirom si daca nu ma insel e la reducere acum.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e posibil sexul in tim din 26 ian 2006 15:48 de David21
Ce te face sa crezi?O:):-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: e posibil sexul in timpul din 26 ian 2006 15:45 de Farfalla
Nu are cum. De exemplu, eu daca as dormi profund ... si ar veni unu si mi-ar baga-o in momentul acela, normal ca m-as trezi ... Ce voi nu ati facea la fel ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 ian 2006 15:36 de ExoticDream
Ba da, nu le-ai intalnit tu! ;););)
Wrong again! :devil::devil::devil:
Re: Re: Re: e posibil sexul in timpul somnului din 26 ian 2006 15:33 de ExoticDream
Din cate am auzit, este loc si de mai mic...., muuuuult loc!
:(:(:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 ian 2006 15:29 de David21
Bai,tu esti imposibila,mai exista si alte femei bla,bla,bla ca de-aia am zis, "majoritatea"
Si sa nu-mi versi acuma ca mai sunt femei pe care le poti face fericite daca esti lefter?
Totul se invarte in jurul banilor!!!!!!!
Pana si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 ian 2006 15:21 de ExoticDream
Ai de gand sa-i reciclezi pe baietii astia cu dare de mana?!?
:o:o:o
Re: Re: Re: Re: Re: Trezirea din 26 ian 2006 15:15 de ExoticDream
Si mie imi place. Uite cum facem: tu cauta autorul, eu pregatesc ghilimelele si pana maine reparam eroarea, OK?
:ok::ok::ok:
Re: Re: AJUTATI MA .... VA ROG din 26 ian 2006 14:24 de LonelyGirl
Daca citesti cu atentie prospectul vezi ca dereglarea menstruala e trcuta la efectele adverse(parca).
Re: AJUTATI MA .... VA ROG din 26 ian 2006 12:11 de Eli2
... poate medicamentul sa nu si faca efectul (daca l am luat corect ?) pentru ca ar fi trebuit sa mi vina de 3 zile si de obicei era regulat ... inca nu am avut sangerari doar mici dureri de abdomen si stari de slabiciune
Re: din 26 ian 2006 11:54 de LonelyGirl
-Eu, de cate ori ma cert cu sotia, scot copiii din casa...
-Aha!Acum inteleg de ce-i vad mai tot timpul pe-afara!
Un turist ametrican se plimba pe strazile Parisului, insotit de ghidul sau.
-Aici, la dvs. totul este mic, gatuit, spune el ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 ian 2006 11:39 de LonelyGirl
Doar nu vrei sa treci pe invers...(?):blink:
Re: Re: e posibil sexul in timpul somnului din 26 ian 2006 11:09 de valentine
Daca vine unu cu un Jerry de ala de 12 cm iti zic eu ca te apuci sa si sforai...:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 ian 2006 11:08 de valentine
Daca se ofera vreunul sa va cumpere tot ce va doreste inima SI IL REFUZATI, expediatil la mineO:)
Pagina 2725 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||