Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

din 26 ian 2006 10:55 de LonelyGirl

Trei studenti inaintea unui examen, unul foarte bine pregatit, unul cu un nivel mediu de cunostinte si unul ultra slab, se inteleg asupra ordinii de intrare. Cel mediu, intra primul. La iesirea din examen, ceilalti il intreaba: - Cum a fost? - Ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intreb

din 26 ian 2006 09:40 de LonelyGirl

Sincer..tu ai o parere proasta despre fetele???Nu faci nici un fel de diferente?Le bagi pe toate in aceeasi oala? P.S. Srry dar inca nu am vazut sa fi zis ceva dragutz despre sexul feminin.

Re: Re: Re: Re: Trezirea

din 26 ian 2006 09:18 de LonelyGirl

Se pare ca numai mie-mi place ce am postat.Apoi no...daca tineti neaparat onorati-ma si faceti o mica vraja sa dispara. :):)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 ian 2006 01:21 de ExoticDream

Nici mie nu mi se pare o prostie sa te lasi dus de val, cu conditia sa fi trecut de punctul in care te-ai convins ca iubirea este impartasita, ma refeream la faptul ca uneori ajungem sa suferim pentru ca ne aruncam aiurea pe creasta valului fara ...

Re: Re: Re: e posibil sexul in timpul somnului

din 26 ian 2006 01:12 de ExoticDream

Te grabesti, inseamna ca ori esti somnambul (daca initiezi tu partida), ori crancen de obosit, ori nu se pricepe persoana sa te trezeasca! Sa zicem ca un barbat poate incerca figura asta cand partenera doarme (desi.... suna un pic a viol, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare!

din 26 ian 2006 01:12 de Bozgoru

Pacat ca fetele din ziua de azi..se cred mai ,,smekere,, si mai inalte in rand daca o sug..si daca o au linsa... nu face mah nimika din ceea ce nu vrei ! bafta!

Re: Re: e posibil sexul in timpul somnului

din 26 ian 2006 01:04 de Bozgoru

daca oti sa faci sex..si sa dormi..inseamna ca nu simti ..rezulta ca esti nesimtita :))) :p

Re: e posibil sexul in timpul somnului

din 26 ian 2006 00:57 de ExoticDream

Dar orgasm poti avea daca cineva face sex cu tine cand dormi?!? Se ofera cineva sa incerce ca sa ne spuna si noua? :wacko::wacko::wacko:

Re: AJUTATI MA .... VA ROG

din 25 ian 2006 21:40 de David21

Efectul medicamentului postinor da de obicei rezultate ,daca in urmatoarele zile ai sangerari,atunci poti fi sigura ca ai scapat de o sarcina nedorita!!! Oricum,sa nu faci abuz de acest medicament ca poate avea efecte nedorite,si poti sa iti faci ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 ian 2006 18:14 de nico

mie nu mi se pare o prostie sa te lasi uneori dusa de val,mai ales in ceea ce priveste dragostea..mie imi pare rau ca nu m-am lasat dusa de val pt ca am gandit prea mult acolo unde ratiunea nu are sens.dar la mine ratiunea a invins.nu stiu daca e ...

Re: Re: What the...?!

din 25 ian 2006 17:42 de Necunoscut

Cand caresiva te inerveaza solicitzi minim 42 da muski ca sa te'ncruntezi si doara 4 ca sa-i f**i una! "Cand careva te enerveaza, soliciti minim 42 de muschi ca sa te incrunti, si doar 4 ca sa-i dai una!" Ea a scris in varianta ...

din 25 ian 2006 15:59 de David21

E posibil sa de-a startul ,fara sa simti nimic dar in nici un caz sa sfarseasca si sa nu te fi trezit!!!!:D:-`:-`

din 25 ian 2006 10:20 de LonelyGirl

Nu cred ca e posibil.Eu cu siguranta m-as trezi.:wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare!

din 25 ian 2006 03:52 de ExoticDream

Da, cred ca este "naspa" si ca m-as simti prost si aiurea nu numai dupa ce s-ar termina, ci mai ales pe parcursul experimentului. As avea sentimentul ca sunt un cobai pe care se analizeaza raspunsul organismului la actiunea stimulilor ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare!

din 25 ian 2006 03:24 de nemesis

De ce? Crezi ca este "nashpa"? Crezi ca o sa te simti prost, aiurea etc.?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare!

din 25 ian 2006 03:04 de ExoticDream

Nu putem incerca intotdeauna toate variantele posibile (din varii motive), pe unele le "sarim" chiar daca asta inseamna sa nu putem folosi afirmatia categorica, ci umila presupunere. La acest capitol, prefer sa ma abtin de la teste. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare!

din 25 ian 2006 02:59 de nemesis

1) No comment... dar nu este corect ce spui. 2) Nu ti se pare ok, dar atunci cum poti spune ca nu ai face asa ceva? Daca nu ai incercat... si numai ti se pare "ne-ok".

Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare!

din 25 ian 2006 02:56 de ExoticDream

Hmmmm..... stau in cumpana: sa ma duc sa fac sex de placere, sa nu ma duc...... dar, daca nu ma duc, de unde voi sti ca n-am pierdut elixirul universului??? :unsure::unsure::unsure:

din 25 ian 2006 02:54 de nemesis

Teoretic? Da. Practic? Extrem de improbabil!

Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare!

din 25 ian 2006 02:53 de ExoticDream

Si ce propui cetatenilor-useri impricinati: sa purceada la incercat sexul in absenta persoanei iubite, pardon, cu alte persoane fata de care nu au sentimente de iubire, doar ca sa-si poata confirma opinia? In general, acei useri nu afirma ca a ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2726 din 3732
«   1 ... 2723   2724   2725   2726   2727   2728   2729 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare