Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cea mai indrazneata fantezie din 23 ian 2006 12:29 de valentine
Ouch...that hurts:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 ian 2006 09:24 de THEMAN
Un barbat vine acasa obosit de la munca,se aseaza pe canapea si-si roaga sotia sa-i aduca o bere. Femeia ii spune : "Am fost la Adunarea Femeiilor Independente si mi-au spus ca nu trebuie sa ti-o aduc daca nu vreau". Barbatul se ridica ...
Re: Re: Re: Re: Cea mai indrazneata fantezie din 23 ian 2006 08:23 de THEMAN
NU!
Re: disperare din 23 ian 2006 05:13 de DR.Amira
.Daca totul este igienic , atunci este in regula (igiena este singura problema care interzice sexul anal
Cea mai indrazneata fantezie din 23 ian 2006 03:00 de JE
Pai draga.. cu placere..poti veni si la dozatoru' meu daca merge bine treaba :))
Re: Re: Re: Cea mai indrazneata fantezie din 23 ian 2006 01:58 de ExoticDream
Daca sunt cameragirl si ma plictiseste prestatia porumbeilor extaziati, am acces la dozatorul ala de inghetata?!?
:ermm::ermm::ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitat din 23 ian 2006 01:49 de ExoticDream
Nici eu nu ma refeream la asta, ai spus ca, virgina fiind, ai prefera un barbat care are multa experienta sexuala, nu s-a pus problema casatoriei. Te-as intreba daca, in acest moment, ai fi dispusa sa renunti la virginitate in compania unui ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - din 23 ian 2006 01:44 de ExoticDream
Really???? :lol::lol::lol:
Daca tu crezi ca toate fetele umbla dupa barbati super experimentati care sa le dea gata inca din prima noapte de amor, te inseli! O fata lipsita de experienta, aflata in compania barbatului iubit, poate ajunge la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - din 23 ian 2006 01:38 de nico
nu cred ca barbatii isi aleg o partenera pt termen lung sau de viata doar daca e buna la pat,asa ca nu la asta ma refeream:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitat din 23 ian 2006 01:33 de ExoticDream
Asa este, cei mai multi barbati se tem sa nu le ramana pe cap o fata pe care au dezvirginat-o. Daca au experienta, se prind totusi care sunt fetele pentru care momentul pierderii virginitatii are vreo semnificatie si le "rezolva" numai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - dem din 23 ian 2006 01:29 de ExoticDream
Cu siguranta te-ar "alege", din simplul motiv ca tu esti cea disponibila in acest moment, pe cand celelalte au avut aceeasi calitate cu catva timp in urma. Daca te multumeste faptul ca te declara "cea mai buna la pat" dintr-un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt intr-o mare d din 23 ian 2006 01:20 de ExoticDream
Daca inteleg bine mesajul tau, trebuie sa te contrazic (ca sa fie clar): nu toate femeile "e" curve si nu toti barbatii "e" porci, OK? Merg si variantele "Orice padure are uscaturile ei", "orice natie are ...
Re: Re: Trezirea din 23 ian 2006 01:11 de ExoticDream
Atentiune, daca se constata ca lipsesc ghilimelele, textul zboara!!!
:-`:-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Morcov in fiecare luna... din 22 ian 2006 22:48 de Farfalla
P.S. - Precis o sa-i dea anticonceptionale, cum fac unii medici ginecologi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Morcov in fiecare luna... din 22 ian 2006 22:26 de Farfalla
Eu zic sa stai linistit, avand in vedere posibilitatea unei sarcini, mai ales daca de fiecare data ati folosit prezervativul. Cred ca e o dereglare hormonala cum au zis si ceilalti. Cel mai bine te lamuresti un medic:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ejacularea pre din 22 ian 2006 21:41 de Grety
LAS' CA TE INVESELESC EU DACA AI ASA MARE NEVOIE , MY LITTLE GREEN FRIEND!:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Morcov in fiecare luna... din 22 ian 2006 21:17 de Grety
:D:D:D MDA...N-AVEAI PROBLEME!COPII ASTIA...!:D:D
Re: Re: Re: Re: Morcov in fiecare luna... din 22 ian 2006 20:48 de Dany
12, 7,7, iar acu 16 and counting...daca avea 16 constant eram linistit
Re: Re: Re: Morcov in fiecare luna... din 22 ian 2006 20:21 de David21
Sa nu-mi zici ca are intarziere de 16 zile lunar !!!!
Re: Re: Morcov in fiecare luna... din 22 ian 2006 20:16 de Dany
Serios acum, daca ar avea prietena ta intarziere de 16 zile, nu ai avea morcov?:huh:
Pagina 2729 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||