Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Trezirea din 22 ian 2006 18:50 de Grety
bah...e scrisa de tine cu borges sub nas..!hai lasa...!:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - dem din 22 ian 2006 18:20 de LonelyGirl
Si de ce te-ai simti cu adevarat importanta?Te-ai gandit ca unii cauta virgine pentru simplul motiv ca se spune ca devii dependenta de ei??Am auzit foarte multe variante si nu are sens sa le enumar ca o sa-mi sara baietii in cap.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai indrazneata fantezie din 22 ian 2006 17:13 de David21
Ba da,e viol dar nu se mai adauga si coruperea de minori,deci perioada petrecuta la "racoare" e mai scurta!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - dem din 22 ian 2006 16:57 de David21
Exact,esti singura care stie ce am vrut sa zic mai devreme,de fapt si celelalte stiu dar nu vor sa accepte asa ceva!!!
De fapt toate fetele isi doresc cea ce iti dorsti si tu,dar multe sunt impinse de orgoliu sa nu recunoasca!!!!!
Re: Re: Re: Re: Cea mai indrazneata fantezie din 22 ian 2006 16:33 de Dany
Pai si o fata de peste 18 daca nu consimte ai voie? Nu e cam viol?:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: CE MA FAC???? din 22 ian 2006 14:08 de roxana
Sa fie asa simplu?Adevarul e ca nu am folosit lubrifiant,n-am avut decat o crema la indemana,dar nu stiu daca asta face diferenta..
Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 22 ian 2006 13:37 de Nekunoskuta
STUPID! Mai mult de atat nu am ce sa comentez.
Am vazut ca in mesajele tale generalizezi prea mult unele chestii referitoare la barbati. Eu inteleg ca ai fost candva dezamagita dar daca nu vei inceta sa-i cataloghezi pe toti ca fiind ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodat din 22 ian 2006 13:14 de nico
eu sunt virgina,dar nu imi doresc un virgin,ci unul cu cat mai multa experienta.daca m-ar alege dintre toate pe care le-a avut,m-as simti cu adevarat importanta..
Re: O intrebare din 22 ian 2006 12:51 de bibi
O fata virgina se cunoaste dupa mai multe, nu neparat dupa himen! Ii este teama si nu se pricepe, sta incordata (in majoritatea cazurilor)... himenul se afla exact la intrarea vagin. Este o pielitza care poate mai rigida sau mai elastica. Daca este ...
Re: Re: Re: Re: Asasini sentimentali...? din 22 ian 2006 03:49 de ExoticDream
Cand vine vorba de scoala/job/afaceri, este simplu: actionezi in baza ratiunii, precum computerul. In cazul iubirii insa...., intri in zona interferentei dintre ratiune si sentiment. Daca lucrurile merg bine, nu exista disensiuni, cele doua unde ...
Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 22 ian 2006 03:25 de ExoticDream
Ba uite ca eu il consider fara valoare si lipsit de consideratie fata de propria persoana pe barbatul care face sex la intamplare, cu amice, prietene, colege, prostituate etc., si mi-ar fi lehamite sa am un asemenea partener experimentat! Nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodat din 22 ian 2006 03:11 de ExoticDream
Nici mie, dar cu conditia sa fiu si eu, altfel ar fi total aiurea.
Asa e, sentimentul ca esti a patra, cincea, [i]n[/i]-a fata din viata lui nu e incantator, ba uneori aproape imposibil de suportat. Daca nu le-a iubit si totusi a avut ...
Re: CE MA FAC???? din 22 ian 2006 00:17 de dolc3bambina
nus cat de mult teas putea ajuta...eu sunt ink virgina ,dar se poate intampla ca himenul tau sa fie foarte rezistent,insa nu cred ca himenul este singura problema...cel mai bine ar fi sa consulti un medic ginecolog.
sper sa iasa bine.
Re: cum deosebim nidatia de menstruatie? din 21 ian 2006 20:28 de Farfalla
Am postat eu mai demult (acuma cateva saptamani) informatii despre sarcina si despre sarcina uterina. Ptr ca esti user poti sa dai la "cauta" si gasesti acolo in ce am postat eu, mai multe informatii.:ok:
Re: Re: Re: Re: ejacularea precoce din 21 ian 2006 20:24 de Tot Crazy
mama, m-am suparat.. :) nu poti sa dai un link calumea, ca interfereaza cu smiley :// plus ca nici un il face link daca pui doar www. :x
Re: Re: Re: ejacularea precoce din 21 ian 2006 20:23 de Crazy Frog
mda, vad ca nu poti sa pui un link calumea pe siteu` asta.. Incearca altfel : www.jackinworld.com/expert/
10selfcont.html si http://www.jackinworld.com/expert/
comments/exp10.html#10stopgo .
Re: Re: ejacularea precoce din 21 ian 2006 20:20 de Crazy Frog
In primul rand, nu esti "medic sexolog" esti un fraier cu pene. In al 2-lea rand daca Valentine e asa destept sa-l creada inseamna ca e foarte perspicac. In al 3-lea rand, nu numarul de masturbari conteaza, ci metoda. Metoda ...
Re: CE MA FAC???? din 21 ian 2006 19:13 de Je
fa-o mai des pt. ca daca o faci mai rar peretii vaginului se obisnuiesc cu forma initiala care au avut-o..si penetrarea va fi mai dificila de ex. daca o faci o data pe luna..
O problema din 21 ian 2006 18:48 de Diana
Poate fi depistata o sarcina dupa 10 zile de la concepere de catre medicul ginecolog?Am inteles ca efectuarea unui test de sarcina trebuie facuta dupa minimum 14 zile de la contactul sexual,medicul isi poate da seama mai repede de existenta ei?Si in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - dem din 21 ian 2006 17:25 de oona
ceea ce vreau sa spun, e faptul ca asa cum femeile nu trebuie blamate pt mai multi parteneri, nici un barbat nu trebuie batjocorit pt ca e virgin. fiecare e liber sa traiasca asa cum vrea. fiecare e liber sa-si aleaga un partener care corespunde ...
Pagina 2730 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||