Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De und din 20 ian 2006 14:47 de David21
Mai putin si ai sa te ineci complet in melancolie!!!
Nu stiu prin ce perioada treci tu acum,ca vezi totul in roz si nimic altceva!!!!!!!!!!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De unde st din 20 ian 2006 14:42 de ExoticDream
Axa vietii? Hm... este posibil! Daca iubesti si sentimentul este impartasit, poti darama si muntii, toate iti merg altfel, scoala/jobul, relatiile cu societatea, etc., ai tonus pozitiv si incredere in tine!
Tocmai mi-am scos capul din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina cu numarul din 20 ian 2006 14:34 de ExoticDream
Nu, nu fac deosebire intre sexe cand vine vorba despre iubire, relatii, suferinta. Niciodata nu am sa consider ca o fiinta umana (fata/baiat) are dreptul sa trateze cu dispret un partener, sa-si bata joc de sentimentele sale, sa il foloseasca si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 ian 2006 13:57 de nico
nu vrei sa-mi zici cati ani ai?:blink:
Re: Re: sunt intr-o mare dilema! din 20 ian 2006 13:50 de ExoticDream
Fata n-a spus nicaieri ca unul e bun si altul rau, cred ca esentiala este in cazul ei (si nu numai al ei) diferenta de varsta: daca actualul ei prieten este de varsta ei, mi se pare firesc sa gaseasca mai multa intelegere la un baiat mai mare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De unde stii ca te din 20 ian 2006 13:47 de David21
Nu poti vedea decat falsitate,ipocrizie,minciuni,egoism,rautate,
Sa mai dispui sa oferi incredere cuiva e naivitate!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 ian 2006 13:46 de ExoticDream
Ar trebui reciclate un pic fetele alea, americanul se plangea ca nu stiau decat limba materna, ori cum sa se inteleaga el cu o rusoaica, romanca sau chiar olandeza?!?
Mda..... poti sa fii gay si sa te simti bine, poti sa te droghezi...., ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema din 20 ian 2006 13:44 de valentine
Mie inca mai imi creste...:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De unde stii ca te iub din 20 ian 2006 13:40 de ExoticDream
Observasem de ceva timp ca realitatea aia este destul de arida si... ucigatoare, dar tot mai ratacesc prin desert in cautarea oazei, vreau sa ma conving daca e Fata Morgana sau nu! Tu cam ce crezi ca ar trebui sa vad daca imi iau complet valul de ...
Re: Re: Re: Virgina cu numarul 2,3..., n din 20 ian 2006 13:36 de ExoticDream
Am pus aceasta intrebare in urma unor discutii pe alt topic, unde oona sustinea ca nu ar accepta langa ea un barbat care a mai dezvirginat fete la viata lui, ma interesa daca barbatii realizeaza ce responsabilitate morala implica un astfel de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 ian 2006 13:32 de David21
Omul stie cate ceva,dar nu prea bine,eu locuiesc aici de un an asa ca stiu mult mai multe despre cum sta situatia!
Preturile oscileaza intre 20 si 80 de euro,fetele sunt de toate nationalitatile,asa ca ai de unde alege!!!Sunt si cateva romance,pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 ian 2006 13:21 de ExoticDream
21. Da, meritam, fara falsa modestie, trebuie sa recunoastem ca ceea ce am realizat pana acum (atat cat se poate pana la absolvirea unei facultati serioase), principiile dupa care ne ghidam, caracterul ne indreptatesc sa nu ne multumim cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 ian 2006 13:15 de nico
ok...cati ani ai?nu am zis sa treci la aventuri...normal ca vrei sa faci dragoste,nu sex,macar prima data...si eu tot asta imi doresc..dragoste si atentie..si cred ca meritam..:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 ian 2006 13:13 de David21
Ai ajuns la o faza destul de avansata,in cea ce priveste principiile sexuale,dar realitatea e altfel,lumea in sine e altfel,tineri din ziua de azi nu isi pun problema in felul tau!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 ian 2006 13:07 de ExoticDream
Si eu am vrut si inca vreau sa fie totul perfect. Nu ma deranjeaza nicicum virginitatea, nu astept aprecieri din partea nimanui, am avut ghinion la un moment dat si nu s-a intamplat ce era firesc sa se intample, altadata am avut prezenta de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand oamenii buni din 20 ian 2006 12:57 de ExoticDream
Sa zicem ca la varsta asta inca merge, dar poate va veni o vreme cand vei dori sa-ti faci o familie. Daca nu, e OK, cu conditia ca partenerele tale sa fie firi la fel de schimbatoare ca tine, in caz contrar este posibil sa lasi lacrimi in urma, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cand oamenii buni sufera,pana din 20 ian 2006 12:33 de David21
De unde atata siguranta in raspuns?
De unde ai experienta in domeniul casniciilor?
Re: Re: Re: Re: Cand oamenii buni sufera,pana si i din 20 ian 2006 12:23 de ExoticDream
Casatoria, dragostea.... sunt, mai mult sau mai putin, o loterie pentru ca sansele de a gasi persoana care sa ti se potriveasca perfect sunt minime si, chiar daca ai norocul sa o intalnesti, riscul ca relatia sa devina monotona (fie si doar prin ...
Re: Re: Re: Asasini sentimentali...? din 20 ian 2006 11:35 de Nekunoskuta
Una din cele doua predomina...sigur! Incearca sa afli care;)
Re: Re: Re: Re: Re: ejacularea precoce din 20 ian 2006 11:11 de valentine
Daca eram eu cel care a pus intrebarea...iti ziceam mersi. Dar nu sunt.
Pagina 2733 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||