Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Asasini sentimentali...? din 20 ian 2006 10:07 de valentine
Si pana la urma cum facem sa scapam de sentimentul asta de iubire?
Mai ales daca ai in tine o ura imensa pt persoana aia dar si iubire tot imensa...:wacko:
Re: Re: Re: Cand oamenii buni sufera,pana si inger din 20 ian 2006 08:52 de miky
Nu este bine nici sa te casatoresti cand stii mai putine lucruri,dar acum cand am invatat cate ceva despre viata mi se pare casatoria o loterie.
Si totusi am auzit de convietuiri lungi cu partenerul,iar dupa primii 2 ani de casatorie ,a ...
Re: Asasini sentimentali...? din 20 ian 2006 01:37 de nemesis
Algoritm: Vrei - > Reusesti. Pur si simplu te fixezi pe o idee.
1. 6 luni
2. ~3 luni
3. 2 luni
4. a few days...
--------------
Nu ma refer doar "uciderea" sentimentelor de iubire.
Tentatii? :ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - din 20 ian 2006 00:56 de David21
Auzi draga,problema mea e una foarte serioasa,si chiar nu caut unele similare,ma multumesc cu ce am,si varsta pe care o am e destul de inaintata,incat sa iti pot da tie sfaturi!!!
Dar ,la ce bun cu atatea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - dem din 20 ian 2006 00:45 de nico
dar tu cati ani ai?vad ca nu prea ti-ai uitat problema daca cauti unele similare...nu vreau sa fiu indiscreta..:rolleyes:O:)O:)
Re: Re: Virginitatea - demodata? din 20 ian 2006 00:20 de nico
tu vezi de cand sunt intrebarile alea?
Re: Re: Re: curiozitate! din 20 ian 2006 00:16 de David21
Foarte putin probabil,dar nu te contrzic!:ok:
Re: Virginitatea - demodata? din 19 ian 2006 23:38 de David21
Daca o iubesti,si ea la randul ei te iubeste,ce mai conteaza atunci daca e sau nu virgina?
N-are de-a face!!!!!:wacko::wacko:
Re: Re: ejacularea precoce din 19 ian 2006 23:20 de David21
Fals!!!!
Masturbarea chiar nu e indicata pt marirea performantelor sexuale!!!
Poate fi chiar daunatoare daca se abuzeaza!
Indicat e sa urmeze un tratament si rezultatele oricum nu apar peste noapte!!!!! :ok:
Re: Re: Virgina cu numarul 2,3..., n din 19 ian 2006 20:03 de LonelyGirl
Apropo... nu l-am premiat in nici un fel pe okidoki pentru subiectul anului sau ceva de genul.:-`
Re: Re: BUN! din 19 ian 2006 19:07 de sabba
Daca tu numesti asta succes....inseamna ca nu stii ce-i aia succes!;)
Re: Re: Re: Re: Asasini sentimentali...? din 19 ian 2006 19:04 de ExoticDream
Mi-este tare teama ca privim problema din unghiuri diferite! Nu privesti din perspectiva cui trebuie! Exista persoane care nu ar renunta, chiar daca ar parea ca fac asta, pentru ele sentimentele nu mor chiar daca....
:heart::heart::heart:
Re: De unde stii ca te iubeste? din 19 ian 2006 18:47 de sabba
Iubitul meu le indeplineste pe cele de mai sus cu brio....si muuulllteeee altele!;):D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 ian 2006 18:08 de nico
iti dau un sfat:fa ce-ti spune sufletul si nu mai gandi atat ca si eu am vrut sa fie totul perfect si nu imi merge nimic bine si nu ma apreciaza nimeni ca am stat io virgina pana la 22 de ani...
Re: Re: Re: Asasini sentimentali...? din 19 ian 2006 17:30 de cory
Aici, sunt de acord cu tine. ;)
A renunta poate fi cea mai simpla cale pe care o poti alege dar, nu si cea mai buna. Aceasta frica ascunsa in spatele unor ganduri ca "prevenirea unei posibile cantitati de suferinta" este o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Asasini sentimentali...? din 19 ian 2006 16:54 de ExoticDream
Poate, dar uneori acest proces iti ia ani si ani...
Nu cred, exista oameni pentru care conteaza mult mai mult ceea ce se ascunde dincolo de chipul/trupul cuiva, uitarea nu are legatura cu distanta.
Exista o limita pana la care poti ...
Re: Re: Asasini sentimentali...? din 19 ian 2006 16:36 de ExoticDream
Daca vorbim despre o iubire nepotrivita, a carei prelungire nu ar aduce decat noi si noi dezamagiri, atunci nu ai incotro, trebuie sa o ucizi, altfel risti sa te ucida ea pe tine si e pacat pentru ca nu merita!
Daca insa iubirea aceea este ...
Re: Re: curiozitate! din 19 ian 2006 16:28 de valentine
Are putina legatura. Daca iubesti persoana cu care o faci, te relaxezi mai usor...chestii de genul asta, intelegi tu;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 ian 2006 16:15 de ExoticDream
Avand in vedere ca speranta medie de viata se afla undeva in jurul valorii de 70 de ani si luand in considerare cate un "the one" la fiecare 2-3 ani, ajungem la minimum 17 asemenea personaje intr-o viata de om. Crezi ca ai putea gasi 17 barbati ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 ian 2006 16:05 de oona
daca si nestiutoarele au fugit de el, e clar ca langa mine nu are ce sa caute. tipul e praf. sau poate are mari deficiente fizice, sau poate are mari defecte de caracter, ca doar nu au plecat fetele de bun ce era.
Pagina 2734 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||