Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 ian 2006 17:16 de oona
pe mine nu ma intereseaza ce cred ei. eu am fost prima pt primul meu iubit, si dupa mine potopul. doar ca in prezent, nu as accepta un tip, tocmai pt ca a fost cu o virgina. iar daca as fi virgina, n-as accepta sa fiu a doua.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 ian 2006 17:13 de ExoticDream
Chiar daca nu o spune, tu te gandesti ca o gandeste si asta te scoate din papuci! Oare se poate el detasa de tot trecutul cand este cu tine?!?
Ce-ar fi sa-i intrebam pe baieti ce e in mintea lor la a doua virgina?!?
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 ian 2006 17:06 de oona
am 24. si daca a mai iubit, si mai ales o virgina, are mari probleme pt ca nu l-as accepta in veci.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vi din 18 ian 2006 17:05 de ExoticDream
Cati ani ai (daca nu e o intrebare prea indiscreta)?
Daca tu ai 17 si el tot cam atat, ar fi poate normal ca el sa nu fi dezvirginat prea multe fete inaintea ta, dar daca ai 20 si el 24-25? Poti sa speri ca vei gasi un barbat care sa nu fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 18 ian 2006 17:04 de oona
pai exista 2 posibilitati. esti virgina si te compara cu expertele de dinainte :x sau esti experta si te compara cu virginele de dinainte.:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 18 ian 2006 16:58 de ExoticDream
Nu stiu inca precis daca iubirea adevarata este un vis, dar stiu ca nu imi plac aventurile si nu pentru ca s-ar nota intr-un raboj, undeva, ci pentru ca nu ma simt eu bine fiind azi cu unul, maine cu altul, atractia (fizica si chiar intelectuala) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin din 18 ian 2006 16:55 de oona
daca ma gandesc bine, chiar m-as desparti de el, daca a existat vreo virgina in viata lui. ce ma intereseaza pe mine ca a iubit-o? cum, a mai iubit pe cineva inainte de mine? neeext! unul care ma iubeste numai pe mine. sa fiu a 2-a sau a 3-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitat din 18 ian 2006 16:49 de oona
mie daca partenerul meu mi-ar spune ca in viata lui a existat o singura virgina, cu care ar fi avut o relatie de mai putin de 1-2 ani, l-as sictiri si m-as si desparti. nu mai vorbesc de 3-4, ca deja mi se pare o chestie scarboasa. mie nu-mi plac ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - din 18 ian 2006 16:44 de ExoticDream
Te desparti de el chiar daca il iubesti, chiar daca el a mai avut o singura relatie serioasa candva, cu iubire si tot tacamul, si partenera aceea a fost singura pe care a dezvirginat-o? Esti convinsa ca nu te-ar putea iubi?
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 18 ian 2006 16:42 de oona
sa fiu sincera, nu mai cred in iubirea adevarata. daca iti place cineva, si el te place pe tine, daca exista atractie, nu inteleg de ce sa-ti refuzi o aventura, o relatie de scurta durata? barbatii cand se casatoresc sunt virgini? virginitatea e o ...
Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 18 ian 2006 16:18 de ExoticDream
Asa sunt ei, duuuuuuusi! Stai linistita, daca fug din cauza asta, iti fac un serviciu, este clar ca in mintea lor ingusta si nu prea populata cu neuroni se gandesc doar la sex si nu le convine sa piarda ocazii pretioase, asteptandu-te sa-ti revii ...
Re: Re: Re: De unde stii ca te iubeste? din 18 ian 2006 16:11 de Necunoscut
Ai un complex cu chestia asta? ; i don`t get`it...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitie ocupa sexul din 18 ian 2006 16:08 de ExoticDream
Am inceput cu acea exclamatie pentru ca cineva intelesese gresit ceea ce am denumit "sex din inertie", credea ca ma refer la posibilitatea in care "facem sex doar de nevoie, cu cine ne iese in cale, fara sa avem sentimente fata de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clinica de urologi din 18 ian 2006 15:50 de ExoticDream
Imi place demonstratia ta, dar.... de ce nu poate fi Timisoara?!? In 2000 avea cam 330000 de locuitori....
:cat::cat::cat:
Re: Cand oamenii buni sufera,pana si ingerii plang din 18 ian 2006 15:05 de miky
In ultima perioada am auzit destul de des ca intr-adevar dupa o anumita varsta , dezamagirile te ucid mai mult, iar sansa de a iubi din nou e destul de mica sau daca se intampla trebuie rabdare din ambele parti.
In cazul tau pot sa zic ca ai ...
Re: Cand oamenii buni sufera,pana si ingerii plang din 18 ian 2006 14:49 de ExoticDream
Te inteleg, astfel de lucruri se intampla des, cei mai multi oameni sunt manati doar de propriul interes (chiar si in iubire: vor relatii pentru a se simti adorati, pentru a avea la indemana un suflet, o minte si un trup care sa le faca pe plac, ...
Re: curiozitate! din 18 ian 2006 13:54 de LonelyGirl
Daca trece o perioada mai lunga de timp fara sa fi facut sex e posibil sa doara.
Re: curiozitate! din 18 ian 2006 12:14 de valentine
Pai depinde...daca tu ti-ai pierdut virginitatea si ala a fost singurul tau act sexul (1 meci, 1 partida sau cum vrei tu sa ii zici), urmatorul ar fii normal sa te doara deasemenea...si nu prea cred ca are legatura cu iubirea...O:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - dem din 18 ian 2006 11:39 de oona
daca a ramas in urma mea, la capitolul parteneri (ceea ce va fi putin probabil), sa recupereze. dar cu siguranta eu voi recupera fie inainte, fie dupa, ca sa fim pe picor de egalitate, si nimeni sa nu poata critica pe nimeni. daca eu am avut doar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodat din 18 ian 2006 10:33 de Nekunoskuta
:wacko:wtf
):(Adica daca a ramas in urma la capitolul sex cu vreo 20 de femei sa-l las sa ma insele? Never!!!
Si ca sa nu fie comentarii...nici eu nu l-as insela.
Pagina 2737 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||