Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 18 ian 2006 09:58 de oona

demodata? da, daca partenerul e modern sau cauta distractie pe termen scurt. nu, daca partenerul e demodat. barbatii sunt demodati numai cand vine vorba despre sotiile lor. eu sunt o tipa moderna, adica pana la casatorie nimeni nu are voie sa ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Asasini sentimentali...?

din 18 ian 2006 09:49 de oona

am iubit in 1999 mult de tot, a trecut in 2 luni (aveam 17 ani). nu m-am inalnit ceva timp cu respectivul, am cunoscut persoane noi, am primit complimente. persoanele noi m-au sfatuit la o autoevaluare, si pt ca am facut-o impreuna cu ele, mi-au ...

Re: Re: De unde stii ca te iubeste?

din 18 ian 2006 09:38 de oona

ghidul meu: 1. doreste sa fii fericit, si se straduieste sa te faca fericit. 2 isi face timp sa fie cu tine, fara insa sa se gandeasca ce misto ar fi fost sa petreaca timpul cu altcineva, eventual cu gasca. 3. nu te santajeaza. 4. nu vorbeste cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Asasini sentimentali...?

din 18 ian 2006 09:22 de oona

cu siguranta, poti sa treci peste sentimente, oricat de profunde ar fi ele. daca e vorba de departare, iubirea moare foarte usor, pt ca nu poti sa traiesti din inchipuiri, ochii care nu se vad, se uita. daca a fost vorba de cearta, e greu sa uiti ...

Re: De unde stii ca te iubeste?

din 17 ian 2006 22:04 de Necunoscut

She loves me ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clinica de urologie?

din 17 ian 2006 21:57 de Necunoscut

Pai... hai sa o luam invers. Bucuresti nu are cum sa fie. FC National, Rapid, Steaua, Dinamo, Sportul. 5 echipe din Divizia A sunt 16, deci raman 11. Timisoara nu e. raman 10. Vaslui, cu siguranta nu. Raman 9. Bacau are mai ...

Re: Re: filozofie tipic masculina

din 17 ian 2006 21:42 de Necunoscut

Atmosfera, alea alea:)

Trezirea

din 17 ian 2006 21:26 de LonelyGirl

"Vine o vreme in viata cand, in sfarsit, incepi sa intelegi...Cand, in mijlocul temerilor si instabilitatii emotionale, te opresti din tot ce faci si o voce in mintea ta striga : AJUNGE!!S-a terminat cu certurile si lacrimile sau cu lupta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitie ocupa sexul in

din 17 ian 2006 18:00 de miky

Cred ca noi doua avem aceesi parere, numai ca nu reusim sa ne intelegem. Daca mai citesti ce am scris anterior , ai sa remarci ca am zis ca asta nu inseamna sa sarim din pat in pat pentru a ne rezolva problemele, ci doar ca medical daca vrei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitie ocupa sexul in viat

din 17 ian 2006 17:44 de ExoticDream

Nu stiu daca este o replica avand o doza oarecare de cinism, oricum tonul afirmatiei mele (cel cu dansul hormonilor) era menit sa arate parerea mea despre sex ca nevoie fiziologica, nu scrie nicaieri ca trebuie sa fie cineva de acord cu ea. Ideea ...

din 17 ian 2006 17:33 de miky

Asta ar fi un ghid ideal ,dar din pacate nu pot fi indeplinite toate conditiile.Din iubire, cred ca fiecare mai lasa de la el, pt.ca in final toate relatiile sunt un lung sir de compromisuri, am mai zis.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clinica de

din 17 ian 2006 17:21 de ExoticDream

S-or mai fi inmultit de cand a fost facut recensamantul pe care il stiam eu (desi rata natalitatii..... fata de cea a emigrarilor....), cu "i"-ul ala al tau probabil ca au sarit de 400000! Daca nu, ma mut eu la Brasov sau Timisoara! ...

Re: Re: De unde stii ca te iubeste?

din 17 ian 2006 16:56 de ExoticDream

Vorbesti serios?!? :wacko::wacko::wacko: Vrei sa spui ca partenerei tale nu-i pasa cand esti nefericit, nu vrea sa fie cu tine, abuzeaza de persoana ta, te barfeste, nu te trimite la scoala, nu te lauda, isi uita promisiunile, nu-si cere ...

din 17 ian 2006 16:55 de valentine

U must pe joking... Si daca tot a intervenit textul asta...am si eu o intrebare: ce te faci cand partenerul pur si simplu uita toate greselile sale sau cele pe care nu le uita, nu le realizeaza? Sa nu mai vb ca traieste cu impresia ca nu a ...

din 17 ian 2006 16:53 de valentine

In relatia mea nu gasesc de nici una din variantele de mai sus...ce sa ii fac, daca am gajica dificila...:unsure:

De unde stii ca te iubeste?

din 17 ian 2006 16:50 de ExoticDream

[b]Un fel de barometru sentimental...[/b] Am citit un studiu destul de interesant avand ca tema dragostea si sexul si m-am gandit sa comentam un pic urmatoarele "semne" care ar dovedi ca partenerul te iubeste: 1:heart: doreste sa fii ...

Re: Cand oamenii buni sufera,pana si ingerii plang

din 17 ian 2006 16:48 de valentine

Inca o dovada ca opinia mea despre femei e cat se poate de valabila: Daca esti bun cu ele si le tii numai in puf si incerci sa le faci orice placere, nu se simt atrase de tine sau eventual la inceput se simt dar dragostea li se duce repede. Insa ...

Re: Se poate?

din 17 ian 2006 15:46 de ExoticDream

Toti? Si tu, si Marga, si Mironel, si Mary, si Margarit, si Mikii, si Marian, si Ionel, si Valy2jan si inca 92 de insi?!? Daca sunteti toti cu analizele la zi, faceti, mai, sex de care vreti voi, dar nu stiu cum se cheama: orgie sau masturbare? ...

Re: Re: Re: Re: Poate exista asa ceva....?

din 17 ian 2006 15:15 de valentine

:lol: Ce sa ii faci...daca Dumnezeu ma iubeste si cocoasa imi lipseste...:love:

Re: Re: gay! gay! gay!

din 17 ian 2006 15:08 de ExoticDream

Daca nu-ti raspunde nimeni, o faci singur, asta da dovada de.... profunzime! :lol::lol::lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2738 din 3732
«   1 ... 2735   2736   2737   2738   2739   2740   2741 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare