Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: problema!

din 15 ian 2006 13:19 de Nekunoskuta

De vina e lubrifierea vaginului. Tu ar trebui sa te relaxezi si sa nu te mai gandesti la durere, el ar trebui sa fie mai rabdator si mai bland cu tine. Daca nu merge, puteti apela pentru inceput la un lubrifiant. Succes;)

Re: Asasini sentimentali...?

din 15 ian 2006 07:57 de BlackIsIs

Depinde de persoana..dar..da..e posibil lucrul asta..daca ai vointa..poti realiza orice ..chiar si ceva care te doare, cum ar fi sa incetezi sa iubesti..trebuie doar sa vrei cu adevarat!

Filozofie tipic masculina (gradina vecinului)

din 15 ian 2006 03:56 de fifa

sunt un tip casatorit insa am o intrebare pt toata lumea : De ce mereu fructele cazute in gradina altuia is mai dulci si cum se face ca pe durata vetzi barbatul e mult mai fidel, femei daca aceasta ii satisface apetitul sexual ?:D

Re: Re: Ce pozitie ocupa sexul in viata voastra?

din 15 ian 2006 03:36 de sweetgirl1

Eu nu stiam ca abstinenta poate avea urmari grave la femei.Eu nu am mai avut relatii sexuale de vreo 8 luni...ar trebui sa ma duc la doctor sa vad daca sunt sanatoasa? Si eu cred ca Exotic cand a spus sex din inertie, se referea la posibilitatea ...

Re: Re: Ce pozitie ocupa sexul in viata voastra?

din 14 ian 2006 20:07 de Nekunoskuta

Interesant de stiut! Mai era un barbat care incerca sa explice femeilor despre abstinenta la femei. Depinde de organismul fiecareia, nu mai generlaizati atat cu abstinenta asta. daca nu am un partener stabil ar trebui sa umblu din p@@@ in p@@@ ca ...

Asasini sentimentali...?

din 14 ian 2006 20:03 de adieu

Voi credeti ca iubirea poate fi ucisa in noi insine daca ne dorim asta din tot sufletul si ne folosim in acest scop intreaga ratiune de care dispunem? (Este vorba despre iubirea despre care consideram ca nu (prea) are sanse.) Daca ati experimentat ...

Re: Re: Re: Re: Postinor2

din 14 ian 2006 18:01 de Mishu

Multumesc mult de tot ramn dator dar chiar nu imi pot da seama cum as rezolva problema datoriei :) Cred ca incepe sa imi placa site-ul asta.:)

Re: Re: Re: Postinor2

din 14 ian 2006 17:53 de Farfalla

Eu zic sa stai linistit ... daca a luat pastila, e totul OK.:ok:

Re: Ce pozitie ocupa sexul in viata voastra?

din 14 ian 2006 17:48 de miky

Prefer sa vb despre dragoste in loc de sex, deci cu persoana iubita. Sunt fffffffffffffffff importante relatiile sexuale si aproape toti suntem dependenti de ele,deoarece nu tine de minte, ci de nevoia trupului.Faza cu sport si alte lucruri e ...

Re: Dragostea ca-n filme....

din 14 ian 2006 17:38 de miky

Cand nu gasesc calea de mijloc,drumul pe care sa-l urmeze impreuna.Sau daca l-au gasit nu renunta nici unul la anumite lucruri si nu reusesc sa se puna de acord. Culmea e ca dragostea asta se poate sa nu moara niciodata....

Re: Re: Postinor2

din 14 ian 2006 17:31 de Mishu

Va multumesc mult pentru raspuns, pot spune ca m-am mai linistit acuma cat de cat, dar as mai avea o intrebare, cam ce sanse am avea sa ramana totusi insarcinata chiar daca a luat postinor2(in cazul meu la o ora). Va multumes.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PROBLEMA MARE !!!

din 14 ian 2006 16:48 de VLAD

Postinor2

din 14 ian 2006 16:09 de Mishu

Am avut un contact sexual in care metoda clasica a prezervativului a cazut instantaneu exact in timpul orgasmului la retragere o parte din ejacuare s-a produs in exterior, ca masura de siguranta am recurs la administrarea primei pastile de postinor2 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Numaratoare pentru

din 14 ian 2006 14:23 de ExoticDream

Sa stii ca ai dreptate: acesta a fost singurul lucru inteligent pe care l-am facut! Daca s-ar fi intamplat asa ceva, cred ca.... l-as fi omorat sau..... cine stie ce alta prostie as mai fi facut! :ninja::ninja::ninja:

Re: test de sarcina...

din 14 ian 2006 14:19 de andreeea

Sa stii ca poti ramane insarcinata chiar daca prietenul tau "se termina afara"...

Re: Re: Re: Re: .....

din 14 ian 2006 14:07 de Nekunoskuta

Daca eu te trimit pe site-ul X unde eu si cativa prieteni ne dam drept medici (dar de fapt eu sunt un mucos virgin de 14 ani) m-ai crede daca ti-as pune un "diagnostic" online?;) Discuta cu u n medic "live" nu pe net.

Re: Re: .....

din 14 ian 2006 01:11 de BlackIsIs

? Ms.Nemesis ? e mai bine asa ? As mai avea o rugaminte..unele persoane care posteaza aici poate chiar au probl. serioase si au nevoie de ajutor, nu cred ca s-ar simti foarte bine ca in loc de un raspuns sa se faca misto sau sa rada de ce ...

Re: .....

din 14 ian 2006 00:55 de nemesis

Dragul meu (sau "Draga mea"), "existenta precede esenta" daca bine-mi aduc eu aminte de la Sartre si ontogenia urmeaza filogenia daca bine-mi aduc aminte din manualul de biologie de-a X-a... asa ca tu pune intrebarea si pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 ian 2006 23:10 de andreeea

Sa zicem ca da...am simtit placere,dar nu cand faceam sex.

Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 13 ian 2006 19:02 de LonelyGirl

Mdea...la anii tai numai sex iti trebe c-apoi cand o sa ajungi la 20 o sa fii ca o galeata.:x:x:x

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2741 din 3732
«   1 ... 2738   2739   2740   2741   2742   2743   2744 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare