Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 13 ian 2006 19:00 de LonelyGirl
Mdea....daca tie virginitatea ti se pare egala cu incultura...
Re: Re: Re: Raceala la ovare din 13 ian 2006 18:51 de valentine
Adrese cabinete medicale in Bucuresti:
-Aleea Valea Viilor nr.4 bl.D49 sc.G ap.93 Drumul Taberei - Dr.Paris Nicolae, telefon: 4136928, obstetrica-ginecologie.
-B-dul Alexandru Obregia 20, telefon: 4606848, medicina generala
-Bdul. Dimitrie ...
Re: intrebare despre postinor din 13 ian 2006 12:55 de Nekunoskuta
Intreaba-l:D
Sangerarea aia nu inseamna ca nu esti insarcinata, e doar o reactie la Postinor2.
Daca esti convinsa ca nu esti insarcinata, de ce te mai intereseaza daca ovulul a fost fecundat?:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Numaratoare pentru baieti din 13 ian 2006 12:34 de ExoticDream
Nu-mi face placere sa vorbesc despre asta, dar... in fine.
Prima mea iubire a fost un vis, a doua - o greseala. Am deschis ochii spre iubire si am invatat ce inseamna sa iubesti si sa fii iubit, alaturi de un om extraordinar, "procesul ...
Re: sugestii...??? din 13 ian 2006 12:05 de nemesis
Ok. Hai sa nu cadem in ridicol. Anticonceptionalele iti asigura protectia din prima zi. Nu este cazul sa te ingrijorezi! Este normal ca surplusul de hormoni sa-ti cauzeze o intarziere a ciclului si si inceperea vietii sexuale poate afecta ...
Mituri-shmituri-nemituri din 13 ian 2006 10:38 de DinCluj
:blink::huh:Nu exagereaza DELOC, asa si este, si ai dreptate, ESTE LA NIVEL MENTAL, de fapt cum exista "Hard" fara "Soft"??:wacko::wacko:Ti-ai pus vreodata intrebarea cum vei putea simti placerea daca la "NIVEL ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 ian 2006 10:27 de Swann
Spune,mai,daca te-ai masturbat vreodata pana acum..si daca ai simtit placere.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 ian 2006 09:49 de DinCluj
:ok:Aici sunt de acord cu tine, poate de aceea sunt si atatea cazuri de baieti/ fete superficiali(ca doar la asta se referea topikul acesta, nu?). Totul se rezuma la niste mituri (ca daca si cu parca, cineva mi-a zis ca asa se face si se ...
Re: sugestii...??? din 13 ian 2006 09:49 de valentine
Nu ma prea pricep la anticonceptionale, dar eu merg pe varianta a doua:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 ian 2006 09:43 de valentine
Nu am si eu ocazia sa vad on OZN...:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PROBLEMA MARE !!! din 13 ian 2006 09:40 de valentine
Cumparati boxeri(sau ce draq porti tu ca lenjerie intima) din bumbac 100% (la jolidon gasesti cei mai misto),dai zilnic cu apa si cu sapun intim (special pt zona intima) si intr-o perioada or sa dispara...acum sa nu disperi daca perioada aia ...
sugestii...??? din 13 ian 2006 09:05 de shinnystar
Hello...
Stiu k s`a mai vb despre subiectul asta.. dar sunt un pic nelamurita.. Am inceput sa folosesc anticonceptionale acu` 1 luna..si viata sexuala tot atunci mi-am inceput`o. Eu am inteles ca in alea 7 zile de pauza,cand nu mai iau pastilele, ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitie ocupa s din 13 ian 2006 03:18 de inuendo
si daca maslow nu a introdus sexul pe prima treapta ci doar a observat ca e acolo? ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg din 13 ian 2006 03:09 de sweetgirl1
Eu cred ca ambele sunt grave in aceasi masura...ce ma intereseaza daca s-a culcat sau doar s-a sarutat...tot inselat se cheama...cel putin pentru mine.Atata timp cat ma iubeste nu se poate saruta cu altcineva sau sa se culce cu alta, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Numaratoare pentru baieti din 13 ian 2006 03:04 de spleen
conteaza sa intelegi tu :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg fem din 13 ian 2006 03:03 de spleen
evident. mie de exemplu sarutul imi pare mult mai inselator. sa revenim la intimitate, daca ar fi mai intim sarutul atunci ar reiesi ca e mai grav sa-ti inseli prietena sarutindu-te cu cineva decit facind sex. ceea ce e iarasi absurd. nu se compara ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitie ocupa sexul din 13 ian 2006 03:03 de ExoticDream
Mda, ieri am scris un soi de eseu pe tema asta, se pare ca in piramida lui Maslow sexul este inclus pe cea mai de jos treapta a trebuintelor umane, alaturi de somn, respiratie, apa, alimente, caldura, adapost si miscare. Cica nesatisfacerea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Numaratoare pentru baieti (bar din 13 ian 2006 02:58 de inuendo
1)ori faci misto si nu am chef..sunt obosit
2) daca nu ai inteles, degeaba iti mai explic, tot nu o sa intelegi
Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitie ocupa sexul in viat din 13 ian 2006 02:55 de ExoticDream
Ai incercat subtituenti cum ar fi sportul, un hobby, jobul?!?
:/:/:/
Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitie ocupa sexul in viat din 13 ian 2006 02:54 de sweetgirl1
:D Dependent oare de sex? :p:p
Pagina 2742 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||