Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: ce este mai important? din 12 ian 2006 16:47 de Necunoscut
:ok::ok::ok::ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fet din 12 ian 2006 16:43 de Necunoscut
Wtf, oameni frumosi si inteligenti... ii numeri pe degete?
Pai frumusetea e relativa, poate ceea ce zici ca e urat si destept, mie mi se pare frumos si destept...
Mi se pare o aberatie sa zici ca oamenii frumosi si destepti nu exista... ...
Re: Re: ce este mai important? din 12 ian 2006 16:18 de DiMaX
Pai dc sa ma supar?
Sunt persoane la 20 de ani acre nau nici macar prietene.......am doar 15...16 in martie
Crezi ca devii barbat daca ai mai multe femei in pat.?
:ok:
Re: Re: Re: Re: Miroase vaginu a peste ? din 12 ian 2006 15:07 de andreeea
Stiu ca exista posibilitatea asta,dar nu trebuie sa ma spal decat daca am vreo problema,nu?
Da, am inteles, vroiai sa spui ca trebuie sa te speli in zona 'aia' ca sa nu mirosi, nu in vagin.Right?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 ian 2006 14:56 de andreeea
Asa e. Nu stiu ce vreau,nu stiu ce mi-ar placea...Si nu din cauza experientei putine, pentru ca am incercat destule -cred eu
Si aici ai dreptate:o fac mecanic, o fac pentru el,pt ca eu nu simt nimic.
Eu nu stiu ce vreau, nu stiu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 ian 2006 14:44 de andreeea
Nu am avut nici o experienta neplacuta.. pur si simplu nu imi place sa ma sarut(cu limba).Imi place sarutul pe buze,dar nu cu limba.Oricum asta nu are nici o legatura cu problema mea.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 ian 2006 14:32 de Nekunoskuta
CLAR! Nepotrivire. Tu ai vrea ceva ce el nu face. Si culmea e ca nici tu nu stii ce vrei.
1. 6 luni e o perioada foarte scurta ca sa intelegi ce e sexul si organismul sa se obisnuiasca. Nu conteaza de cate ori pe saptamana o faci daca tu o faci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ar fi super dc pe din 12 ian 2006 14:13 de LonelyGirl
Niciodata nu e prea tarziu...dar...Infector sa stii ca are Exotica dreptate.Cel putin nu o mai jigni.Ignor-o daca nu esti capabil sa apreciezi ceva la ea si sa o respecti.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor... din 12 ian 2006 11:03 de DinCluj
:unsure:Ideea e ca multi au mers la sala doar ca sa atraga gagici, dar nu s-au ocupat si cum sa le tina foarte treaza atentia. La ei a avea fete e ca si cum ai incerca sa fi curat cand esti uns cu o substanta lipicioasa (mai ales daca arata si la ...
Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor... din 12 ian 2006 10:48 de DinCluj
:p:p:p:p:p:p:pAi dreptate, majoritatea cand vad unul bine facut si fain la mutra sar pe el si nu mai vad nimic decat pe acela...si zic ca e "prieten" ori "amic";);)Yeah..go figures:p:psi porcii zboara, doar pentru ca nu le-au ...
Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor... din 12 ian 2006 10:40 de valentine
Rare sunt intalnirile cu OZN-urile...
Re: Raceala la ovare din 12 ian 2006 10:33 de valentine
Poate este o totala aberatie, dar eu ma gandesc la chist ovarian (nu ma injura daca ce zic este o totala aberatie).
Un oras pt cabinet imi spui?
Re: ce este mai important? din 12 ian 2006 10:29 de valentine
Te superi pe mine, nu te superi...dar am o vaga impresie ca esti virgin.
Am dreptate?
P.S nu te ambala...sunt unele fete care aprecieaza chestia asta;)
Re: Re: Re: ce este mai important? din 12 ian 2006 10:28 de valentine
ma...:/
Re: nu stiu ce sa fac din 12 ian 2006 10:27 de valentine
Daca o sa te duci pur si simplu la ea si o sa ii spui ca o placi (dupa cum te-a sfatuit cineva aici) nu rezolvi nimica!
Prima oara trebuie sa o faci pe ea sa te placa!
Ca sa intelegi mai bine cum sta treaba, imagineazati ca o negresa de 100 ...
Re: Re: Re: Re: Re: PROBLEMA MARE !!! din 12 ian 2006 10:21 de valentine
Ce ai tu sunt puncte de grasime. Daca ai sta in fiecare zi sa le studiezi, o sa observi ca poti sa le sparge pe unele ca pe niste cosuri.:ok:
P.S principala cauza a aparitiei acestor puncte este transpiratia respectiv igiena necorespunzatoare.
Re: Re: Re: stie cineva sa imi raspunda??? din 12 ian 2006 10:10 de valentine
E de datoria baiatului sa incerce, acum daca femeia e catea si ridica coada...:/
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, din 12 ian 2006 10:08 de valentine
ma.....:/
Re: Re: mituri din 12 ian 2006 10:05 de DinCluj
Cum am mai spus, excesul de lubrifiere, nu e foarte benefic pentru nici unul din parteneri. E necesar doar cat sa nu "aghete' sau "lipeasca" organele care pin fortare sa produca leziuni.
Dar ai avut dreptate, asa si este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: E adevarat? din 12 ian 2006 09:59 de valentine
Daca este sa se rupa ceva la baiat, este vorba de ata dupa cum ti sa raspuns la primul post.
Problema este ca aceea ata POATE sa se rupa de la primul contact, dar exista posibilitatea sa te duci si pe lumea cealalta cu ea.
P.S wtf? toate lumea ...
Pagina 2745 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||