Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mituri

din 12 ian 2006 09:48 de DinCluj

:ok:Corect! cum nici frecarea n-o prea mai simti...mai ales ca se pastreaza intacta toata lubrifierea prorpie vaginului si prezervativul fiind impermeabil , nu mai permite absorbtia din partea penisului a apei(sau componentei usoare din lichid), ...

Re: Un fel de poll despre sanse acordate parteneru

din 12 ian 2006 04:44 de Necunoscut

Salut... Se zice ca dragostea este oarba, oare este asa? Eu zic ca da... cel putin in cazul meu. Iubesc cu adevarat o fata, si, nu cred ca exista vreo limita pana la care as lupta... daca as fi sigur ca ma iubeste, cred ca as lupta pana as ...

Re: voi ce pozitii preferati...

din 12 ian 2006 04:15 de Necunoscut

Pai o fi the best, daca nu ai incercat altceva pana acum! :) Pe scaun... am incercat recent... e... super:) Baiatul sta pe scaun normal, si fata pe el, el ii pune mainile pe sold, si o "conduce"... :love::love::love::love:

Re: Miroase vaginu a peste ?

din 12 ian 2006 04:00 de Necunoscut

Hmmm... cam idioata intrebarea ta. Iti raspund si eu... tot cu o intrebare.. "Miroase penisul a branza de la saramura?" Da... logic, daca nu te speli. Igiena intima e foarte importanta.. wtf.. daca iesi cu dinalea de pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 12 ian 2006 03:55 de Necunoscut

Si ma crezi ca DA ?!

Re: Re: Re: stie cineva sa imi raspunda???

din 12 ian 2006 02:54 de okidoki

Bah ... ele au fost tarfele fara personalitate care au vrut cu disperare sa imi puna mana pe pxxx si apoi ....sa ma su.... si apoi sa le- .... uhhhhhhhh

Re: uite un raspuns care te-ar putea ajuta zic eu

din 12 ian 2006 00:13 de alin

Cea mai buna metoda este aceea de a invata cum sa identifici si sa controlezi senzatiile care conduc catre orgasm. Aceasta metoda cere multa rabdare dar poate avea rezultate remarcabile. Pentru aceasta poti incepe cu masturbarea. Cand ajungi foarte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 ian 2006 22:59 de sweetgirl1

Este ciudat ca nu iti place sa te saruti...asa cum zice si Exotic, sarutul, este mult mai intim decat actul sexual.Poate ar trebui...nu stiu sa incepi cu asta...pentru ca un sarut poate deveni mai erotic decat orice...daca stii ce sa faci...Poate ...

Re: nu stiu ce sa fac

din 11 ian 2006 18:53 de sweetgirl1

Ceea ce ai spus tu acum imi aminteste de ceva ce am citit...intr-o carte care se numea "Supa de pui pentru suflet" parca ...era cazul unui baiat care era grav bolnav...nu se stia cat mai are de trait si intr-o zi a trecut prin fata unui ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fara place

din 11 ian 2006 18:34 de sweetgirl1

Nici eu nu am avut placere ceva timp dupa ce mi-am inceput viata sexuala dar...am urmat sfatul unei prietene acela de a incerca sa il dirijez eu...miscandu-ma o data cu el in timp ce facem dragoste...in asa fel incat atunci cand vrei mai repede ...

Re: ce este mai important?

din 11 ian 2006 18:00 de andreeea

Pe plan psihic

Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, a f

din 11 ian 2006 17:33 de MachoMan

Era la misto, mai..., chiar nu te-ai prins? :wacko:

Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, a fii c

din 11 ian 2006 16:54 de spleen

nekunoscuta, daca tot corectezi din punct de vedere grmatical pe toti tin sa-ti subliniez ca in cazul dat se foloseste "sunt" in loc de "este". :D

Re: Re: Re: ce este mai important?

din 11 ian 2006 16:39 de DiMaX

auzi bozgorash tu cati ani ai?daca ai peste 12 inseamna ca ai trait de atunci si pana acum degeaba daca n-ai atunci spor la transformarile in organism....:devil:.....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,,

din 11 ian 2006 16:34 de DiMaX

Daten gat mah gasca .........Auzi eu nu ling in cur femeile.....Doar ca daca tu crezi ca femeile dupa care umbli tu toata ziua cu steguletzu pe sus sunt curve atunci sau ai tu o problema sau numai cu parashute teai intalnit in viatza.....eu am ...

Re: Re: Re: ce este mai important?

din 11 ian 2006 10:20 de Nekunoskuta

Noi avem voie sa-ti "spargem fatza" tie?:D:p O imbinare intre cele doua planuri e cea mai indicata dar normal ca nu va exista mereu proportia de 50%-50%. Acum...fiecare cum se multumeste...

Re: Re: Re: PROBLEMA MARE !!!

din 11 ian 2006 10:17 de Nekunoskuta

Voi sigur nu v-ati bagat pietre in penis? :lol: Faza e urmatoarea: decat sa intrebati pe aici oameni care nu sunt de specialitate si care nu va pot da raspunsuri exacte si sa le mai si trimiteti pe mail poza cu...:x, mai bine mergeti la un ...

Re: dezvirginato si tot o curs singe si la a2pati

din 11 ian 2006 10:13 de Nekunoskuta

E ceva normal la unele fete. Nu se regenereaza locul respectiv destul de repede. Fii si tu mai rabdator...daca poti.

Re: Re: PROBLEMA MARE !!!

din 11 ian 2006 03:07 de Bozgoru

Bah daca aflii ceva.. sa-mi zici si mie.. ca am si eu pietricele albe de-alungul penisului..%%-:(((})

Re: Re: ce este mai important?

din 11 ian 2006 03:05 de Bozgoru

In primul rand iti sparg fatza ! pt mesajul anterior... in al doilea rand.. iti sparg fatza din nou ca ma enervezi! si acum s aveneim la subiect: depinde de persoana daca as fii femeie.. m-as implica ssi psihic..(macar sa fiu singura din lume care ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2746 din 3732
«   1 ... 2743   2744   2745   2746   2747   2748   2749 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare