Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O problema rar intalni

din 10 ian 2006 01:08 de Bozgoru

Deci... in rpimul rand.. sia tras-o.. deci.. chestia cu casatoria sunt ,,basini,, din partea ei.. oricum in astia 3 ani daca nu faci nimik cu ea.. i-o trage altu :D:devil::devil::devil::devil::devil::devil:

Re: Re: Re: Re: Re: nu prea stiu

din 10 ian 2006 01:05 de lupulnebun

In jur de 200 de mii. Daca ia in fiecare zi se face superman(woman) pe masa de resuscitare.:D:D:D

Re: Re: Re: nu prea stiu

din 10 ian 2006 01:00 de lupulnebun

Postinor 2, dupa fiecare masa! :lol::lol::lol:

Re: Re: nu prea stiu

din 10 ian 2006 00:58 de ExoticDream

Las-o in pace, mai, n-ai citit ca a luat Postinor pentru orice eventualitate? Nu-i mai trebuie untura de porc! P.S. Alooooo, fata in cauza, citeste cu atentie prospectul de la Postinor, nu se ia de fiecare data cand faci sex, ci de cel mult ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este virgina?:-) sau N

din 10 ian 2006 00:53 de ExoticDream

Daca ar fi vorba de un "el", as mai intelege, dar subiectul in cauza este o "ea"! :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: mituri

din 10 ian 2006 00:44 de bebelushyka

ce?!:-`

Re: Re: Re: Re: mituri

din 10 ian 2006 00:40 de lupulnebun

Daca nu ar fi existat prezervativul, ar fi existat altceva. :D:D:D

Re: Re: Re: Re: Este virgina?:-) sau NU?:((

din 10 ian 2006 00:34 de spleen

mai e si cazul hazliu cind tipa e virgina si spune ca nu e virgina:D am auzit de vreo citeva ori de asa cazuri.

Re: Re: Re: Este virgina?:-) sau NU?:((

din 10 ian 2006 00:22 de ExoticDream

Nu cred ca e normal ca partenerii sa aiba astfel de secrete pana in "clipa adevarului". Daca este o relatie serioasa, cu sentimente la baza, nu te arunci in pat din prima saptamana, pana se ajunge acolo ai timp destul sa vorbesti cu ...

Re: Re: Este virgina?:-) sau NU?:((

din 10 ian 2006 00:02 de DayLight

Da... Asta e o problema care va macina pe marea voastra majoritate... Ce va zice cand va afla ca nu sunt virgina... In general nu e nici o problema, daca prietenul/iubitul a fost informat in prealabil(nu sugerez faptul ca ar trebui sa umblati ...

Re: Re: Re: Este virgina?:-) sau NU?:((

din 9 ian 2006 23:57 de bebelushyka

pai acia e naspa situatia dc nu a sangerat si a fost usor de largit tipa nu a fost virginika...la mien pretenul emu sa kinui ogroaza pana sa ma penetreze:(deci kum sati zik io mereu prima data e mai strans..si des curge si sange..dar dc zici k nu ia ...

Re: Re: Este virgina?:-) sau NU?:((

din 9 ian 2006 23:50 de DayLight

Nu, de sangerat nu a sangerat, iar rezistenta nu prea am simtit(din partea vaginului ei, desigur) Iar in privinta largitului, doar putin, la inceput... As intreba-o si pe ea dar, punandu-i o astfel de intrebare nu as face decat sa imi exprim lipsa ...

Le convin sau nu fetelor baietii virgini

din 9 ian 2006 23:39 de andreeea

Pai sunt doua cazuri: 1.Fetele vor doar sex si cauta numai placere. In cazul asta nu cred ca isi doresc un baiat virgin, fara experienta, bla, bla,bla 2.E vorba (si) de sentimente. Mai rar gasesti un baiat virgin(au inceput fetele sa fie ceva ...

Re: mituri

din 9 ian 2006 23:35 de DayLight

Imagineaza-ti ca ai pe maini o pereche de manusi din caucic si vrei sa iti mangai prietenul... Spune-mi daca senzatia este aceeasi, iar daca nu, pune-te in situatie si ai sa primesti un raspuns PARTIAL(pt ca nu e chiar aceeasi chestie) la ...

Re: Re: Re: nu prea stiu

din 9 ian 2006 23:24 de bebelushyka

pey dc baiatu isi da drumul afara sunt sanse foarte mici sa ramai..spre exemplu io am facut`o ku iubi meu si sia dat drumu la timp afarar si nu au fost probleme:/dar depinde si de ziua dc e fertila sau nu:D

Re: Este virgina?:-) sau NU?:((

din 9 ian 2006 23:22 de andreeea

Aici nimeni nu iti poate spune sigur daca era virgina sau nu. Cel mai bine lamuresti problema asta cu ea. Inca ceva... de ce pretinzi ca ea sa fi fost virgina? Tu erai virgin?):(

Re: nu prea stiu

din 9 ian 2006 23:19 de andreeea

Asa ca... daca ai facut sex neprotejat,chiar daca el a ejaculat afara, sunt sanse(intr-adevar foarte mici) sa ramai insarcinata. Dar nu te speria. Asta se intampla foarte rar. Asteapta sa vezi daca iti vine ciclul si mai vorbim...

Re: Re: nu prea stiu

din 9 ian 2006 23:16 de andreeea

In cazul unui contact neprotejat, chiar daca nu ejaculeaza "in interior" poti ramane insarcinata. N-ai auzit de "picatura placerii"?? Este un lichid eliminat in timpul actului sexual(se intelege pe unde), lichid care poate ...

Este virgina?:-) sau NU?:((

din 9 ian 2006 22:57 de daylight

Sunt impreuna cu prietena mea de ceva vreme si in urma cu putin timp, de REV mai exact, am avut parete de primul contact sexual... A fost, zic eu, atat romantic cat si amuzant... Dar problema e urmatoarea: din cate am inteles din articolele citite ...

Re: nu prea stiu

din 9 ian 2006 22:48 de LonelyGirl

Daca nu a ejaculat in interior iti va veni.Stai linistita.Eventual fa-ti un test de sarcina.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2749 din 3732
«   1 ... 2746   2747   2748   2749   2750   2751   2752 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare