Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: nu stiu ce sa fac din 9 ian 2006 13:11 de ExoticDream
Mai usor cu jignirile, aici nu suntem la usa cortului, OK?
Se vede ca tu mai departe de faza "Veni, vidi" n-ai ajuns, chestia cu "viNci" a ramas un vis..... Continua! Errare humanum est, perseverare ...
Re: Re: Virginitatea - demodata? din 9 ian 2006 13:05 de sweetgirl1
O chestie nu inteleg...de ce trebuie sa intereseze atat de mult trecutul...ei traiesc in trecut???sau traiesc prezentul si viitorul???SI reputatia iar este o chestie fara sens...petnru ca unele comentari pot fi facut din invidie, ura s.a.m.d.Nu ...
Re: Re: Virginitatea - demodata? din 9 ian 2006 13:03 de ExoticDream
Sa fim seriosi, nu societatea e de vina daca facem sex mai repede! Chestia asta tine de educatie, de personalitate, de sistemul de valori al fiecaruia. Cine se lasa influentat de anturaj este slab de inger, sa nu mai acuzam societatea pentru ...
Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata? din 9 ian 2006 13:03 de unu
la cate fete am dezvirginat eu nu miar strica inca una:devil::devil::devil:
totusi de ce nu
virgiele sunt cele mai bune:devil:
daca ai ocazia nu ierta nici una:devil::devil::devil::devil::devil:
Re: nu stiu ce sa fac din 9 ian 2006 12:59 de Infector
ce sa faci .....s-o iei la laba daca esti prost!
Hai sa-ti zica "eu" cum e treaba cu femeile:
Veni, Vedi, Vici ...
Asadar mars si zi-i ce si cum si nu te mai plange ca un poponar persecutat de femei!
Si zi-mi merci ...
Re: nu stiu ce sa fac din 9 ian 2006 12:51 de ExoticDream
N-ai amici experti in cuvinte romantice? Ei nu le folosesc atunci cand simt ceva pentru fete, dar tu le poti prelua!
Acum serios..... tu chiar esti indragostit si in cazul asta este firesc sa ai emotii, de-asta nu gasesti cuvintele. Chiar daca ...
Re: ati risca tot ce aveti pt.el sau ea? din 9 ian 2006 12:46 de yo
eu unu daca stiu sigur ca relatia noastra se bazeaza pe seriozitate si dragoste mas muta la ea aksa
Re: Virginitatea - demodata? din 9 ian 2006 12:45 de sweetgirl1
Parerea mea este ca multe fete ar ramane mai mult timp virgine, nu si-ar incepe viata sexuala la 15, 16 ani daca nu ar fi societatea in care traim, care sa influenteze intr-o asa mare masura incat sa nu mai poti sa gandesti tu ce e bine si ce ...
Re: ti-ar place....? din 9 ian 2006 12:16 de FireSoul
Hm...ar fi ciudat sa ma vad tot pe mine, sa nu gasesc complementaritate,ci doar trasaturi indentice cu alemele....probabil ca nu mi-ar placea,nu as mai avea parte de "elementul surpriza" asa des cum as vrea....
Re: Re: Re: ar fi super dc pe forum... din 9 ian 2006 10:33 de Nekunoskuta
Daca sunt consumate chiar ca ar fi superrrr...yupiiiii....eeeeeee...
:love::ok:
:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodat din 9 ian 2006 00:51 de ExoticDream
Dupa ce ai zburatacit din floare in floare, nu-mi spune ca ai pretentia sa te insori cu o virgina!!!!!!! Daca da....., da-mi voie sa fiu de acord cu acest rand citat din filosofia ta de viata!
:):D:lol:
Re: ati risca tot ce aveti pt.el sau ea? din 8 ian 2006 23:44 de nemesis
A doua oara n-o mai fac...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O problema rar intalnita din 8 ian 2006 18:01 de LonelyGirl
Nu cred ca ma fac de rusine.Nu sunt "tare" la capitolul religie...si chiar vroiam sa stiu daca se mentioneaza undeva in Biblie ca e interzis sexul inainte de casatorie.Stiu ca se vorbeste de pacate trupesti si alea, alea ...
Re: Re: stie cineva sa imi raspunda??? din 8 ian 2006 17:21 de DiMaX
Cred ca nu esti in masura sa vb in situatzii dinastea
Nu uita ca si tu ai dezvirginat fete
si daca toti ar gandi la fel ar iesi ca fetele sunt de unica folosinta.De situatzia ta cu prietena nu iti aduci aminte?
Despre operatzie ce pot sa ...
Re: O problema rar intalnita din 8 ian 2006 16:44 de sabba
de ce?
ti-e frica c-o sa faci ulcer?:D:D:D
Re: O problema rar intalnita din 8 ian 2006 16:34 de miky
Exista multe cazuri asemanatoare si in mare parte invinuiesc parintii,care au trait cu alte principi si mentalitati si au insuflat copiilor aceasta religie stricta, cu teama si frica de tot ceea ce faci.
In zilele noastre se bate cap in cap ...
Re: ati risca tot ce aveti pt.el sau ea? din 8 ian 2006 15:07 de vasilica
:heart:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: curiozitate din 8 ian 2006 15:03 de ExoticDream
Daca te plictisim, de ce nu mergi tu la forumurile tale cu placa, joaca (pe comp), craca (pardon, bike-ul), aici oricum nu poti da un raspuns ca lumea, iar de "misto"-uri ne-am plictisit noi!
:devil::devil::devil:
Re: Re: Care e mai infidel(a)?barbatul sau femeia? din 8 ian 2006 14:45 de ExoticDream
Fetele alea au dreptate, cel putin "la tinerete" este o prostie sa se "complice" cu baieti de aceeasi varsta, tu nu vezi ca mai toate relatiile de felul asta se sfarsesc aiurea? Paza buna trece primejdia rea, stii tu! ...
Re: Re: Re: Bani sau dragoste????????? din 8 ian 2006 14:18 de sabba
good point!
nici unul nu e bun!;):D:D
Pagina 2751 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||