Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: stie cineva sa imi raspunda???

din 8 ian 2006 05:25 de okidoki

Chiar asa de fara ... sunt femeile!? de la ceea mai mica varsta posibila se fxxx cu toti .... vagabontzii , bad boys... sau tot felul de speciment care ar putea face rau unei fiintze umane... iar dupa aia vor sa se marite tot cu un baiat de ...

Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata?

din 8 ian 2006 05:22 de okidoki

nu , chiar nu ... dezvirginai destule...

Re: blestematele astea de droguri

din 8 ian 2006 05:21 de okidoki

Vedeti cum sunt femeile?! si dupa ce fel de baieti se uita 90% din ele?!

Re: Re: Numaratoare pentru fete (femei)!

din 8 ian 2006 05:18 de okidoki

0 (si asa va ramane) 0 2 (in 7 ani) :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:[/] imi aduci aminte de una... in care sia- bagat pxxxx doi baietzi (pana atunci , acuma mult mai multzi) dar ea cica nu a facut sex ...

Re: Re: sfaturi pentru gay, va rog !

din 8 ian 2006 05:17 de okidoki

nici eu nu inteleg ce o determina pe o femeie sa se fxxxx de la 14 ani cu viitorii criminali in serie, hotzi de drumul mare sau efectiv viitorii sapatori de santuri , de ce baietii buni sunt tot timpul dati la o partte? pana cand creste fata, si ...

Re: ati risca tot ce aveti pt.el sau ea?

din 8 ian 2006 05:02 de okidoki

:cat:

Re: Care e mai infidel(a)?barbatul sau femeia?

din 8 ian 2006 04:51 de okidoki

Femeile! Categoric femeile! Femeile sunt niste fiintze slabe de ingeri ,care au nevoie de barbati adevarati , care sa le poate domina ! ele sunt niste mici dracusori , si sunt constiente de asta! se joaca cu mintea ta! daca ajungi vreodata sa le ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 8 ian 2006 04:40 de okidoki

Sabba draga, imi poti da atunci orice motiv ca eu ca barbat sa ma insor, si sa nu duc o viata doar din pizda in pizda?! dupa ce mai tzin la o femeie, daca exista atatea alte femei ,exista libertate...etc... voi femeile sunteti foarte viclene... ...

Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 8 ian 2006 04:37 de okidoki

turb de nervi daca nu zic si eu ceva! da turb ! ce naiba sunteti voi ? masini ? pc-uri sau ce?! nu este compatibil motorul de ford cu caroserie de la Dacie sau ce dreq?! Sexul e o arta! se invatza! Pe cand eram mai tanar ii invatam pe ...

Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 8 ian 2006 04:15 de okidoki

nici io ! de unde dracu sa stiu daca chiar e virgina, sau doar incerca sa ma pacaleasca, crezand ca ii isteatza, draguta, smechera si poate face minuni?!

Re: Re: Bani sau dragoste?????????

din 8 ian 2006 04:09 de okidoki

lol ma faci , uite eu in viata mea am avut tot ceea ce 'altii nu viseaza' dar niciodata nu am stiut sa le preciez, intotdeuna visam la altceva... niciodata nu m-am putut bucura de ele! Ce rost ar avea sa se complice cu ala cu bani ?! ca mai ...

Re: cat costa un avort? (serios)

din 8 ian 2006 04:00 de okidoki

O fractiune din cat te-ar costa constiintza :) daca ai asa ceva :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel

din 8 ian 2006 03:34 de ExoticDream

Bineinteles ca se pot abtine, dar de ce sa rateze distractia? As califica gestul ca fiind unul ce denota egoism, nu nevoie. Este trist ca astfel de partide intamplatoare pot destrama o relatie (ma refer la infidelitati), dar, pe de alta parte, ...

Re: Re: Alogica vietii

din 8 ian 2006 03:31 de okidoki

Nu imi vine sa cred!!! ca tu exotic dream ! ai putut scrie asa ceva!:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am fa

din 8 ian 2006 03:30 de okidoki

Poi ... tot patru ,daca iau in considerare faptul ca... alea patru care erau virgine, dupa ceva timp nu mai erau virgine :) Acuma serios, intotdeauna am fost primul la fetele mele...sau asa am fost eu imforamt... acuma vezi tu ... unele fete ...

Re: Alogica vietii

din 8 ian 2006 03:17 de ExoticDream

Cele care nu se pastreaza virgine fie au o educatie deficitara, o "cultura" construita cel mult pe baza revistelor si filmelor XXX, un anturaj "modern", "liberal", in care libertatea este "ceva" care iti ...

Re: Re: Re: O problema rar intalnita

din 8 ian 2006 02:47 de ExoticDream

Hotarati-va daca sexul oral este o chestie abominabila, nu de alta, dar am niste amici care sufera de gastrita/ulcer si acum ma intreb daca li s-a intamplat pentru ca.....? :x:x:x

Alogica: de ce fetele nu se mai pastreaza virgine?

din 8 ian 2006 01:54 de okidoki

De ce fetele nu se mai pastreaza virgine?! Adica, virginitatea unei fete poate inseamna o foarte buna credibilitate, iar una putzin dragutza care ar fi virgina "pana in dintzi" ar putea foarte ushor (daca ar avea si un suflet bun) sa ajunga in ...

Re: O problema rar intalnita

din 7 ian 2006 22:27 de krissa

foarte ciudata problema asta..de fapt, culmea, o inteleg pe prietena ta, am trecut si eu prin asta..imi place sa cred ca am depasit momentul, desi nu i-am mai facut prietenului meu sex oral de aproape o luna.sentimentul de vinovatie a venit imediat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fara place

din 7 ian 2006 22:00 de joy

cred ca au dreptate baietii, daca tu incepi gandind asa, nu o sa reusesti sa "ajungi" niciodata acolo.cred ca ti-ai facut muuult prea multe sperante si iluzii in legatura cu orgasmul si ce ar trebui tu sa simti.rezultat:ai asteptari ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2752 din 3732
«   1 ... 2749   2750   2751   2752   2753   2754   2755 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare