Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re: din 5 ian 2006 14:23 de octavian
De unde sunt?dintr-un oras din vestul tarii,veci cu satu mare, cluj si arad.
Dar nu spun care :D
nu m-am lasat influentat?
pentru ca ma dezgusta acele persoane superficiale, care nu urmaresc altceva decat ...da hai sa o lasam balta.
sa spunem ...
Re: Re: Re: cat costa un avort? (serios) din 5 ian 2006 14:11 de Mony
mah uite cum sta treaba...pe langa faptul ca tipa a intreabat cat costa un avort, poate nu era pt ea in primul rand...voi v-ati apucat cu predici si cu filmuletze "strigatul mut" ??? Mai reveniti la realitate un pic chiar nu va dati seama ...
Re: Re: Re: Un fel de poll despre sanse acordate p din 5 ian 2006 14:05 de De la CLUJ
Mi se pare o utopie sa te tot joci cu unul sau altul, ca fetele sunt puse pe razbunare din cauza ac au avut un esec in viata sentimentala si orce baiat care incearca sa le abordeze e o "tinta sigura". Isi folosesc mrejele pentru a-i ...
Re: Re: Un fel de poll despre sanse acordate parte din 5 ian 2006 12:08 de oona
eu nu am facut niciodata eforturi pt nimeni. de ce? pt ca fetele fac in general eforturi, iar baietilor nici nu le pasa. asa ca trebuie sa existe oona, care sa ii trateze la fel.
si sa stiti, fetelor, ca barbatii nu iubesc pe nimeni, decat pe ei ...
exista pozitia nr 19? din 5 ian 2006 10:09 de solo
salutare si la multi ani!
eram intr-o zi cu prietena mea in statie la tramvaiul 19 si de-o data m-am intrebat oare cum o fi pozitia 19..exista? daca stie cineva il rog sa-mi spuna..sau un link pe net cu numerotarea pozitiilor.multumesc anticipat:)
Re: Un fel de poll despre sanse acordate parteneru din 5 ian 2006 09:35 de sweetgirl1
As merge pana in panzele albe pentru persoana pe care o iubesc si merita sa fac asta pentru el dar daca vad ca ma lupt cu morile de vant si el nu face acelasi lucru pentru mine inseamna ca nu ma iubeste cu adevarat si incerc sa uit aceasta ...
Re: din 5 ian 2006 03:44 de LonelyGirl
DA!!!
Re: Re: optimisti/pesimisti din 5 ian 2006 03:38 de LonelyGirl
Daca am vedea mereu partea goala a paharului am ajunge sa nu mai iesim pe strada de teama sa nu ne pice vreun OZN in cap.:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ti-ar place....? din 5 ian 2006 02:55 de ExoticDream
Sunt de acord ca dorinta de nou, de mai mult, este valabila in aproape tot ce faci, dar in cazul particular al iubirii ma gandeam ca ea se poate implini construind lucruri noi alaturi de un partener "vechi", evident cu conditia ca omul ...
Re: Re: Re: optimisti/pesimisti din 5 ian 2006 02:15 de ExoticDream
Tocmai ca n-am innebunit, stii cum se spune acum: sunt realista! A propos, sa-mi pastrezi si mie niste atropina din aia, poate asa, prin ceata, sa mi se para si mie plina jumatatea cu pricina!
:cat::cat::cat:
Re: Re: cum ati petrecut? din 5 ian 2006 02:10 de ExoticDream
Conteaza mult mai mult persoana alaturi de care petreci momentul respectiv, nu tara, peisajul bla bla bla... Daca ai avea de ales intre a face revelionul impreuna cu cineva drag intr-un decor modest, doar cu o sticla de sampanie, o friptura si o ...
Re: Re: despre.. din 5 ian 2006 02:10 de Bozgoru
E normal.. dar ma intreb ce vei face dupa ce iti vei incepe viata sexuala daca de la 14 ani incepi zi de zi cu masturbari.... poate o sa fii ninfomana.. nu se stie.. viata iti rezerva multe :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dulce razb din 5 ian 2006 01:43 de Marius
Pentru valentine, spleen si toti cei care gandesc la fel de pueril:
Daca faci dragoste cu o femeie nu inseamna ca o murdaresti in vreun fel. Trupul se curata foarte usor, cu sufletul e mai greu... Dar daca faceti dragoste pentru ca va iubiti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: du din 5 ian 2006 01:14 de Marius
Esti sigur ca o sa ramai pana la adanci batraneti cu prietena pe care ai dezvirginat-o? Daca o sa va despartiti cum o sa se simta urmatorul ei prieten cand va afla ca ea s-a culcat cu altcineva inainte? Dar daca urmatoarea ta prietena va fi ...
Re: ti-ar place....? din 5 ian 2006 01:13 de nemesis
Care sa si semene cu mine - "dar la feminin"? Cu mine traiesc zi de zi. Nu mi se pare imposibil! Sigur ca "mi-ar place"...
Re: Re: Re: dulce razbunare din 5 ian 2006 01:10 de Marius
Sol, dupa cum am vazut din posturile de pana acum, cei mai activi sunt ExoticDream, care te intelege oarecum si cativa baietasi, care te-ar pune la zid daca ar pune mana pe tine. Pe acestia din urma ignora-i, in locul lor vorbeste propria lor ...
din 5 ian 2006 01:02 de bogdan
sal.am si eu o nelamurire.daca faci sex cu o fata in timpul menstruatiei poate sa ramana insarcinata???
:-`
Re: Re: Re: Re: ti-ar place....? din 4 ian 2006 21:07 de sabba
Este foarte greu sa te multumesti cu mai putin atunci cand ai un termen de comparatie "foarte greu de egalat"!
Atunci cand cunosti ce inseamna sa fii cu adevarat fericit este foarte greu sa accepti ulterior ceva mai diluat!
Cred, ca ...
Re: Re: optimisti/pesimisti din 4 ian 2006 19:52 de sabba
Ai innebunit!
Eu daca nu vad jumatatea plina imi pun picaturi in ochi si-o s-o vad fortat!:D:D:D
Re: Re: Matrimoniale pe net ! din 4 ian 2006 11:56 de freya84
Pagina 2755 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
17 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||