Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: O problema rar intalnita

din 7 ian 2006 20:28 de spleen

daca taceai filosof ramineai... nu te fa de rusine, aveam o parere buna despre tine.

Re: Re: Re: O problema rar intalnita

din 7 ian 2006 16:55 de Armand

Iti inteleg problema. Eu sunt barbat si am aceleasi principii ca si ea (cel putin in parte). La mine oricum situatia este mai diferita. Iti propun urmatorul lucru: va intalniti intr-n vadru intim, va sarutati, va atingeti si dupa ce te exciti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel

din 7 ian 2006 12:32 de oona

draga andreea, mie nu mi se falfaie dupa primul vazut pe strada sau in bar, spre deosebire de... altii. asa ca daca tin cu adevarat la cineva, nu o sa fac ceva ce ar necesita iertarea. ca sa ai habar de ceva, poti sa fii si in pozitia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de

din 7 ian 2006 12:25 de oona

gand la gand cu bucurie. eu cred ca omul e o fiinta destul de rationala ca sa nu poata fi scuzat de "iarta-ma dar nu m-am putut abtine." nu cred in asa ceva, nu cred ca tipii cand vad o pereche de craci nu se pot abtine. femeile si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de poll

din 7 ian 2006 03:21 de ExoticDream

Asa este, nici eu nu i-as gasi circumstante atenuante partenerului care m-a inselat, fie si o singura data, nu exista scuza pentru asa ceva, pasii pana la intimitatea de gradul zero sunt prea multi pentru a nu te impiedica pe acest traseu daca in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,,

din 7 ian 2006 03:11 de ExoticDream

Eu nu ma dumiresc cum e cu "smecheria"-prietenia aia: relatie de dragoste nu e (pentru ca nu implica sentimente de acest fel), relatie sexuala nu e (pentru ca va ajutati unul pe altul si altfel decat la orizontala), amicitie nu e ...

Re: :-(((( poate k fericirea nu mai este pt mine

din 7 ian 2006 02:36 de ExoticDream

Judecand dupa felul in care a reactionat, inclin sa cred ca primul tau prieten are o varsta apropiata de a ta. In ultima vreme se constata o adevarata "epidemie" de cazuri in care cei doi (adolescenti) par sa impartaseasca o iubire de ...

Re: Re: Re: Re: fara titlu...doar mesaj

din 7 ian 2006 01:53 de ExoticDream

Cum era vorba aia.... violenta este refugiul incompetentilor? Poate "barbatul" ala n-a fost suficient de... competent ca sa rezolve situatia si a apelat la argumente mai.... simpliste, pe principiul "cui pe cui se scoate", ...

Re: Re: optimisti/pesimisti

din 7 ian 2006 01:41 de ExoticDream

Tu incepi direct cu restantele, examene "normale" nu ai sau ai translatat totul cu 1-2 semestre mai incolo? Parerea mea este ca nu faci bine sa stai zi si noapte la lugu-lugu cu prietena ta, pierzi anul universitar si.... relatia va ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fara placere

din 7 ian 2006 01:36 de andreeea

Cred ca am renuntat sa mai caut placerea.S-a intamplat de prea multe ori sa ma gandesc ca "poate de data asta o sa fie bine" si apoi sa fiu dezamagita.Acum as vrea sa stiu daca e ceva in neregula cu mine,daca am ceva,sau e cat de cat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fara placere

din 7 ian 2006 01:04 de Marius

Am uitat sa fac o precizare: cred ca ar fi important ca pe timpul cat incerci sa te cunosti sa nu incercati sa faceti dragoste decat daca tu simti ca vrei cu adevarat. Dar sa nu o faci doar pentru el ca acum. Altfel e posibil ca indiferenta fata de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fara placere

din 7 ian 2006 00:53 de Marius

Probabil ca stii deja ca unele femei (altii spun "multe femei") nu au orgasm vaginal, doar clitoridian. Dar ai spus ca nici sexul oral nu ti-a produs nici o placere. Cred ca voi (nu tu, voi) aveti doua probleme: 1. Deja sunteti stresati ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de poll despre

din 7 ian 2006 00:35 de spleen

intr-adevar, daca ai fost inshelat, 95% ca nu eshti iubit. cu asta sunt de acord...

Re: Re: Re: Un fel de poll despre sanse acordate p

din 7 ian 2006 00:33 de spleen

:D:D:D:D:D prostii...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de poll

din 7 ian 2006 00:33 de andreeea

Si ce-o sa faci cand o sa ai nevoie de iertarea cuiva?Pentru ca sigur o sa treci printr-o situatie de genul asta. Eu nu inteleg de ce esti asa de categorica daca habar n-ai despre ce vorbesti!

Re: TREBUIE CITIT !!!

din 6 ian 2006 21:27 de iancu jianu

Cititi mai jos traducerea a doua articole medicale foarte bune, cu precizarea ca punctul de vedere exprimat aici coincide cu politica inteleapta actuala a autoritatilor medicale din Canada si SUA, si se pare ca si cu cel al autoritatilor medicale ...

Re: TREBUIE CITIT !!!

din 6 ian 2006 21:27 de iancu jianu

Cititi mai jos traducerea a doua articole medicale foarte bune, cu precizarea ca punctul de vedere exprimat aici coincide cu politica inteleapta actuala a autoritatilor medicale din Canada si SUA, si se pare ca si cu cel al autoritatilor medicale ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de poll despre

din 6 ian 2006 16:56 de andreeea

Tu n`ai gresit niciodata?..:/:/:/

Re: fara titlu...doar mesaj

din 6 ian 2006 15:52 de sabba

a facut foarte bine! eu in locul lui le bateam pe amandoua...:D:D:D

Re: Re: Re: fara titlu...doar mesaj

din 6 ian 2006 15:07 de mami

Vinovata este fosta lui prietena.. daca cei doi au fost impreuna candva si relatia dintre ei nu a mers asta nu inseamna ca amandoi sa ramana celibatari. Ambii au dreptul la fericire alaturi de alta persoana.. iar reactia lui a fost generata de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2753 din 3732
«   1 ... 2750   2751   2752   2753   2754   2755   2756 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare