Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: O problema rar intalnita din 7 ian 2006 20:28 de spleen
daca taceai filosof ramineai...
nu te fa de rusine, aveam o parere buna despre tine.
Re: Re: Re: O problema rar intalnita din 7 ian 2006 16:55 de Armand
Iti inteleg problema. Eu sunt barbat si am aceleasi principii ca si ea (cel putin in parte). La mine oricum situatia este mai diferita.
Iti propun urmatorul lucru: va intalniti intr-n vadru intim, va sarutati, va atingeti si dupa ce te exciti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel din 7 ian 2006 12:32 de oona
draga andreea, mie nu mi se falfaie dupa primul vazut pe strada sau in bar, spre deosebire de... altii. asa ca daca tin cu adevarat la cineva, nu o sa fac ceva ce ar necesita iertarea.
ca sa ai habar de ceva, poti sa fii si in pozitia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de din 7 ian 2006 12:25 de oona
gand la gand cu bucurie.
eu cred ca omul e o fiinta destul de rationala ca sa nu poata fi scuzat de "iarta-ma dar nu m-am putut abtine." nu cred in asa ceva, nu cred ca tipii cand vad o pereche de craci nu se pot abtine. femeile si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de poll din 7 ian 2006 03:21 de ExoticDream
Asa este, nici eu nu i-as gasi circumstante atenuante partenerului care m-a inselat, fie si o singura data, nu exista scuza pentru asa ceva, pasii pana la intimitatea de gradul zero sunt prea multi pentru a nu te impiedica pe acest traseu daca in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, din 7 ian 2006 03:11 de ExoticDream
Eu nu ma dumiresc cum e cu "smecheria"-prietenia aia: relatie de dragoste nu e (pentru ca nu implica sentimente de acest fel), relatie sexuala nu e (pentru ca va ajutati unul pe altul si altfel decat la orizontala), amicitie nu e ...
Re: :-(((( poate k fericirea nu mai este pt mine din 7 ian 2006 02:36 de ExoticDream
Judecand dupa felul in care a reactionat, inclin sa cred ca primul tau prieten are o varsta apropiata de a ta. In ultima vreme se constata o adevarata "epidemie" de cazuri in care cei doi (adolescenti) par sa impartaseasca o iubire de ...
Re: Re: Re: Re: fara titlu...doar mesaj din 7 ian 2006 01:53 de ExoticDream
Cum era vorba aia.... violenta este refugiul incompetentilor? Poate "barbatul" ala n-a fost suficient de... competent ca sa rezolve situatia si a apelat la argumente mai.... simpliste, pe principiul "cui pe cui se scoate", ...
Re: Re: optimisti/pesimisti din 7 ian 2006 01:41 de ExoticDream
Tu incepi direct cu restantele, examene "normale" nu ai sau ai translatat totul cu 1-2 semestre mai incolo? Parerea mea este ca nu faci bine sa stai zi si noapte la lugu-lugu cu prietena ta, pierzi anul universitar si.... relatia va ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fara placere din 7 ian 2006 01:36 de andreeea
Cred ca am renuntat sa mai caut placerea.S-a intamplat de prea multe ori sa ma gandesc ca "poate de data asta o sa fie bine" si apoi sa fiu dezamagita.Acum as vrea sa stiu daca e ceva in neregula cu mine,daca am ceva,sau e cat de cat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fara placere din 7 ian 2006 01:04 de Marius
Am uitat sa fac o precizare: cred ca ar fi important ca pe timpul cat incerci sa te cunosti sa nu incercati sa faceti dragoste decat daca tu simti ca vrei cu adevarat. Dar sa nu o faci doar pentru el ca acum. Altfel e posibil ca indiferenta fata de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fara placere din 7 ian 2006 00:53 de Marius
Probabil ca stii deja ca unele femei (altii spun "multe femei") nu au orgasm vaginal, doar clitoridian. Dar ai spus ca nici sexul oral nu ti-a produs nici o placere.
Cred ca voi (nu tu, voi) aveti doua probleme:
1. Deja sunteti stresati ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de poll despre din 7 ian 2006 00:35 de spleen
intr-adevar, daca ai fost inshelat, 95% ca nu eshti iubit. cu asta sunt de acord...
Re: Re: Re: Un fel de poll despre sanse acordate p din 7 ian 2006 00:33 de spleen
:D:D:D:D:D
prostii...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de poll din 7 ian 2006 00:33 de andreeea
Si ce-o sa faci cand o sa ai nevoie de iertarea cuiva?Pentru ca sigur o sa treci printr-o situatie de genul asta.
Eu nu inteleg de ce esti asa de categorica daca habar n-ai despre ce vorbesti!
Re: TREBUIE CITIT !!! din 6 ian 2006 21:27 de iancu jianu
Cititi mai jos traducerea a doua articole medicale foarte bune, cu precizarea ca punctul de vedere exprimat aici coincide cu politica inteleapta actuala a autoritatilor medicale din Canada si SUA, si se pare ca si cu cel al autoritatilor medicale ...
Re: TREBUIE CITIT !!! din 6 ian 2006 21:27 de iancu jianu
Cititi mai jos traducerea a doua articole medicale foarte bune, cu precizarea ca punctul de vedere exprimat aici coincide cu politica inteleapta actuala a autoritatilor medicale din Canada si SUA, si se pare ca si cu cel al autoritatilor medicale ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de poll despre din 6 ian 2006 16:56 de andreeea
Tu n`ai gresit niciodata?..:/:/:/
Re: fara titlu...doar mesaj din 6 ian 2006 15:52 de sabba
a facut foarte bine!
eu in locul lui le bateam pe amandoua...:D:D:D
Re: Re: Re: fara titlu...doar mesaj din 6 ian 2006 15:07 de mami
Vinovata este fosta lui prietena.. daca cei doi au fost impreuna candva si relatia dintre ei nu a mers asta nu inseamna ca amandoi sa ramana celibatari. Ambii au dreptul la fericire alaturi de alta persoana.. iar reactia lui a fost generata de ...
Pagina 2753 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
17 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||