Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de poll despre

din 6 ian 2006 12:41 de nemesis

Cati dezaxati pe lumea asta, domnule... Ce-i mai grav este ca se cred oameni!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de poll despre

din 6 ian 2006 11:15 de DinCluj

BRAVO !!! Uite aici un raspuns de nota 20. Nu mai am cuvinte, le-ai insirat tu pe toate...keep it up:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fet

din 6 ian 2006 11:04 de DinCluj

Din pacate cam asa e, dar ca sa fiu echilibrat si sa impac capra cu varza (nu de dragul showlui). Eu cred in prietenii adevarate, dintre sexe opuse, dar...nu la toata lumea e asa...Trebuie sa fim realisti si sa spunem pe fata ca mai exista si ...

Intrebare

din 6 ian 2006 10:14 de Elena

Buna ziua!Imi puteti spune va rog daca stiti cam la cate saptamani dupa un avort trebuie sa vina urmatoarea menstruatie?Cam dupa o luna?Stiu ca depinde si de organism dar asa cu aproximatie?Multumesc!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de poll despre sans

din 6 ian 2006 10:10 de oona

eu nu acord a doua sansa niciodata, nici macar in cazul unei simple prietenii. cine greseste, plateste. nu exista cale de intoarcere. am reusit in timp, sa-mi creez un mod de a gandi, aproape barbatesc. asta nu inseamna ca ma atrag femeile, si nici ...

Re: Re: Re: exista pozitia nr 19?

din 6 ian 2006 09:48 de solo

oki :P merci pt raspunsuri:P daca tot se face misto mai bine zicem ca o fi si pozitia 2006, nu?

Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de poll despre sanse ac

din 6 ian 2006 09:35 de DinCluj

Aici sigur iti dau dreptate cat despre partea cu inselatul eu as zice asa: ar fi foarte bine daca fiecare s-r ocupa sa il recucereasca de fiecare data pe celalat...numai cum nimeni (sau prea putini) practica treaba asta...cea mai sigura e..schimbarea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de poll despre sanse ac

din 6 ian 2006 09:33 de ciupsie

bine spus bozgore..desi la mine cred k ar mai exista o sansa dupa c m.a inselat. pt k eu sunt mai fraiera d felul meu si cred k fiecare are dreptul la a 2-a sansa. dk da cu piciorul si la aia...

Re: fara titlu...doar mesaj

din 6 ian 2006 04:17 de Bozgoru

Frate nu mai folositi ea ea ea si iarasi ea... spuneti frate prietena actuala.. fosta prietena..sa mor daca am inteles ceva.. in cine a dat frate.. in fosta sau in actuala ca s-a batut cu fosta si ca se certa cu ea.. fii mai explicita !

Re: Re: Re: Re: Un fel de poll despre sanse acorda

din 6 ian 2006 04:13 de Bozgoru

As ierta totul.. m-as umili pana la infinit.. mi-as calca pe orgoliu.. ( care de fatza cu prietena mea nu-l am)... dar as parasi-o imediat daca m-ar insela.. fara nici un pic de gandire... fara nici o sansa !

Incident cu fosta prietena a prietenului

din 6 ian 2006 02:32 de coltzunash

Intr-una din zile o prietena de-a mea mi-a povestit o intamplare care m-a pus pe ganduri. Mi-a zis cum ca in urma cu cateva zile era pe strada cu prietenul ei. Si deodata din senin apare fosta lui prietena care nu putea sa o sufere pe ea si sare sa o ...

Re: Re: Re: Re: cum ati petrecut?

din 6 ian 2006 01:42 de ExoticDream

Era vorba sa alegi dintre, nu sa vezi paharul plin ochi!!! Daca m-ai pune sa aleg in clipa asta, as vrea sa ma prinda Anul Nou pe schiuri, cu o torta in mana sau artificii, pe o partie suficient de lunga si abrupta incat sa nu mai am timp sa ma ...

Re: Re: Matrimoniale pe net !

din 6 ian 2006 01:10 de Marius

No offense dar ideea ca-ti poti crea jumatatea e cam absurda (sau nu inteleg eu ce vrei sa zici). Eu am apelat la un astfel de site (www.noi2.ro) dupa ce m-am despartit de fosta prietena. Am facut-o pentru ca timpul liber limitat nu-mi permitea ...

Re: Re: Re: optimisti/pesimisti

din 6 ian 2006 01:09 de ExoticDream

M-am referit, in principiu (cred ca am sa fac o pasiune pentru cuvantul asta!), la sperantele in privinta iubirii, mai degraba te loveste un OZN in cap decat sa ti se implineasca visele! :devil::devil::devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la prietena mea?

din 6 ian 2006 00:24 de Marius

M-am trezit cam tarziu sa ma bag in discutie dar eu cred (si sper totodata) ca okidoki isi bate joc de noi si ne vinde gogosi. Adica nu e nimic adevarat din toata povestea lui. Inca nu m-am hotarat daca e mai grav sa faci asa ceva sau sa-ti ...

Re: Re: pilula de a doua zi

din 5 ian 2006 22:13 de nakia

Ce-ar fi fratioare sa [Cenzurat de ExoticDream] fii tu propriul tau cobai si in felul asta sa iti treaca sa o mai faci pe pielea altuia

Re: exista pozitia nr 19?

din 5 ian 2006 20:57 de sabba

uite am gasit eu ceva www.sexfordummies.com "that instructs the incredibly ignorant on such matters! the most are stupid!" O alta teorie ar fi ca "Sex isn't for dummies... " :D:D:D Deci morala ar fi : nu te ...

Re: Re: Re: Re: Un fel de poll despre sanse acorda

din 5 ian 2006 17:18 de sabba

Uite exotico unul care te egaleaza.....cantitativ!:D:D

Re: Re: Re: cum ati petrecut?

din 5 ian 2006 17:15 de sabba

E, na! Ce variante imi dai! Daca tot suntem la categoria "Daca"...eu aleg sa petrec anul nou cu cel pe care-l iubesc , pe Champs Elisees, sa ciocnim "o sticla" de sampanie pe strada si sa vedem artificiile dupa care sa ma ...

Re: Re: Ce castigi in urma avortului?

din 5 ian 2006 15:20 de Arrest

Nu sunt deacord cu avortul .. Dar daca crezi ca vrei sa faci avort din cauza unui motiv de genul: "Ma omoara parintii.. sau tatal nu o sal accepte si o sa plece.. " am sa te rog sa nu faci nici un avort.. dar daca motivul suna cam asa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2754 din 3732
«   1 ... 2751   2752   2753   2754   2755   2756   2757 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare