Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor... din 3 ian 2006 23:08 de Octavian
personal,daca as avea iubita, nu ..
si cu cuvantul IUBITA am si explicat de ce..
Re: Re: Ce i-am facut la p din 3 ian 2006 18:03 de saabba
stii tu ceva....dar nu foarte bine!
Ai impresia ca de la o hemoragie si-o pastila, doua luate aiurea ajungi la "pilozitati excesive"????
Daca teoria ta ar sta in picioare toate am avea barba si par pe spate!:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: ti-ar place....? din 3 ian 2006 17:54 de saabba
:D:D:D
Pana la adanci batraneti!
:D:D:D
Re: Am o problema din 3 ian 2006 17:06 de sabba
Sunt simptomele unei femei nesatisfacute! Nu este nici pe departe frigida, ci pur si simplu nu simte nimic bun sau extraordinar atunci cand faceti dragoste/sex....orice ati face!
Cand iti place...mai vrei, la fel ca atunci cand mananci ceva bun ...
Re: Re: Re: cum ati petrecut? din 3 ian 2006 16:51 de sabba
Cand zburau tiglele de pe case si casutele de lemn din piata sfatului eu eram acolo, imi tineam prietena sa nu mi-o ia vantul!:D:D:D
Dar trebuie sa recunosc ca a fost din categoria "horror-uri pe care nu doriti sa le revedeti" :D:D:D, ...
Am o problema din 3 ian 2006 09:38 de David1945
Ma adresez cu o intrebare psihologilor (nu neaparat cu diploma), celor cu mai multa experienta, dar mai ales femeilor de pe acest forum
Am o prietena. Suntem impreuna de ceva ani (vreo 7, traim impreuna, avem si un ...
Un sfat... din 3 ian 2006 07:04 de Adeena
Salut si "La multi ani". Am si eu nevoie de un sfat.. Am fost acum 2 saptamani la un cabinet de planning unde am fost sfatuita sa folosesc Microgynon. Pana acum nu am mai folosit anticonceptionale si o prietena mi-a recomandat sa merg si la ...
Re: Re: curiozitate din 3 ian 2006 03:52 de ExoticDream
Prin retardare se intelege deficienta mentala (nivelul redus al inteligentei individuale). Conform "scarilor metrice" ale inteligentei, bazate pe IQ, se considera ca un individ sufera de deficienta mentala daca valoarea coeficientului ...
Re: Re: cum ati petrecut? din 3 ian 2006 03:07 de ExoticDream
Te inteleg perfect! Ca o fetita grijulie ce sunt ca nu cumva revelionul pe plaiuri mioritice sa ma coste de trei ori mai mult decat unul petrecut la Kaprun sau Passo Tonale, mi-am aranjat cazarea la munte cu mai bine de o luna in urma (alt drum ...
Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor... din 3 ian 2006 02:44 de ExoticDream
Suntem foarte seriosi, si tocmai de aceea iti spun ca mai exista si baieti care vad in fete si altceva in afara de posibile prazi sexuale, indiferent care ar fi calitatile fizice ale persoanei in cauza (este valabil si pentru fete). Nu sunt ...
Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor... din 3 ian 2006 02:30 de Bozgoru
Ai zis ca ai amici care simt la fel relatia cu tine adika de amicie.. si nimika altceva... ce pot sa zic.. nu cunosti deloc baietii.. sa fii sigura ca macar o data in viata s-a gandit la tine ca la altceva...! si tu la fel la el daca nu e vreun ...
Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor... din 3 ian 2006 02:26 de ExoticDream
Acest mod de a pune problema demonstreaza felul in care ganditi [b]voi, baietii[/b], probabil ca pentru voi nu exista notiunea de pura prietenie intre o fata si un baiat. Baiatul care merge la un suc cu o amica despre care stie ca are iubit si ...
Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor... din 3 ian 2006 02:00 de ExoticDream
Cred c-am mai raspuns la intrebarea asta, pentru mine conteaza in primul rand sa fie inteligent si sa aiba caracter, daca nu "trece" de pasul asta, nu-mi pasa cum arata (n-o fi chiar cocosatul de la Notre Dame!). Mi s-a intamplat sa am ...
Re: Re: ti-ar place....? din 3 ian 2006 01:53 de ExoticDream
Aha, in acest mod, daca va aduna cineva, suma va fi zero, asa-i?
Ce fain suna: el inteligent, ea prostuta, el mincinos, ea sincera, el bun, ea rea, el zburator din floare in floare, ea fidela, el frigid, ea hot.... Cam cat ar dura o astfel de ...
Re: Re: Dulce razbunare din 3 ian 2006 01:27 de ExoticDream
Chiar crezi ca "evolutia" unui asemenea specimen merita urmarita? Chiar daca exista karma, trebuie sa ai inclinatii sado-masochiste ca sa-ti mai pierzi minute pretioase din viata doar pentru a-l vedea indurand fie si 1/1000 din ceea ce ...
Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor... din 2 ian 2006 23:39 de nemesis
Corect! E valabil si pentru baieti! :,
Re: ti-ar place....? din 2 ian 2006 23:37 de nemesis
:ermm: Cred ca [i]nu-mi place[/i] cum suna subiectul... :/
Re: ti-ar place....? din 2 ian 2006 23:08 de Farfalla
Categoric NU!Eu cred ca partenerul ideal trebuie sa te completeze, adica ce defecte ai tu, el sa le aibe calitati sau ce calitati ai tu, el sa le aibe defecte ... :love:
Re: Sex la menst... din 2 ian 2006 17:05 de adi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: re: din 2 ian 2006 16:09 de titlu
hai sa-ti mai spun ceva. intreba-te sincer daca esti multumit de felul in care esti. raspunde-ti sincer, si fara sa te gandesti in momentul ala la cei din jur.
stii, poti lua o decizie care sa-i multumeasca pe cei care iti duc grija, dar tu sa ai un ...
Pagina 2757 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||