Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ce ziceti?

din 27 dec 2005 22:35 de Nekunoskuta

Testul de sarcina este concludent la 14 zile de la actul sexual nu de la intarzierea menstruatiei. Deci testul e valabil. Eu nu cred ca ai probleme, daca nu a ejaculat in tine totul e ok. Menstruatie iti poate intarzia din alte cauze.

Re: Re: ,,Amicii,, fetelor...

din 27 dec 2005 21:26 de inuendo

eu am avut ff bune prietene fete si orisicat de disperat dupa sex am fost nu am spart borcanu..de ce sa stric o prietenie de ani de zile...creata cu greu..pentru niste sex... ma rog.. pentru mine sexu nu a fost niciodata problema..poate daca mi-ar fi ...

Re: Sex in ritm de "Merry Christmas"?

din 27 dec 2005 18:35 de sweetgirl1

In primul rand daca mi-ar fi doar amic, nu as face nimic pentru ca nu ar avea rost sa stric o prietenie pentru o noapte, iar daca ar fi un fost iubit tot nu as face nimic pentru ca o data ce m-am despartit de un baiat totul ramane inchis, nu mai e ...

Re: Drogurile combinate cu Sexul

din 27 dec 2005 18:18 de sweetgirl1

Dorgurile iti distrug tot organismul.Sunt multe riscuri: supradoza care poate duce la inconstienta sau chiar moarte, se pot produce stari emotiva neontrolate sau...dereglari mentale, daca te injectezi poti sa te infectezi...chiar is cu HIV, se ...

Re: Re: Re: Diferenta de varsta

din 27 dec 2005 17:35 de sweetgirl1

Ok deci tu daca ai avea 30 de ani ai fi cu o fata de 18 numai pentru sex?Daca da, cam cat timp ai astepta pana sa incerci ceva sau sa ii propui?

Re: Re: Diferenta de varsta

din 27 dec 2005 17:33 de sweetgirl1

Nu avem totul...acum intradevar trebuie sa luptam (motivele prefer sa le tin pentru mine).Intradevar scenariul nu este deloc corect.Imi demonstraza prin total alte lucruri, imi demonstreaza ca tine la mine prin grija pe care mi-o poarta, imi ...

Re: o intrebare

din 27 dec 2005 15:39 de miky

5 zile Clorocalcin de 3 ori pe zi cate 1 lingurita, supozitoare :unul dim. altul seara, antibiotice 1 la 6 ore..

o intrebare

din 27 dec 2005 15:11 de Lidia

Am si eu o intrebare:urmez un tratament pe baza de antibiotice,clorocalmin si supozitoare(am o rana destul de urata),dar pe reteta scrie exact cate zile trebuie tinut nici nr exact de pastile ci doar la ce interval trebuiesc luate ele,iar eu am uitat ...

Re: Se invata cu timpul....

din 27 dec 2005 14:19 de miky

Cu timpul am invatat ca desi am asteptat foarte mult un moment anume, de fapt el nu vine niciodata....;am invatat ca la un moment dat te resemnezi(lucrul cel mai trist),am invatat ca de fapt fiecare relatie e un sir lung de compromisuri,ca ...

Re: ,,Amicii,, fetelor...

din 27 dec 2005 13:22 de miky

Am un amic din al treilea an de facultate. Am terminat de ceva tp amandoi, suntem in orase diferite si suntem in continuare fffff buni amici. Sunt si multe cazuri cand intr-adevar fetele se cupleaza cu amicul lor dintotdeauna.Dar stii de ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme cu foitele ch

din 27 dec 2005 11:36 de Nekunoskuta

Poate ginecologul nu ti le poate scoate dar macar e in masura sa-ti spuna exact ce se poate intampla cu tine si cum sa procedezi mai departe. Nu te astepta sa gasesti aici de la noi un diagnostic, nu suntem de specialitate.

Re: Virgin la 23 de ani

din 27 dec 2005 11:36 de Nekunoskuta

Gata, am inteles. Problema ta a devenit de mult una psihica, din cauza a ceea ce tu crezi ca e un "handicap" nu mai ai incredere in tine, nu mai poti privi femeie cu aceiasi ochi, mereu te intrebi daca vor merge pana la capat cu tine ...

din 27 dec 2005 11:29 de Nekunoskuta

BA DA!!! Si uite cum iar te contrazic :D Eu am crescut intre baieti, majoritatea prietenilor mei sunt baieti si nu am ganduri murdare cu ei. Cei mai vechi prieteni de sex masculin ii am de 17 ani, am crescut practic impreuna. E o relatie normala ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme cu foitele chinez

din 27 dec 2005 10:41 de dianne

...Stii.. doar ce am venit de la baie si ce crezi?Mi-a iesit una.Si e destul de mare..,eu ma gandeam ca s-au facut mai mici,ca n-a mai ramas mult din ele.Trebuie sa imi vina ciclul maine sau poimaine,oricum,zilele astea.Si cred ca o sa imi iasa si ...

din 27 dec 2005 10:26 de Taqua

"Prietena" mea cea mai buna este un tip cu care am crescut, iar aceasta relatie de prietenie dureaza de mai bine de 17 ani. Cu asta am spus tot ce aveam de spus, fara a apela la "vrajeli"... Prin urmare, lasa tu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme cu foitele chinez

din 27 dec 2005 10:24 de dianne

Nu am cum sa ma duc la ginecolog acum,poate ma duc dupa sarbatori.Si daca m-as duce... imi explici si mie cum ar putea sa mi le scoata?Cu ce ar putea sa le scoata?Sincer nu cred ca are ce sa imi faca!De-asta nici nu ma grabesc sa ma duc

,,Amicii,, fetelor...

din 27 dec 2005 04:13 de Bozgoru

Asta e o problema de dezbatut numai pt baieti zic eu.. ca fetele nu sunt obiective.. adika fratilor.. eu nu inteleg un lucru...de ce toate..dar .. absolut toate fetele au ,,amici,, frate.. si pana la urma se combina cu unul dintre ei... si de fapt in ...

Re: Re: Re: Problem....need answer.....quick....

din 27 dec 2005 04:08 de Necunoscut

Poate sunt curios de trecutul iubitei mele... nu mi-ar placea sa aud ca a fost o desfranata... pentru mine conteaza:)

Re: Re: Re: "din floare in floare"

din 27 dec 2005 04:01 de Bozgoru

Daca o vrei numai pt sex... nu simti nimik..daca depui sentimente pt ea... e cam nasol sa stii ca a mai avut x parteneri...

Re: Re: Problem....need answer.....quick....

din 27 dec 2005 01:26 de ExoticDream

Ce placere ciudata aveti voi sa aflati detalii despre astfel de momente delicate ai caror protagonisti nu ati fost?!? Este suficient sa vorbiti despre acest subiect o singura data si pe scurt, tie chiar iti este drag sa afli detalii intime??? Eu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2760 din 3732
«   1 ... 2757   2758   2759   2760   2761   2762   2763 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare