Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: curiozitate din 2 ian 2006 10:51 de Infector
Poti sa ai si 20 daca te porti ca la 70 ... tot degeaba
Si reciproca...
Unii au 20 si se poarta ca la 10 ...
'Retardarea' n-are varsta, nici sex ...
Re: Re: ,,Amicii,, fetelor... din 2 ian 2006 10:26 de sabba
Hai fii serioasa!
Nu-ti alegi iubitul sa te vada prietenii agatata de bratul lui! Asta chiar nu conteaza! Dar vrei sa spui ca daca e un tip urat si extrem de inteligent.....iti place?
Mie in primul rand trebuie sa-mi placa foarte tare....daca ...
Ti-ar placea sa traiesti cu tine insuti....? din 2 ian 2006 10:08 de sabba
Ti-ar place sa traiesti cu tine insuti?
Daca ai gasi un/o partenera care ar fi exact ca si tine....ti-ar place?
Mie NU!:D:D:D:D
Re: RASPUNDETI URGENT VA ROG..AZI din 2 ian 2006 01:11 de Farfalla
Eu zic sa stai linistit ... din moment ce te-ai sters. Nu are rost sa ia si pastila de a doua zi ...
Re: probleme cu foitele chinezesti din 1 ian 2006 22:35 de Loverboy
Ce e facut de chinez...tot de chinez ramane facut...Cum dreq sa fii asha idiot sa itzi bagi kkturi in tine fara sa shtii exact ce sunt shi cum se folosesc ? Maine poimaine itzi bagi shi penisu' nu shtiu cui in vagin. Hahahahahaha.....
Re: Re: Re: Drogurile combinate cu Sexul din 31 dec 2005 20:25 de DAVID21
VORBEAM DE TIPU CARE BAGA VRAJEALA CA DROGURILE NA-U EFECTE SECUNDARE SI CATE SI MAI CATE STIIA EL DESPRE DROGURI!!!!!!!!!!!!!!
Re: Re: Drogurile combinate cu Sexul din 31 dec 2005 20:21 de david21
HEY,CE NAYBA VORBESTI TU ACOLO? SPUNE-MI TE ROG CE EXPERIENTA AI TU CU DROGURILE,CA DUPA PAREREA MEA CUNOSTIINTELE TALE DESPRE DROGURI SUNT '0'
SI DACA NU AI HABAR,ATUNCI NICI NU-MI PASA DE PAREREA TA STUPIDA!!!!!!!!!
ESTI UN "LOSER"
Re: Re: Drogurile combinate cu Sexul din 31 dec 2005 04:03 de nemesis
Este din Amsterdam! O:):-`
Anyway, ceea ce ai scris tu, se aplica doar la Marijuana (cu "j", nu cu "q", by the way). Cocaina provoaca dependenta si are si efecte pe termen lung, obviously! :ermm::/
Re: Drogurile combinate cu Sexul din 31 dec 2005 01:49 de okidoki
Mintzi , is curios ce IP ai ... poate un admin va zice daca esti chiar din Amsterdam. Cocaina si Mariquana nu are efecte secundare pe termen lung, si nu provoaca depedentze...
Re: Re: Problema. din 30 dec 2005 15:08 de unu
ce ti sa intamplat tie ii sa intamplat si prietenei mele ... ei ia intarziat ciclu 7 zile , am facut dragoste fara prezervativ adica pana am dezvirginato ca apoi lam pus :D ...in fine daca nu iti vine ciclu dupa o saptamana dute la doctor .
Re: Re: baita buclucasa din 30 dec 2005 14:32 de claudia
nu poti sa ramai insarcinata daca faci doar baie cu el. e absurd asa ca stai linistita
Re: RASPUNDETI URGENT VA ROG..AZI din 30 dec 2005 13:48 de Nekunoskuta
Daca s-a sters bine pe mana si nu mai avea sperma totul e ok. Sa astept sa vada daca-i vine menstruatia.
Re: Re: Re: Re: Re:,,Amicii,, fetelor... din 30 dec 2005 12:35 de o fata
Ba il iubesc din tot sufletul meu,dar ma uneori ma gandesc cum ar fi sa nu existe,cat de fericita as fi cu "mr perfectiune",cum ii spui tu.Nu ma intelege gresit!Si cu prietenul meu sunt fericita,dar nu asa de fericita cum eram la ...
Re: ,,Amicii,, fetelor... din 30 dec 2005 11:33 de Lore
Eu nu inteleg de ce se scuza lumea(fetele) si mai dau si exemple doveditoare doar ca sa fie sigure ca s-a inteles mesajul!Ce s-a intamplat?Cumva adevarul supara?Daca chiar credeti in amici (si atat) de ce va supara atat de mult parerea ...
RASPUNDETI URGENT VA ROG..AZI din 30 dec 2005 10:19 de ANGEL_ONE
Am o mare intrebare, reau raspuns cat mai urgent posibil..ok dupa un sex oral baiatu a ejaculat, insa pt a nuu stropi tot p acolo sa folosit d mana...ok..sa sters cu un servetel si dupa cateva minute...nuus exact cate , a bagat un deget , stiti voi ...
Menstruatie "falsa"? din 30 dec 2005 03:27 de Frantuzoaica
Buna. Va scriu si eu pe acest forum in speranta ca voi primi un raspuns corect si serios din partea unora care chiar vor sa ajute.
Problema mea este urmatoarea:
Acum 2 saptamani am fost la prietenul meu, ne-am jucat putin, si au avut loc cateva ...
Re: Re: Re: Re:,,Amicii,, fetelor... din 30 dec 2005 01:09 de ExoticDream
Daca l-ai iubi pe prietenul tau asa cum zici, nu ai mai tanji/ofta dupa Mr Perfectiune care iti da tarcoale, crede-ma!
:love::love::love:
Re: Re: re: din 30 dec 2005 00:18 de octavian
in sensul ca nu caut o prietena stabila acum..
adica nush...
nici eu nu stiu ce vreau defapt..
vreau pe cineva care sa ma inteleaga..
daca imi plac fetele sau nu?
normal ca da..
altfel deschideam un alt topic..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor... din 29 dec 2005 17:58 de o fata
Vorbesti de parca un baiat frumos este automat incult si plictisitor.
Re: problema mare din 29 dec 2005 15:06 de Nekunoskuta
Are ceva dreptate inuendo, e ca in bancul ala: "el si ea la 75 de ani stau la masa. ea ii da la un moment dat una peste ceafa si-i spune "pentru partidele jalnice de sex de la casatorie pana acum". el se uita mirat la ea, se ridica ...
Pagina 2758 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||