Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Crestere de penis din 25 dec 2005 00:54 de Cristi
Citisem cu ceva timp in urma un post pe forum cu un tip care se plangea ca are penis mic si cineva i-a zis ca poate sa creasca daca face anumite exercitii.
Am cautat pe net si eu si am facut exercitiile de acolo(dureaza cam 25-30 minute pe zi dar ...
Re: Re: par pubian??? din 25 dec 2005 00:26 de ronin
Cred ca marea majoritate a baietilor prefera fara. Arata mai bine(desi e subiectiva treaba) si nici nu sunt mirosuri. Dar...nu stiu daca voi ati avut problema asta: mie mi s-a spart prezervativul din cauza parului(era epilata si crescuse fff putin). ...
Re: Re: Sex in ritm de "Merry Christmas" din 24 dec 2005 23:13 de inuendo
daca prietena nu e acolo...dece nu?
Re: Sex in ritm de "Merry Christmas"? din 24 dec 2005 22:00 de Necunoscut
Daca nu am prietena... de ce nu?
Re: Re: Re: Dragoste la prima... tasta! :D din 24 dec 2005 20:52 de ExoticDream
Poti simti emotiile persoanei respective si daca o auzi.... tremurul vocii, debitul verbal, rasul, exclamatiile, oftatul, toate transmit emotii!
:love::love::love:
Re: Dragoste la prima... tasta! :D din 24 dec 2005 20:45 de ExoticDream
In principiu, nu, insa exista exceptii: poti intalni online total intamplator pe cineva (fara sa cauti, ci pur si simplu) care sa iti placa mult mult inca de la "prima tasta" (a se citi "prima conversatie online" ), o scanteie ...
Re: Re: Re: Re: EXISTA DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE?? din 24 dec 2005 20:31 de ExoticDream
Calmati-va, dragilor, tocmai astazi v-ati trezit sa va spuneti cuvinte dulci?!? Eeeee!
):():():(
Re: Re: Dragoste la prima... tasta! :D din 24 dec 2005 17:06 de Necunoscut
Foarte interesant, Nemesis.
Nu, nu cred in dragostea la prima tasta, pentru ca nu vezi atunci cand omul tasteaza.. nu observi daca are emotii cand tasteaza.. cu ce degete... etc... e o chestie mai complicata.
Cred ca trebuie sa vezi persoana ...
Re: Re: Re: EXISTA DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE?? din 24 dec 2005 16:52 de Necunoscut
Drakoasa esti o tampita, si-ti voi raspunde in masura in care mi-ai raspuns si tu (desi nu ti-am cerut parerea) la problema mea.
Tipul ala-si bate joc de tine, si tu esti o proasta ca iti cauti prieteni pe net, pentru ca nu esti in stare sa-ti ...
Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp?:) din 24 dec 2005 16:40 de Necunoscut
]
ANSWER: DUTE-N MORTZII MA-TII !
Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta de varsta din 24 dec 2005 14:39 de sweetgirl1
M-ai inteles gresit.Eu nu m-am referit la hainele de firma si alte chestii materiale...ma refeream la faptul ca trebuie sa fie ingrijit....in nici un caz la ceea ce ai inteles. O:)
Re: Dragoste la prima... tasta! :D din 24 dec 2005 09:57 de Drakoasa
Ceva mai original nu ai gasit :(:(:(:(
Si inca ceva cam cat te tine pe tine perioada in care te repetzi ....daca nu iti aduci aminte ai mai scris chestia asta cu dragostea ......si in alta parte Domnu' Moderator sau ce esti ca nush si nici nu ma ...
Concludenta testului de sarcina din 24 dec 2005 08:58 de ciupsie
sunt si eu curioasa. daca iei anticonceptionale(adik un aport d hormoni )si faci un test d sarcina (care se bazeaza pe hormonii din corp ) va iesi un rezultat adevarat?sau nu (din cauza a COC)? :wacko:
sau rezultatul va fi real pt k testul d sarcina ...
Re: "nu se mai scoala dar uite ce frumos atar din 24 dec 2005 04:11 de nemesis
Prietena ta e... cum pot sa-ti spun asta... proasta, poate?
Nu "o faci" pentru a invata sa numeri... "o faci" pentru placerea momentului, pentru ca vrei...
In ceea ce priveste impotenta ([i]incapacitatea de a avea ...
Re: din amanta lui.... mama copilului lui din 24 dec 2005 00:08 de ExoticDream
Degeaba ii spunem ca a gresit casatorindu-se din teama de singuratate si ca va naste un copil pe care nu are certitudinea ca i-l va recunoaste omul pe care il iubeste, probabil stie si ea aceste lucruri foarte bine, intrebarea este ce e de facut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta de varsta din 23 dec 2005 23:46 de ExoticDream
Eu n-am avut niciodata astfel de idei din simplul motiv ca nu cred in existenta perfectiunii. Cum barbat inteligent, cu suflet mare, cu personalitate puternica, educat, frumos si plin de bani nu exista si cum trebuie sa renunti la unele ...
Re: si..?! din 23 dec 2005 22:25 de LonelyGirl
Depinde ce fel de tipa e.Eu am fost intr-o situatie similara si nu mi-am luat catrafusele si nici nu am plecat.Totul a decurs normal.Nu a fost nimik ciudat, najpa, jenant sau altfel.
Re: Re: Re: Re: Diferenta de varsta din 23 dec 2005 22:13 de LonelyGirl
In ceea ce zici tu aici s-ar putea sa te inseli.Am auzit versiuni mult mai complexe, cum ca tre sa fie bine imbracat , sa arate cat de cat bine, sa fie inalt, cu ochii nush cum, cu buzunarele pline etc.Pana acu vreo cativa ani impartaseam ...
Re: Re: Diferenta de varsta din 23 dec 2005 22:01 de LonelyGirl
Daca tu asa ai face nu inseamna ca toaat lumea gandeste ca tine.Asa ca plssss think twice si posteaza si cealata versiune.
Re: din amanta lui.... mama copilului lui din 23 dec 2005 21:53 de LonelyGirl
Cred ca in momentul; de fata ar trebui sa alegi ce ar fi mai bine pentru copilul care in curand va veni pe lume.In momentul in care ai hotarat ca vrei un copil ti-ai asumat un lung sir de responsabilitati.Copilul tau nu va putea sa creasca ...
Pagina 2762 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||