Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: merita sa continui?

din 21 dec 2005 15:45 de ExoticDream

Poate n-ai sa crezi, dar stiu ce vorbesc pentru ca m-am aflat in toate posturile astea: am suferit un an si ceva in urma unei iubiri pierdute, am consolat pe cineva care pierduse o iubire si am trait si cosmarul distantei. Este dureros in toate ...

Re: Re: Virgin la 23 de ani

din 21 dec 2005 15:26 de ExoticDream

Mi se pare corect ce scrii (mai putin chestia cu controlul ejacularii precoce), in defintiv sa fim seriosi: cat de complicat poate fi un act sexual??? La inceput nu-ti cere nimeni sa faci arta in pat, este aproape ceva instinctual, este pierdere ...

Re: Virgin la 23 de ani

din 21 dec 2005 14:05 de Dan

Si eu sunt virgin la 26 de ani dar nu gandesc asa; Nu mi-e frica de nimic. Chiar nu mi-e teama. Ce ar putea sa se intample ? Eu zic ca ejacularea precoce se poate controla, chiar daca nu am deloc experienta. Mi-e mila oarecum de fata cu care o sa ...

Re: o intrebare

din 21 dec 2005 13:00 de Farfalla

DA, mai poti avorta daca esti deja in luna a doua. In maxim luna a treia se poate efectua un avort.:ok:

Re: o intrebare

din 21 dec 2005 12:41 de Ela

Da,in doua luni poti avorta.Oricum avortul se face dupa o luna,o luna jumate.

"nu se mai scoala dar uite ce frumos atarna&q

din 21 dec 2005 11:54 de krugeras

Salutare De ceva vreme incoace am o dilema . M-am despartit de prietena acum vre-o cateva luni si am inceput sa o iau din floare in floare din nou. Am cunoscut o gagica ce mi-a spus ca a facut-o de 14 ori in aceeasi noapte cu acelasi gagiu si ca ...

Cand se poate face un avort?

din 21 dec 2005 11:31 de Laura

Imi spuneti si mie va rog pana in cate luni se poate efectua un avort?Daca sunt deja insarcinata in doua luni,mai pot avorta?Multumesc!

merita sa continui?

din 21 dec 2005 10:35 de draq

Exotico..dar tie nu ti se pare km dureros sa astepti un an de zile?? adik stii tu..e usor sa vorbesti doar..dar sa treci prin experienta asta e foarte naspa..si daca distanta te desparte? poate nu o fi vecina ta de scara...in cazul asta ce faci?dai ...

Decembrie 1989-momentul unirii dacilor cu romanii

din 21 dec 2005 02:12 de Taqua

Ma scuzati ca aduc in discutie un "subect" atat de fad, dar avand in vedere ca se implinesc 16 ani de la Revolutia din '89, mi-am amintit ca acum o zi sau doua am vazut un reportaj la TV in care erau opriti pe strada pusti, viitorul luminos ...

Re: Re: Re: merita sa continui?

din 21 dec 2005 01:32 de ExoticDream

Un an ca perioada in care uiti o fosta iubire mi se pare un timp rezonabil, nu suntem roboti ca sa "lucram" fara pauze intre "ture", asadar ea ar putea sta "pe tusa" in acel timp, iar el are doua variante: ii este ...

Re: Re: Re: Re: Virgin la 23 de ani

din 21 dec 2005 01:14 de inuendo

Test despre... protectie pentru adolescenti

din 21 dec 2005 00:28 de inuendo

http://teenadvice.about.com/library/teenquiz/23/blsexknowledgequiz.htm un test relativ scurt despre protectie pentru adolescenti ... am rog am fost curios, am gresit vreo 3 ca am inteles gresit intrebarea..si 2 habar nu aveam raspunsul.. deci daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 23 de ani

din 20 dec 2005 22:08 de Nekunoskuta

Tratament??? Pentru ce? Pai nu era vorba ca EXISTA ejaculare precoce ci ca ii e frica de ea. Eu zis ca lasi inhibitiile la o parte pentru ca acestea sunt "dusmanul" tau. Cauta o fata de care sa te atasezi si care sa tina la tine si ...

Re: Problema

din 20 dec 2005 21:40 de Nekunoskuta

E foarte, foarte normal sa simti "bataile" in stomac. Si la mine e la fel, mai ales in anumite pozitii (daca stau pe burta de exemplu) si nu e nici o problema.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stupid question?

din 20 dec 2005 19:14 de sabba

zi sincer valentine, ti se mai intampla si cand faci nani?:D:D:D

Re: Re:

din 20 dec 2005 19:02 de miky

Tiziano Ferro-Imbranato e' iniziato tutto per un tuo capriccio io non mi fidavo era solo sesso ma il sesso e' un'attitudine come l'arte in genere e forse l'ho capito e sono qui scusa sai se provo a insistere divento ...

Re: Problema

din 20 dec 2005 18:38 de Farfalla

Este ceva normal, asa cum a spus si doctorul. Si la mine e la fel ... :D

Re: Re: Dilema: duhul din lampa lui Aladin?

din 20 dec 2005 15:28 de Nimeni

Nu, aproape am ajuns la concluzia ca legatura aceea este una neobisnuita, pur spirituala, fara tangenta cu prea-lumestile noastre sentimente, problema dificila este ca, in acest caz, nu am voie sa cad in greseala de a ma intrupa in fiinta ...

Mi se zbate ceva in stomac, in dreptul inimii!

din 20 dec 2005 13:32 de Elena

POate o sa vi se para ciudata intrebarea mea,sau poate o sa radeti.Dar eu deja am inceput sa cred ca am o problema.De ceva timp simt cum in burta,stomac nu stiu sigur mi se zbate "ceva"...in ritmul inimii.Am intrebat medicul de familie si mi-a spus ...

Se poate?

din 20 dec 2005 13:00 de Corina

Am si eu o intrebare,imi spuneti si mie daca se poate cumva sa raman insarcinata fara ca el sa ejaculeze,vreau sa spun ca doar ne-am jucat,iar el nu a ejaculat deloc,dar a eliminat un lichid care nu este sperma.Din cate mai stiu eu nu se poate dar ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2765 din 3732
«   1 ... 2762   2763   2764   2765   2766   2767   2768 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare