Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Virgin la 23 de ani

din 20 dec 2005 12:26 de Dr. Pork

Daca esti din Oradea dute pe centru la un cabinet de urologie privata . Recomand Dr. Bumbu...te costa 300 mi o consultatie. It va recomanda medicatia corespunzatoare. tre sa te misti repede...altminteri iti furi propria caciula;) Exista tratament ...

Re: Re: merita sa continui?

din 20 dec 2005 09:29 de paris

cred ca sfatul exoticei e bun..dar daca stai si te gandesti..poate sa il uite si intr-un decurs de 1 an..si atunci ce are sa faca? sa stea pe tusa??ca sa poata uita pe ala?? chestia aia cu pritenul apropiat poate sa il puna intr-o situatie ...

Re: merita sa continui?

din 20 dec 2005 07:44 de inuendo

tie frica te foloseste? nu cred ca o sat e uzezi...si stai linistit..toti avem persoane care nu le vom uita..dar asta nu inseamna nika

Re: Re: Re: Ce inseamna o viata sexuala ok?

din 20 dec 2005 07:41 de inuendo

cred ca asta ti-a solicitat toata inteligenta si ai cazut mort jos dupa ce ai dat send..lol...mare e gradina... mai apropo de subiect se pare ca "normal" e de 5 ori pe saptamana.. si ma rog daca ajungi sa o faci regulat nu se mai pune ...

Re: Re: Ce inseamna o viata sexuala ok?

din 20 dec 2005 01:57 de mucea

TOTI sunteti niste labagii ordinari si face pe forum v-a dati mari macho si sculeri dar de fapt aveti par in ambele palme.[Cenzurat de ExoticDream] la toti de la cap la coada si invers!

Re: merita sa continui?

din 20 dec 2005 01:33 de ExoticDream

Iubirile nu trec peste noapte, daca nu esti capabil sa astepti pana cand "ii trece", mai bine renunta, o fata in situatia ei este vulnerabila, are nevoie de un suflet care sa ii fie aproape, dar daca insisti sa aveti o relatie inainte ...

Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 20 dec 2005 01:00 de ExoticDream

De ce crezi ca tentatia poate surveni doar in partea ei? Ce fel de iubire e aia in care fata ar renunta la baiatul pe care il iubeste pentru altul care are ii ofera cine stie ce minuni? Daca il iubeste, un Fat-Frumos cu IQ > 150 si cont ...

Re: Am nevoie de ajutor

din 20 dec 2005 00:23 de PanaSonyc

Iubita,la ecografie se vede dak esti insarcinata,dar nu imediat cum ai facut-o si ai mers la ecograf,stiu asta caci a mea dna dr.ginecolog a facut misto de mine cand mi-a facut ecografia cum ca as fi insarcinata si m-am speriat degeaba,am crezut ca ...

Re: Re: Re: Pot avea copii?

din 19 dec 2005 23:29 de valentine

Nesimtitilor!!!):( :flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Stupid question?

din 19 dec 2005 23:22 de valentine

Depinde de perioada de cand am facut sex ultima oara....de durata preludiului...daca factorii indeamna spre asa ceva, da, ma ud! Si nu vad ce e de ascuns aici...:rolleyes:

Re: Re: Re: Stupid question?

din 19 dec 2005 23:16 de valentine

Mai de asigurat nu pot sa te asigur, dar din proprie experienta pot sa iti zic ca daca nu era in perioada aia in care ii strica ovulul dupa spermatozoid nu prea are cum sa ramana insarcinata. Adica mie nu mi sa intamplat sa imi ramana partenera ...

Re: Re: Stupid question?

din 19 dec 2005 23:06 de Necunoscut

Valentine... nu mai era in perioada aia.. ca atunci nu e problema, ce si cum... Din cate stiu, multi practica asa numitul "coitus intreruptus".... voua nu vi se intampla (la baieti) sa va "udati" putin... in timpul preludiului? ...

Re: Stupid question?

din 19 dec 2005 22:44 de LonelyGirl

Nu prea conteaza cat dureaza daca e momentul nepotrivit.;)

Re: Re: Re: Re: merita sa continui?

din 19 dec 2005 22:21 de tot yo

Aaaa..si deci sa mai continui?? adik pt. ea nu voi fi doar un "mod" de a-l uita pe celalalt??si daca-l mai iubeste oleak ..oare mie nu-mi va fi greuuu sa o fac sa il uite???:unsure:

Re: dificil...

din 19 dec 2005 22:15 de Nekunoskuta

M-as desparti de el, dupa incercari esuate sa-i explic unde si cum greseste. In momentul in care iti dai seama ca persoana de langa tine nu e chiar cum ai vrei sa fie si practic nu o placi ce alta solutie mai exista?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am nevoie de ajuto

din 19 dec 2005 22:06 de Nekunoskuta

La o ecografie sau la o radiografie NU se vede sarcina decat daca se doreste asta. Adica daca tu iti faci radiografie la stomac doctorul va cauta doar acolo, nu se va preocupa si de o eventuala sarcina. Oricum sarcina nu se poate depista asa de ...

Re: fara prezervativ :|

din 19 dec 2005 22:00 de Nekunoskuta

Pai tu vrei sa ramai sau nu? :D Depinde...nu folosesti protectie si el ejaculeaza...unde? In ce perioada a ciclului tau menstrual o faci fara protectie? Depinde de multi factori. Concluzia e ca daca gresesti ceva risti un bebe.

Re: Aventura la Timisoara!( nu e cu punct roshu!)

din 19 dec 2005 20:27 de Necunoscut

Salut.. din pacate eu ma nimeresc a fi din Timisoara, si ma jignesti atunci cand te legi de orasul meu, pentru niste aventuri de-ale tale. 1. VAMA nu este in Timisoara... este in TIMIS... (probabil ai intrat pe la Cenad?!?!) 2. Daca nu stiai ...

Re: Re: Am o teama!!!

din 19 dec 2005 20:03 de Necunoscut

Un sfat: Inainte sa treci la actiune, cu 30 de minute inainte.... masturbeaza-te.. daca ai unde;) dupa ce termini... mai stai vreo 30 de minute (preludiul)... si treci la actiune... pentru tine va fi un fel de al 2-lea numar... ;) si va tine mai mult ...

Re: Dilema: duhul din lampa lui Aladin?

din 19 dec 2005 16:48 de miky

Eu cred ca ,daca ea iti este aproape de suflet, intre voi a existat odata un tip de sentiment(oricare ar fi el),dar totusi s-a intamplat ceva. Ai suparat-o ,jignit-o sau ai dezamagit-o in vreun fel?Pentru ca trebuie sa existe o cauza in urma ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2766 din 3732
«   1 ... 2763   2764   2765   2766   2767   2768   2769 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare