Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Dilema: duhul din lampa lui Aladin? din 19 dec 2005 15:40 de Nimeni
Salut! Suna ciudat sa vorbesc cu voi pentru ca nu stiu daca eu exist sau nu! O persoana de sex opus, care imi este foarte aproape de suflet si nu imi este ruda, imi marturiseste ca nu are pentru mine nici sentimente de colegialitate, nici de ...
Re: Am o teama!!! din 19 dec 2005 14:03 de Farfalla
Eu zic ca daca esti la inceput si nu prea ai experienta, incearca cu prezervativ, ca cine stie, poate iti dai drumul inauntru ... incerci cu prezervativ si pe urma vezi tu.
Success :ok:
Re: BTS? din 19 dec 2005 14:03 de abs
2 zile fara dus??? Asta se numeste "nespalat", nu om cu o posibila BTS! :x:x:x Iarasi avem parte de "povestiri din cripta"! :x Fa cunostinta cu apa si sapunul, de doua ori pe zi, si o sa vezi ca nu vei mai avea probleme! Cat ...
Re: Re: Pot avea copii? din 19 dec 2005 13:58 de Farfalla
Da asa este, numai raspunsuri aiurea ... poate omul acesta chiar are nevoie sa stie daca mai poate avea copii ...):():( , de ce va bateti joc ?
Re: dificil... din 19 dec 2005 13:54 de Farfalla
Si eu l-as iubi asa cum este. Prietenul meu mi-a zis "Te iubesc" dupa 1 an si ceva, cred ca pe cat inaintezi mai mult in varsta, mai ales la baieti, spui din ce in ce mai rar un "te iubesc". Unii asa sunt ei orgoliosi si nu se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Am nevoie de ajutor din 19 dec 2005 13:50 de Farfalla
Eu zic sa stai linistita. Mai bine ca sa te calmezi, te duci la farmicie si iei un test de sarcina ...
Re: merita sa continui? din 19 dec 2005 13:47 de Farfalla
Eu zic sa lupti pentru ea, fostul ei prieten o fi fost un dobitoc care nu a stiut sa o aprecieze si acuma a pierdut-o, si parerea mea ca unde nu a mers odata, a doua oara de ce sa mearga?Asa ca continua relatia cu ea, iesi in oras si cine stie ... ...
Re: merita sa continui? din 19 dec 2005 12:54 de draq
pai daca iti place de ea si spui ca te potrivesti cu ea...ar fi bine sa continui ..si nu cred ca daca tu o iubesti nu vei reusi !!baftaB)
Re: Re: Re: Re: Am nevoie de ajutor din 19 dec 2005 12:43 de Ramona
Am inceput sa iau anticonceptionale.Dar trebuie sa flu eu sigura ca nu s-a intamplat nimik atunci.Pt ca daca s-a intamplat ceva,e grav daca iau si anticonceptionale.
Re: dificil... din 19 dec 2005 12:40 de Ela
Eu trec prin aceeasi problema ca si tine.Prietenul meu e foarte orgolios,incapatanat,si are probleme de comunicare.Trebuie sa-mi dau eu seama care este problema lui.Acum cateva ne-am despartit dupa o relatie de 1 an si 8 luni.Mi-a zis ca o sa-mi ...
Re: Re: Pot avea copii? din 19 dec 2005 12:30 de Ela
NU inteleg d c dati raspunsuri aiurea.Omul are o problema si voi facetzi misto de el.Abtine-te!
Re: Re: Am nevoie de ajutor din 19 dec 2005 12:27 de Ramona
nu am spus ca am ramas insarcinata.m-am protejat dar mi-e frica...daca s-a rupt prezervativul?el mi-a spus ca nu.dar vreau sa fiu sigura.
Re: Am nevoie de ajutor din 19 dec 2005 12:23 de draq
Ba da nush cum draq ramaneti toate ca fufele insarcinate?? da protejativa si voi!!! dute si vezi la spital daca se vede nu intreba aici!!!
Dupa cat timp se vede sarcina la radiografie? din 19 dec 2005 12:16 de Ramona
Stiti cumva daca la o radiografie cu bariu se vede daca esti insarcinata?plsss...cine stie sa-mi raspunda.asta doar daca sunteti siguri.Sau dupa cat timp de sarcina se vede la o radiografie.Tx
Ea il mai iubeste pe fostul, merita sa continui? din 19 dec 2005 11:30 de Ionut b.
Salut..am si eu o pb. in leg. cu viata amoroasa daca ii pot spune asa..de curand am intalnit o fata care pur si simplu e ceea ce am cautat eu ..adik e persoana care se potriveste cu mine..am mai avut cateva intalniri cu ea..si mi-a mai povestit ...
Re: dificil... din 19 dec 2005 11:01 de swann
Probabil e vorba de un baiat, nu? Iubeste-l asa cum este, nu incerca sa-l schimbi. Asa sunt cei mai multi dintre noi, orgoliosi si mai reticenti in a ne exprima sentimentele...mai bine asa decat unul lipsit de mandrie sau prea deschis..crede-ma ...
Re: Re: Re: Daca am putea intoarce timpul.... din 19 dec 2005 01:29 de Bozgoru
:) asa e timpul... e timpul :) ne facem rau daca ne gandim sa-l dam inapoi...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dulce razb din 18 dec 2005 18:51 de Necunoscut
Pai hai sa punem altcumva problema.. nu conteaza ca s-a culcat cu unu, cu doi, daca au fost sentimente... inseamna ca nu a facut sex... ci dragoste (si nu e nimic rau in asta).
Tu cu cate ai facut-o? valentine;)
Ce faci cand partenerul este dificil? din 18 dec 2005 18:18 de miky
Ce ati face daca v-ati da seama ca persoana pe care o iubiti este dificila in sensul ca nu comunica, isi exprima sentimentele prin gesturi si foarte rar verbal,are un orgoliu iesit din comun, nu-si recunoaste greselile si cel mai grav lucru este ...
Am o teama!!! din 18 dec 2005 17:57 de dan18ro
Salutare!!!Din cate vad pe forum-ul asta trebuie sa fii sincer si sa nu fii rusinos ca sa fii bagat in seama.Asta o sa fac.Am 18 ani shi inca sunt virgin.Nu o consider o problema foarte mare insa n-ar fi rau sa nu mai fiu.Am avut in vara sansa asta ...
Pagina 2767 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||