Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Ce importanta acordati sexului in viata vo din 15 dec 2005 23:48 de adelinne001
Aprob ceea ce se spune mai sus ....daca relatia e mai veche nu intervine neaparat rutina ,mai sunt si sentimentele care face sa devina ceva minunat ..deci DA chiar si pozitia aceasta considerata banala ..poate fi exceptionala daca exista ...
Re: Re: Re: Parerea psihologilor privind durata iu din 15 dec 2005 23:40 de adelinne001
Dragostea adevarata nu se termina in 2 ani ..nu dureaza nici 3 luni ...ar trebui sa dureze la nesfarsit ..dar..DA e buna si prietenia daca dispare orice urma de iubire .....:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..... din 15 dec 2005 23:34 de ExoticDream
Daca tot veni vorba de murit, am mai gasit ceva in acelasi stil:
[b]I would die for you[/b]
[i]Regine Velasquez[/i]
I've never seen this kind of love.
The kind that won't wash, and then leave you in the dark.
I would die for you.
I ...
ajutor!!!! din 15 dec 2005 23:02 de G.G
cine de pe ici stie ceva tratamente.....nu vreau sa renunt la ea.(prietena actuala)a fost prima virgina din viata mea si eu primul din viata ei.nici ea nu vrea sa se mai desparta de mine.daca stiti ceva tratamente. sa la spuneti aici cat d repede.
Re: Dragoste pe net.... falsa sau adevarata din 15 dec 2005 22:13 de Drakoasa
Am citit ce ati scris si gandurile mele au luat-o razna simtzeam cum el e langa mine si citeste ce spuneti voi.ca sa raspund la cateva intrebari eu am 19 ani si el 25 Cum am mai spus el sta la pitesti si eu in Bucuresti ne vedeam aproape saptamanal ...
Re: Re: Re: Daca am putea intoarce timpul.... din 15 dec 2005 21:52 de valentine
Amandoua:mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 dec 2005 21:42 de LonelyGirl
Si daca tot suntem in preajma sarbatorilor :
So this is Christmas
And what have you done
Another year over
And a new one just begun
And so this is Christmas
I hope you have fun
The near and the dear ones
The old and the young
A very ...
Re: BTS? din 15 dec 2005 21:39 de valentine
Nu stiu sa iti zic exact care cum ce boala este, dar nu e normal sa ti se intample chestia asta.
Lichidul vascos alb sa zicem ca ar putea sa fie efectul viselor exotice(:D), dar despre punctulete...reprezinta o afectiune cu siguranta!
Re: Sarcina din 15 dec 2005 21:12 de LonelyGirl
Super interesant.Sunt unele chestii pe care nu le stiam.
Re: inca ceva de adaugat din 15 dec 2005 20:52 de LonelyGirl
Nu!Stai linistit!Daca a luat tableta de a doua zi nu ramane insarcinata.;)
Re: Daca am putea intoarce timpul.... din 15 dec 2005 20:34 de LonelyGirl
Daca am schimba ceva nu am mai avea experienta , gandirea si toate celelate pe care le avem acum.Si totusi, ar fi fost bine daca m-as fi pus mereu pe mine pe primul plan, daca as fi fost mai egoista multe lucuri ar fi astazi altfel.
Re: Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange? din 15 dec 2005 20:22 de LonelyGirl
Ar trebui sa incerci.Am auzit ca sunt altfel decat romancele..ceva mai "calde" cica.
Re: Himen rupt = sange? din 15 dec 2005 14:40 de ciupsie
mah..mie nu mi.a curs sange...da' a cam durut.oricum asta cu patatul cearceafului este o aberatie.gandeste.te k in ultimii 20 de ani peste 30% din fete s.au nascut fara himen...:alien:
si himenul se poate rupe si singur dk practici sport intensiv ...
Re: Re: Re: Dragoste pe net.... falsa sau adevarat din 15 dec 2005 14:25 de ExoticDream
- Continuare -
Dupa momentul dificil, dar fascinant, al intalnirii live, daca totul este OK de ambele parti, se continua comunicarea pe toate caile posibile, incercandu-se elaborarea unor planuri de viitor. Aici intervine varsta... In principiu, ...
Re: Daca am putea intoarce timpul.... din 15 dec 2005 09:21 de miky
Multe lucruri le-as face altfel, folosindu-ma tocmai de ceea ce am invatat din relatii.
Unele relatii nu le-as mai retrai cu siguranta si asta pentru ca nu au fost prea insemnate ....
Relatiile care au insemnat ceva pt. mine le-as retrai, ...
Re: Re: Dragoste pe net.... falsa sau adevarata din 15 dec 2005 08:24 de somebody
DA ! CEEA CE AFIRMI TU ESTE F. ADEVARAT DRAGOSTE PE NET DA CEL PUTIN IN CAZUL MEU SA INTAMPLAT SI CEEA CE AS VREA SA-TI SPUN E CA NICIODATA NU AM CREZUT IN ASA CEVA DAR UITE CA SA INTAMPLAT SI ACUM SUNT F. FERICITA SI ASTA DOAR IN 3 LUNI DE ZILE ...
Lichid vascos alb in jurul capului penisului, BTS? din 15 dec 2005 03:25 de Un Baiat
Sunt ingrijorat ... fac sex neprotejat pentru ca imi place mai mult. Se poate sa am ceva boala cu trasmitere sexuala ? Sa va zic simtomele pe care le-am observat: Daca nu fac dush 2 zile imi apare un lichid vascos alb in jurul capului (la organ) :) ...
Re: Re: Daca am putea intoarce timpul.... din 15 dec 2005 01:29 de ExoticDream
Altfel sau pe altcineva?!? :unsure::unsure::unsure:
Re: Dragoste pe net.... falsa sau adevarata din 15 dec 2005 01:17 de ExoticDream
Ne spui cati ani aveti?
Dragostea se poate naste si pe net, uneori tocmai distanta, acest dusman nemilos care ne chinuie fiinta in zilele si noptile in care abia mai putem indura dorul de celalalt, ne ajuta sa ne cunoastem mintea si sufletul ...
Re: Daca am putea intoarce timpul.... din 15 dec 2005 00:52 de valentine
un DA cu litere cat se poate de mari...
Pagina 2770 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||