Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

din 15 dec 2005 00:48 de valentine

Nu m-am culcat cu nici o rroma si crede-ma ca nici nu am de gand(nu mai am sprintul asa de rapid)...si nici nu am dezvirginat pe nimeni...stii tu, daca nu exista sentimente puternice pt fata de ce sa ii furi acest bun de pret?

Daca am putea intoarce timpul....

din 15 dec 2005 00:20 de ExoticDream

Cu totii am trecut prin etapele mai agitate sau mai linistite, mai fericite sau marcate de dezamagiri, ale adolescentei, am cunoscut ce inseamna iubirea (sau ni s-a parut ca am cunoscut-o), am facut dragoste sau sex, am trait experiente, am facut ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pr

din 14 dec 2005 23:45 de valentine

Esti o terminata... :D

Re: Re: Re: Re: sufocarea partenerului??

din 14 dec 2005 23:43 de valentine

Good point:ok:

Re: Re: Re: dulce razbunare

din 14 dec 2005 23:41 de valentine

Interesant...deci al doilea baiat din viata ta a fost defapt....doi baieti:x:x:x:x:x:x E de inteles ce ai simtit cand ai aflat ca ai fost inselata...dar presupun ca ai reactionat pe moment la nervi...altfel nu ai fii facut o astfel de prostie. ...

Re: Carte virtuala

din 14 dec 2005 23:35 de valentine

Nu prea cred sa functioneze...daca e sa fii dotat, creste el singur, nu prin nu stiu ce metode.

Please Ban This User.... excuse me LAME USER!!!

din 14 dec 2005 22:01 de Vik

Cu toate ca nu am prea multe posturi pot sa spun ca o cunosc destul de bine pe LonelyGirl si nu este varza asa cum sustii tu LAME USER care esti.Adminul ar trebui sa ii categoriseasca pe cei ca tine cu acest apelativ...asta ca sa ti se cunoasca tie ...

Re: Himen rupt = sange?

din 14 dec 2005 22:00 de Nekunoskuta

Tu ai mai intrebat asta pe aici, nu? Si am ajuns la discutii de genul "daca nu e virgina sigur e c***a", nu? Deci...nu-ti raspund :D

din 14 dec 2005 21:54 de sabba

normal este sa curga sange! gandeste-te la traditia potriviut careia dupa prima noapte, a nuntii, sotul trebuia sa iasa cu cersaful murdar de sange! sunt si cazuri cand dezvirginarea nu este insotita de sangerare, dar sunt cazuri reduse!

Re: Re: Re: sufocarea partenerului??

din 14 dec 2005 21:46 de sabba

aia care au nevoie de atata libertate cert nu au nevoie de o relatie! eu una......daca mi-ar cere libertatile astea....serios ca i le-as da pe toate! :D:D:D

Re: Re: Re: dulce razbunare

din 14 dec 2005 21:38 de sabba

da, bai, are dreptate! doi nu inseamna unul si altul............inseamna unul si unul..........ca i-a ales!):():():():( :D:D:D:D:D

Re: Re: dulce razbunare

din 14 dec 2005 20:30 de sol

;)fiecare cu parerea lui cu toate ca ceea ce ai spus este o mare minciuna nu ma poti judeca doar pt ceva ce am facut o singura data curva este o persoana care se duce cu unul si cu altul nu numai o data ci de zeci de ori iar daca vrei sa stii el ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pr

din 14 dec 2005 18:42 de LonelyGirl

Si care consideri ca e punctul meu slab?Sunt chiar curioasa sa vedem ce concluzii ai tras tu din doua postamente ale mele.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: proble

din 14 dec 2005 14:17 de adevaru'

raspunsul tau imi arata cat esti de iritata ca ti-a atins cineva punctul slab.si ca sa stii si tu k nu m-am uitat cui am raspuns(de asta nu stiam daca esti un ea ssau un el)si in legatura cu iq-ul ti-l arati tu singura nu trebuie sa iti calculez eu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema

din 14 dec 2005 13:48 de LonelyGirl

Ia scuteste-ma...Ar fi mai bine sa-ti iei talpasita de pe-aici daca tot nu ne putem ridica la nivelul DUMNEAVOASTRA de inteligenta. Ne calculezi cumva IQ-ul sau care e faza? P.S.: girl = fata (din engleza pe care o stiu eu).Deci ...

Despre sarcina (din Dictionarul de medicina)

din 14 dec 2005 12:24 de Farfalla

Pentru ca am vazut ca sunt destul de multe intrebari de sarcina, m-am uitat in Dictionarul de Medicina si acolo scrie: SARCINA. Totalitate a fenomenelor care se desfasoara intre fecundatie si nastere, in timpul carora embrionul, apoi fatul, se ...

Re: Dragoste pe net.... falsa sau adevarata

din 14 dec 2005 11:40 de Farfalla

Si eu am trecut prin asa ceva,el era departe, dar nu a mers. Din cauza la asta nu mai cred in relatii la distanta. Ma intelegeam super cu el, vorbeam pe net intruna,tot timpul aveam ceva sa vorbim si a venit si dupa mine de cateva ori, iar pe urma ...

din 14 dec 2005 11:32 de Farfalla

Mie de exemplu nu mi-a curs prima oara, da a intrat destul de greu.Nici nu m-a durut.Mai am doua prietene care tot asa,nu le-a curs sange, ele fiind virgine. Nu stiu ce sa zic ... poate chiar sunt unele fete care mint si zic ca au fost virgine si ...

Re: Poate sa ramana insarcinata?

din 14 dec 2005 11:26 de Farfalla

Nu poate sa ramana insarcinata :ok:

Re: dulce razbunare

din 14 dec 2005 03:52 de Bozgoru

Deci..aici nu e vorba ca nu o cunosc pe ea personal sa zic despre ea ca e o curva... dar gandeste-te frateeee!!!... un om normal....(deci om.. nu animal).. nu poate fii catalogat om..femeie normala din moment ce face sex cu 2 baieti din razbunare..nu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2771 din 3732
«   1 ... 2768   2769   2770   2771   2772   2773   2774 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare