Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema din 13 dec 2005 15:30 de ExoticDream
Domnisoara, dragoste cu sila nu se poate, in plus, stii tu: [i]the truth has three sides: mine, yours and... the real one[/i], asa ca nu e cazul sa ne certam.
Tu ai venit acum catva timp aici cu o problema, ai primit raspunsuri scurte si la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 dec 2005 13:26 de Necunoscut
Nu am citit toate posturile...
Nu am dreptul sa te judec, dar consider ca ceea ce ai facut tu e o mare mare mare prostie... te-ai "vandut"....
Am o parere prea buna despre femei cred eu... le consider finute, pure, nu niste ...
Re: Re: problema din 13 dec 2005 13:24 de adevaru
ce raspuns bun i-a dat.cred k de asta a cerut ajutoru vostru,k sa ii raspunda un mascarici.ati ajutat-o enorm.TINETI-O TOT ASA.si apropo daca tot ziceti k ii fac reclama altui site,pe voi o sa va recomand k fiind UN SITE ABERANT..... ...
Re: Dezvirginare cu degete din 13 dec 2005 09:04 de miky
Bineinteles ca se poate.Nu e neaparat sa fi sangerat la dezvirginare.
Isi poate da seama daca mai e virgina la urmatorul contact sau printr-un control...
Re: Dragoste pe net.... falsa sau adevarata din 13 dec 2005 09:01 de miky
Nu stiu daca am inteles prea bine.E o relatie la distanta?Va mai vedeti sau doar vb pe net?
Daca vb doar pe net.......sorry.Poate sa fie dragoste dar platonica si nu stiu cat va tine....
Poate ii face doar placere sa vb cu tine...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 dec 2005 01:20 de spleen
eshti virgina exotic? daca nu atunci cu cite persoane ai facut dragoste/sex ?
raspunsurile la aceste intrebari o sa invaluiasca intr-o noua lumina tot ce-ai scris pe tema data aici shi am sa-tzi intzeleg parerea mai bine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 dec 2005 01:00 de spleen
acum ai nuantzat raspunsul si eu un asa raspuns ashteptam. parerea mea?
cind eram mai mic consideram ca baiatul poate f*** tot ce misca shi nu e nimic rau in asta in timp ce fata nu trebuie sa faca asa ceva.(explicatia mea era simpla atunci. ...
Re: Re: Re: Re: Re: sufocarea partenerului?? din 13 dec 2005 00:48 de ExoticDream
Daca te-ar fi iubit cu adevarat, nu s-ar fi simtit sufocat de aceste gesturi de tandrete....
Chestia asta cu indiferenta mimata (joaca de-a "te plac, dar nu vreau sa te prinzi pentru ca ti-o iei in cap" ) functioneaza cel mult in ...
Re: Re: Re: Re: Re: sufocarea partenerului?? din 13 dec 2005 00:42 de ExoticDream
Nimic nu se produce la intamplare si, chiar daca putem gasi explicatii justificative pentru diverse fenomene, trebuie sa ajungem la cauzele lor reale ca sa le intelegem si sa le putem controla. Asadar, intai DE CE si abia apoi CUM....
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 dec 2005 00:31 de ExoticDream
OK, desi cred ca ti-am dat deja raspunsul, reiterez: m-ar deranja in aceeasi masura daca vreunul din ei ar fi facut sex cu multi parteneri; desi cunosc destul de bine mersul societatii in zilele noastre, continui sa am o parere foarte buna si un ...
Re: Re: Re: Re: postinor 2 din 13 dec 2005 00:21 de ExoticDream
In partea de sus a ecranului exista un buton pe care scrie [b]"Cauta"[/b], vei avea surpriza sa gasesti zeci de posturi pe tema Postinor, consulta-le mai intai pe acelea si abia apoi acuza-ne ca nu ajutam utilizatorii, OK? Oricum, daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 dec 2005 00:15 de spleen
eu n-am scris nimic despre "are nevoie", "organismul o cere". eu ti-am dat o intrebare (ma refeream la sex innainte de casatorie")shi tu nu prea mi-ai raspuns la ea.
Ma intereseaza ce te-ar deranja mai mult, daca mama ta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dulce din 12 dec 2005 18:10 de spleen
nu sunt atit de sigur ca n-ai dreptate. eu am avut noroc s-o dezvirginez pe prietena mea . Sunt sigur insa ca m-as simtzi la fel de rau ca si tine daca as fi aflat ca iubita mea s-a culcat pina la mine cu alti 3. Nu mai vorbesc de cazul in care ar ...
Re: Re: Re: Re: Poate sa ramana insarcinata? din 12 dec 2005 17:36 de valentine
Ups! He did it again...:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dulce razb din 12 dec 2005 17:31 de valentine
Stiu ca nu am dreptate la faza cu 3 parteneri in trecut, ea putand spune ca e chiar bine daca stam sa ne gandim la ce varsta are ea...si ca sunt mii de fete care la nici 19 ani au mai mult de 3 parteneri.
Chestia este ca mia intrat mie pe ...
Re: Re: Re: Re: sufocarea partenerului?? din 12 dec 2005 17:22 de miky
Intrebarea e pana unde il sufoci tu intr-adevar si de unde se simte el sufocat?
Mie mi se pare dureros ca mi-am sufocat partenerul prin surprizele, ghidusii si alte chestii de astea, care nu erau menite sa sufoce ci sa creeze o ...
Re: Re: Re: Poate sa ramana insarcinata? din 12 dec 2005 14:08 de tot eu
aberant esti tu! Discuta cu un medic si ai sa afli de mai MULTE cazuri in istoria medicinei in care fete virgine au ramas gravide! Daca ejaculeaza in zona vulvei, iar fata este in perioada ovultiei, flora vaginala atrage spermatozoizii! Si asa ca sa ...
Re: Re: Re: Re: Peliculele contraceptive din 12 dec 2005 12:48 de Dr.Pork
Peliculele contraceptive se introduc in vagin cu 10 minute inainte de contact, ele nu aluneca din vagin pt ca se topesc in cateva minute sau chiar daca mai ies ramane destula substanta ca sa asigure protectia (sunt de fapt un spermicid). Se zice ca ...
Re: Re: Re: sufocarea partenerului?? din 12 dec 2005 11:57 de verdiuc2
Eu cred ca ExoticDream este cea mai tare de pe tot forumul,si mi-ar face placere sa vorbesc mai mult cu ea.:-`.Pe de alta parte,nu este bine sa iti sufoci partenerul,caci acesta va tinde sa te indeparteze.Pe de alta parte,daca pari indiferent,va veni ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 dec 2005 11:17 de spleen
eu vorbeam despre situatzia de pina la casatorie (pina chiar sa se cunoasca). in cadrul casatoriei deja intr-adevar nu mai e nici o diferentza deoarece orice inshelare conduce spre o casnicie ruinata shi spre un copil traumat (asta in cazul in ...
Pagina 2773 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
65 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||