Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Ati trait o poveste de dragoste imposibila?

din 9 dec 2005 22:09 de love_22

A-ti trait vreodata, o poveste imposibila de dragoste? Daca da,povestiti cum a fost,ce a-ti invatat din aceasta experienta???

Re: Re: Re: ?!?!?!

din 9 dec 2005 21:51 de Nekunoskuta

Ovulatia inseamna eliminarea ovulului si e cea mai propice peroiada pentru o sarcina. Menstruatia inseamna eliminarea "conditiilor" care erau pregatite in uter pentru o eventuala fixare a produsului de conceptie. In rest...ce-i ...

Re: Re: Re: Re: Cum v-ati cunoscut?

din 9 dec 2005 20:52 de LonelyGirl

:lol::lol::lol:daca voi vorbiti despre ce cred eu ca vorbiti , eu stiu a 3 a varianta...:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o problema

din 9 dec 2005 20:45 de LonelyGirl

Sanii te dor deoarece urmeaza sa-ti vina...nu o sa-ti intarzie pana de Craciun.Stai linistita.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..

din 9 dec 2005 18:25 de valentine

Nu stiu, dar vreau o casa mai spatioasa:unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o problema

din 9 dec 2005 17:05 de valentine

1. ador cand mi se da dreptate:D 2.daca o sa iti mai intarzie mult nu o sa te doar doar sanii ci si capul, burta plus alte nu stiu ce 3.nu te mai juca cu dastea ca organismul tau are un "program de lucru" care e bine stabilit...deci ...

Re: Aprecierea propriei sexualitati

din 9 dec 2005 16:36 de valentine

1.medie 2.nu 3.da....de obicei dupa o perioada de stat impreuna...normal ca, contactele se raresc...ca sa fiu mai explicit: in prima saptamana o faceti ca leii (animalele nu banii:D), in a doua sapt o faceti ca, cainii, in a treia saptamana ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

din 9 dec 2005 16:25 de ExoticDream

Micule Einstein, daca ti-ai pastrat viteza luminii, spune-mi si mie cat spatiu ai parcurs? :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o problema

din 9 dec 2005 13:20 de Ema

Offf...Valentine s-ar putea sa aiba dreptate,deja ma dor sanii ingrozitor de cateva zile bune si tot nu mi-a venit!De pe 1 cand mi-a venit putin nu mi-a mai venit deloc,trebuia sa fii lasat lucrurile sa decurga normal,eu vroiam doar sa-mi intarzie ...

Re: Re: Parerea psihologilor privind durata iubiri

din 9 dec 2005 02:47 de ExoticDream

Data viitoare tin eu rand la shrink? Ma gandeam sa nu mai aruncam banii de pomana, cu diagnosticul asta sanse de restabilire nu exista! Mai bine dam o fuga la schi, aer nepoluat, zapada....., sanatate curata! P.S. Daca psihologii aia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A cere iertare

din 9 dec 2005 02:08 de ExoticDream

Acolo unde orgoliul este mai important decat iubirea, ma tem ca nu mai este nimic de salvat.... :/:/:/

Re: Re: Re: ?!?!?!

din 9 dec 2005 01:22 de ExoticDream

Eu stiam ca la multe! ;););)

Re: Re: Re: Re: Revelionul/Craciunul ideal!

din 9 dec 2005 01:12 de ExoticDream

Nu uitati ca un revelion petrecut in muntii Romaniei costa ceva mai mult decat un sejur intr-una din statiunile amarate din Spania, Austria, Italia etc.! O suna frumos si teribil de patriotic, dar, daca ai avea de ales, ai face revelionul ...

Re: Ce alegeti Sex sau Dragoste ?

din 8 dec 2005 22:05 de LonelyGirl

daca ma pui sa aleg intre a face dragoste sau sex...aleg dragoste.Daca ma pui sa aleg intre o relatie bazata pe dragoste si una bazata pe sex aleg tot dragostea.

Re: problema

din 8 dec 2005 21:50 de valentine

O sa mori curand:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A cere iertare vs

din 8 dec 2005 18:20 de miky

Dar daca tu incerci din rasputeri sa-l ajuti pe celalalt si tot din orgoliu nu se lasa ajutat?

Re: Parerea psihologilor privind durata iubirii

din 8 dec 2005 18:16 de miky

Nu sunt de acord deloc. Unul din cazurile care contrazic chestiunile insirate aici este cel al unor prieteni casatoriti de 15 ani,cu un copil si intre care mai exista acei "fluturasi"in stomac de la inceputul relatiei.Fara sa vreau am ...

Re: Re: ?!?!?!

din 8 dec 2005 18:15 de inuendo

nu se poate..ciclu insemna eliminarea ovulului... poate fi putin messy.. dar la unele fete apetitul sexual creste mult in perioada aia..

Re: ?!?!?!

din 8 dec 2005 13:25 de LonelyGirl

da , se poate sa ramana insarcinata.cel mai bine aR fi sa utilizati prezervativul.

?!?!?!

din 8 dec 2005 11:13 de unu

daca fata se afla pe ciclu pot face dragoste cu ea????poate ramane insarcinata ??? deci daca ejaculez in ea ..se poate intampla ceva naspa (adica sa ramana insarcinata ) ?? astept rsp ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2776 din 3732
«   1 ... 2773   2774   2775   2776   2777   2778   2779 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare