Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: sufocarea partenerului??

din 12 dec 2005 08:51 de miky

Sunt de acord cu cele spuse de tine. E foarte adevarat ca undeva trebuie sa existe o fisura, cum tot atat de adevarat este faptul ca uneori ei simt ca se sufoca de la mult mai putin doar pentru ca nu comuniuca de fapt care e problema....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: du

din 12 dec 2005 03:19 de ExoticDream

Nu, nu este nici o diferenta (mai ales in cadrul unei casatorii), fiecare este responsabil de actele sale, suntem oameni si nu ar trebui sa ne ascundem in spatele instinctelor. Daca nu te simti capabil sa iti asumi obligatiile de sot si/sau ...

Re: sufocarea partenerului??

din 12 dec 2005 02:36 de ExoticDream

Ai dreptate, se cam intampla ceea ce spui tu, dar cred ca numai in acele relatii unde exista unele fisuri, minusuri, dificultati de comunicare. Printre modalitatile de manifestare a sufocarii partenerului se numara grija exagerata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dulce

din 12 dec 2005 01:42 de spleen

ce te-ar deranja mai mult exotic daca ai afla ca tatal tau f**** tot ce misca sau daca ai afla acelasi lucru despre mama ta? e totusi o diferenta intre masculin si feminin la acest capitol.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dulce razb

din 12 dec 2005 01:31 de ExoticDream

Daca ea e..... "c" pentru ca "a facut-o" o data cu doi tipi, cum se numeste el care a facut acelasi lucru cu doua tipe (chiar daca nu in paralel, ci in serie)? Masculinul de la "c" cumva? :ninja::ninja::ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dulce razbunar

din 12 dec 2005 01:24 de ExoticDream

Sa nu confundam lucrurile: una este sa faci sex din razbunare si alta este ca, la o anumita varsta, sa ai un trecut sentimental si sexual. Este adevarat ca unii dintre noi si-ar dori ca omul pe care il iubesc si pe care l-au descoperit cu greu, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dulce razbunare

din 12 dec 2005 00:40 de valentina

din 11 dec 2005 22:51 de sol

;)mai Valentine eu cred ca ai luat foarte in serios ceea ce am spus ca si cum ti-as fii facut tie faza;cu cateva vb dragute as fii inteles poate aici par o fiinta vulgara dar te pot asigura ca nu este asa. cum a spus cineva de aici acum imi pare ...

Re: Re: Re: postinor 2

din 11 dec 2005 16:51 de buddy

asta e si intrebarea mea,da se pare ca nimeni nu are un raspuns...ghinionul e ca postinorul amana ovulatia,si nu are efect si peste 5 zile in nici un caz...mai exista cineva pe forum,sau nu?

Re: Re: Re: Peliculele contraceptive

din 11 dec 2005 16:22 de Nekunoskuta

Bla...bla...bla...aaaaa...ai terminat? Sa inteleg ca ai folosit acest tip de contraceptive sau ca citesti o carte de gramatica?

Re: Re: Intrebare

din 11 dec 2005 16:10 de Nekunoskuta

Te corectam:p Chiar daca este virgina o fata care are menstruatie are normal si ovulatie. Sperma poate patrunde in vagin prin micile perforatii ale himenului (un himen virgin este si el perforat) si astfel sa ajunga la ovul. Chestia e ca ...

Re: Intrebare

din 11 dec 2005 15:10 de cosmin14

Pai cica daca esti virgina nu ai cum sa ramai pentru ca sperma nu ajunge la ovule. Corectati-ma daca gresesc cumva.

Poate sa ramana insarcinata?

din 11 dec 2005 15:08 de cosmin14

Acum 2 zile m-am jucat cu prietena mea, amandoi fiind dezbracatzi si am ejaculat fara sa o penetrez. Ea este virgina si ii este frica ca ar putea sa ramana. Eu i-am explicat ca nu exista sanse pentru ca daca este virgina sperma nu ajunge in vagin. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dulce razbunare

din 11 dec 2005 03:05 de valentine

Okkkkk...a fost inselata, dar daca te stropeste unu cu masina pe strada tu trebuie sa ii dai foc la masina?

Re: Re: Aprecierea propriei sexualitati

din 11 dec 2005 02:36 de ExoticDream

"Nepotrivirea de caracter", asa cum este codificata in justitie nepotrivirea sexuala dintre parteneri (sper sa nu ma insel), poate constitui motiv de despartire? Oare sentimentele nu sunt suficiente pentru a se incerca ajungerea la un ...

Re: Re: Re: Re: De ce tine asa putin in ultimul ti

din 11 dec 2005 02:19 de ronin

Exact...nush daca te consoleaza cu ceva dar probabil ca tine foarte mult la tine, deja e ceva psihologic. In cazul meu de ex. de nu terminam deloc(nu puteam aproape sa termin). Dupa ce am facut-o cu actuala prietena, iar nu am terminat primele ...

din 11 dec 2005 02:17 de ExoticDream

Tu te faci ca nu intelegi?!? Chiar n-ai prins motivul pentru care femeia aia iti face "o faza de asta"??? Mda.... voi, barbatii, aveti voie sa calcati in strachini, este in firea voastra, macar incearca sa ne convingi, vino cu argumente ...

Re: Re: Re: poveste imposibila...

din 11 dec 2005 02:07 de ExoticDream

Da, am trait o iubire imposibila, in care distanta si destinul nenorocit (nu in ordinea asta, desigur) au reprezentat conditiile vitrege. Ce am invatat? A life experience in a nutshell.... Am invatat ca iubirea nu are granite, nu stie ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: dulce razbunare

din 11 dec 2005 01:51 de valentine

Si va mai intrebati de ce unii masculi fug de maritis ca de sida...pai daca iti face nevasta o faza de asta ce mama ei de treaba faci? nu iti vine sa o arunci de la balcon?

Re: Re: Re: Re: dulce razbunare

din 11 dec 2005 01:40 de ExoticDream

Nu este niciodata cazul sa lovesti o fata, indiferent ce vina poarta, exista alte cai de a o face sa simta asta, pedeapsa fizica dovedeste cat esti de slab in realitate, cat de putin iti poti controla nervii, desi tu tocmai grozavia vrei sa ti-o ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2774 din 3732
«   1 ... 2771   2772   2773   2774   2775   2776   2777 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare