Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Aprecierea propriei sexualitati

din 6 dec 2005 02:31 de ExoticDream

Acesta este un topic in care ii rog sa raspunda pe cei care au cel putin 2-3 ani de experienta sexuala. Cat suntem virgini, toti ne imaginam ca suntem "hot" si ca, in clipa in care ne vom incepe viata intima, vom fi adevarate bombe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: u were right:)

din 6 dec 2005 02:16 de ExoticDream

Nu cred! ;););) Nu sar, imi spun doar punctul de vedere. Ce sa fac daca realitatea este in favoarea lui? Ti-am dat deja un exemplu: "nemesis are intotdeauna dreptate". Crede-ma ca l-am contrazis nu o data, am mers pana in panzele ...

Re: Re: Curiozitati din orasele Romaniei

din 6 dec 2005 01:23 de ExoticDream

Mie imi placea Bucurestiul pe vremea cand vara traversam lacul Herastrau inot, iarna faceam slalom prin zapada de un metru pana la scoala, iar vanzatoarea din colt imi zambea cand cumparam biscuiti "ABC" pentru pauza de masa de la ...

Re: Re: LOGEST

din 5 dec 2005 22:21 de nemesis

Unde? La plafar? Mai bine-l trimiteai la o plimbare in parc...

Re: Re: Fostele iu

din 5 dec 2005 21:42 de sabba

mda! nu e normal! pentru ca daca noi nu tinem la noi...nimeni nu tine!

Re: LOGEST

din 5 dec 2005 20:20 de LonelyGirl

logest e anticonceptionat si pt depresie ai nevoie de un antidepresiv.Antidepresivele se dau doar cu prescriptie medicala.daca nu vrei sa mergi la medic , mergi la un plafar , spune-i vanzatoarei/vanzatorului simptomele pe care le ai si-ti va ...

Re: Re: mmhh

din 5 dec 2005 18:35 de verdiuc2

Da,adica e cam dificil.Daca tu esti in ziua a 5a,si spermatozoidul traieste 8 zile...deci pana in ziua a 13a....ovulatia ar trebui sa vina in ziua a 14.Deci tu esti la limita...(X)

problema

din 5 dec 2005 15:28 de sufletzik

Am si eu o intrebare! Daca am simptome premenstruale (ma dor sanii si s-au umflat) si raman insarcinata... simptomele dispar? Sau le am in continuare? Eu de exemplu acum stau cu grija ca poate s-a intamplat ceva la ultimul contact...dar ma dor sanii ...

Re: Re: Re: Re: Re: metode contraceptie

din 5 dec 2005 15:25 de andreea

O sa retin faza cu Durexu:) Eu in schimb nu am mai vrut si nici nu mi0au mai fost recomandate; probleme pur medicale, plus ca pt 5 luni si ma dadusera destul de rau peste cap; stiu ca nu-s toate la fel dar am zis cam stop pt o vreme. Oricum .. e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fostele iu

din 5 dec 2005 15:18 de LonelyGirl

Doar ac atunci cand iubesti din nefericire ajungi chiar s ate umilesti , sa-ti calci mandria si orgoliul in picioare etc.

Re: Re: Re: Re: Revelionul/Craciunul ideal!

din 5 dec 2005 14:54 de LonelyGirl

Multa bafta!!!:ok:

Re: Re: Re: Ce importanta acordati sexului in viat

din 5 dec 2005 14:07 de ExoticDream

Eu functionez pe principiul proportionalitatii directe intre atractia sexuala simtita fata de cineva si sentimentele implicate, asta inseamna ca sentimente practic inexistente induc o atractie sexuala similara si partida de sex zero, insa nu ...

Re: Re: Re: metode contraceptie

din 5 dec 2005 12:47 de andreea

Da, mai este si asta, nu spun ca nu ne multumeste, dar totusi, e mult de-aici si pana la generalizare:) Si da, sunt total de-acord cu ce zici tu (aka Nekunoscuta:).. stam bine in ceea ce priveste comunicarea, dar daca de la inceput ne-am ...

Aventura la Timisoara!( nu e cu punct roshu!)

din 5 dec 2005 12:43 de xander

Daca tot putem discuta despre ce ne pofteste inima, ma racoresc shi eu un pic pe aici! Fratilor ce se intampla in tzara asta a noastra?Am dat o fuga in week-end pana la Timisoara (mica Viena i se mai spune)Am ramas paralizat. Sambata seara. Ala de ...

Re: metode contraceptie

din 5 dec 2005 08:36 de Nekunoskuta

Probleme nu au cum sa existe "la inceput" daca exista comunicare. Cum sa-i spui ca vrei prezervativ? Spune-i, pur si simplu. Vorbeste cu el si spune-i ca nu esti sigura pe metoda de contraceptie pe care o aplicati, ca esti prea mica si ...

Re: despre sarcina de cand se vorbeste?

din 5 dec 2005 08:35 de Nekunoskuta

Testul de sarcina se poate face dupa 14 zile de la contactul sexual in cauza. Semnele de sarcina apar cam tot in perioada asta. Cauza e ca abia in ziua a 12a de la fecundare oul ajunge in uter. Principalul semn al existentei unei sarcini este ...

Re: Re: Ce importanta acordati sexului in viata vo

din 5 dec 2005 08:30 de verdiuc2

Eu cred ca sexul este invers proportional cu cat tii la acea persoana.Daca ti mult la ea,atunci nu vei mai vrea atat de mult sex,ci iti va ajunge simpla prezenta.Pe cand,daca nu tii la el/ea,atunci....

Re: Ce importanta acordati sexului in viata voastr

din 5 dec 2005 08:12 de Nekunoskuta

Daca stii sa nu te pierzi in rutina nu vei face dragoste pentru ca "asa trebuie" si nici nu va scrie la tine in agenda "3 noiembrie - sex". Asa cum tot (aproape tot) e mai bun cu cat e mai vechi, asa se intampla si cu sexul intr-o ...

Re: Re: Re: Revelionul/Craciunul ideal!

din 5 dec 2005 05:47 de Vampyrela

Mda, pai daca am noroc el va veni in tara sa petreaca sarbatorile cu mine si poate il duc sa vada muntii din Romanaia. Frumos nu? Domane ajuta sa reuseasca.

Re: Re: Re: Re: Re: Ati fi partener de VIP?

din 5 dec 2005 03:19 de nemesis

Sa inteleg ca VIP = Very Intelligent Person, nu? :-`

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2778 din 3732
«   1 ... 2775   2776   2777   2778   2779   2780   2781 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele