Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 dec 2005 00:29 de Aluka
primo : nu-s gagica!sau cel putin asa am eu pretentia!:)
secundo : o sa fac "no comment" daca tu vrei , dar iti spun eu ca asa va ramane!;)
terzo : dintre noi doi/doua tu esti cel/cea mai offtopic!:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 dec 2005 23:58 de aLUKA
normal ca TREBUIE SA VADA SI EL...pentru ca el NU POATE..!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 dec 2005 23:55 de kikimiki
iti trebuie aprobari???
pe bune daca nu-ti fac cadou niste dioprii noi de mos niculae!
:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cine sunteti? din 2 dec 2005 23:45 de LonelyGirl
Mdea ... o sa fiu mai atenta pe viitor.:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cine sunteti? din 2 dec 2005 23:39 de kikimiki
si tu pune cratima ....daca nu faci economie!
:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 dec 2005 23:31 de Nekunoskuta
Daca esti fata (asa cum se banuieste pe aici, nu de alta dar tu nu ai spus, presupun ca nici tu nu stii), eu nu te-as scoate la un suc daca te-as auzi vorbind asa:x
Vezi ca altceva decat sa jignesti nu stii sa faci?;)Asta e refugiul oamenilor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 dec 2005 23:30 de Aluka
tu ai innebunit!vrei acum sa iti faca oral toata lumea!si stefan cel mare?:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 dec 2005 23:27 de kikimiki
ok! asteapta-ma ca vin!
dar asteapta-ma aici!
bine?
:D:D:D:D:D
si cand ajung pe aproape te sun!
:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 dec 2005 23:23 de Taqua
Bei, vreau sa ma certi si eu p-aci cu cineva. Care se ofera? :ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 dec 2005 23:23 de Aluka
stai doua secunde ca daca vrei deschidem si un forum ca acum un an cand era sa il am pe conshtiintza pe nevroticul asta de nemesis!:D:D:D
:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 dec 2005 23:15 de x
depinde cum itzi lucreaza cu gura. daca faci bine oral (asha cum tzi-a mers vestea) atunci mai ramin. se refera shi la zimbareatza. vad ca ai gura mare in plus pe un topic te laudai ca practici. te ashtept shi pe tine sa-mi faci un oral.
Re: Cum va comportati intr-o cearta? din 2 dec 2005 23:15 de Nekunoskuta
Vreau sa vorbesc la subiect. Liniste!!!:D
Intr-o cearta...hmmmmm....depinde. Daca e una de-aia mare, adica sa ma deranjeze ceva foarte tare devin (aproape) isterica. Nu e bine sa stai atunci de vorba cu mine. Tot ce-mi vine in cap spun (si unele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum va comportati intr-o c din 2 dec 2005 23:10 de Aluka
se presteaza si altceva in afara de oral si anal in gay cluburi?ca io nu stiu..!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Cum va comportati intr-o c din 2 dec 2005 23:05 de kikimiki
asa ai patit tu?
iar te uiti in oglinda???
spage-o naibii, ca ma induci intr-o oroare totala!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 dec 2005 23:04 de Nekunoskuta
Io is curajoasa di fielul mieu, doar mi-s moldovieanca, ci naiba?:D
Si ce propui, un 1 la 1? Alegeti armele, va rog!
Sfat: du-te si mananca, lipsesc parti intregi din frazele tale. Si "ea" si un calmant, poate patesti ceva si te ...
Re: Re: Re: Re: Cum va comportati intr-o c din 2 dec 2005 23:02 de x
daca ai fost alungat din gay clubul in care prestai servicii oral shi anal trebuie cumva sa-tzi umpli noptzile
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 dec 2005 23:02 de kikimiki
la verbe faci economie??
e scumpe?????
fa credit daca nu-ti permiti!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau. din 2 dec 2005 22:59 de Aluka
ai prins ceva chiar daca nu totul..!asa o sa ajungi daca imi ascultzi sfaturile!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 dec 2005 22:57 de Aluka
eram si eu mai dobitocule,dar am lasat-o pe nekunoskuta singura cu tine fiindca stiam ca iti face fatza cu brio...,ceea ce s-a si intamplat! :D:D
nekunoskuta atunci aveam ceva important de facut ,dar am ras continuu la vederea celor scrise ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vr din 2 dec 2005 22:54 de x
ce-ai mai prins la curaj asta seara. cind erai singura pe forum nu erai asha. pricep totul mai bine decit itzi inchipui.
continua s-o faci pe deshteapta (daca-i shti cit de idioata dintr-o parte)
Pagina 2781 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
12 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||