Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Vreau... din 1 dec 2005 09:24 de sabba
asta e!:flowers:
ajutor!!!! din 1 dec 2005 06:44 de G.G
am cateva intrebari si as vrea raspunsurile cat mai repede posibil.
am 19 ani si prietena mea A. are 18.am incercat si noi sa facem dragoste.in timpul preludiului :)i-am spus :"esti sigura ca vrei sa o facem? am prezervative.!" ia mi-a ...
Re: Cum va comportati intr-o cearta? din 1 dec 2005 06:20 de RoB3rTo
depinde... cat de mult tin la partener si din ce motiv a inceput cearta daca e un motiv mai serios si e din cauza ei nu cred ca-mi cer scuze dar daca tin mult la ea imi cer scuze si daca e din cauza ei dar daca ma gandesc mai bine e mai bine sa-mi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revelionul/Craciun din 1 dec 2005 03:45 de ExoticDream
M-am antrenat o idee cu sarbatorile astea, sper sa ma descurc multumitor (la cat de "tehnic" punctez eu, betele alea sunt aproape decorative, mi-e teama ca mainile vor soma de revelion)!
;););)
Cum va comportati intr-o cearta? din 1 dec 2005 03:29 de ExoticDream
Scanteia a aparut dintr-un motiv mai mult sau mai putin intemeiat, spiritele s-au incins si ai ajuns sa te certi cu partenerul. Cum te comporti in timpul fazei incendiare (ridici tonul, iti amintesti fel de fel de chestii acumulate si le reprosezi, ...
Re: Re: o senzatie fara sa vreau din 1 dec 2005 03:17 de ExoticDream
Daca sex nu e (ca lumea), nimic nu e, asa-i? Ce conteaza ca fata il iubeste "din toata inima"? Te-ai gandit ca poate el nu are experienta prea multa si nu stie fel de fel de trucuri ca sa innebuneasca o fata in pat? Te-ai gandit ca ...
Re: Re: Vreau... din 1 dec 2005 03:00 de ExoticDream
Stii tu vorba aia "It is better to have loved and lost than never to have loved at all." Fie ca ai fost partenerul ideal, fie ca nu, doare infiorator cand iti vezi aproape intreaga lume prabusindu-se, fara sa poti face nimic si in timp ...
Re: prima oara a admin.COC din 1 dec 2005 02:48 de Bozgoru
daca vrei mai multa siguranta incearca diane 35 ...
Re: Re: Re: Re: Re: par din 1 dec 2005 02:47 de Bozgoru
fara foc....ca poate o sa mai ti se scoaleee.. la pasteleee cailor!!!! :) asculta la mine..smulge firele cu penseta ca daca te razi... cresc mai des... legea lu darwin :)
Re: o senzatie fara sa vreau din 1 dec 2005 02:44 de Bozgoru
da se pare ca sexul este mai presus de dragoste..inca de pe vremea dinozaurilor :).. ce sa faci? pai... daca nu sunteti compatibili in pat.... degeaba e dragoste.... mai bine il parasesti acuma decat cand e prea tarziu... :(
Re: Re: Inteligenta vs. Cultura generala din 1 dec 2005 01:03 de spleen
bine spus, ai avut noroc de un prof bun. intotdeauna am crezut ca matematic se poate explica aproape orice
Re: Re: Re: Re: Vreau... din 30 nov 2005 23:23 de Taqua
Ihm:/ Dar apreciez "interesul"...
Re: o senzatie fara sa vreau din 30 nov 2005 22:59 de LonelyGirl
Cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el.Sa i9i spui lui ceea ce ai scris aici , chiar daca iti e foarte , foarte greu.Comunicarea ajuta mult si schimba multe lucruri.Trust me!
Re: Re: Re: Re: Vreau... din 30 nov 2005 22:48 de LonelyGirl
Hmmm....imi place asta!:ok:
Re: Re: Re: Vreau... din 30 nov 2005 21:48 de Aluka
"cujeta"...mai adanc !:)
Uite un punct de sprijin : Numai daca tinem ochii inchisi " intr-o anumita privinta" suntem sufleteshte integri " . Sistemul de iluzii " este singurul garant al acestei miopii ...
Re: Re: Re: Re: Vreau... din 30 nov 2005 18:47 de x
daca ai avea numai boala asta n-ai avea pretz. dar asha...
deci din cauza acestei boli ai scris aiureli aci (shi nu numai aici)?
shtiu eu doctor bun care rezv boala contrazicerii. ai nevoie de serviciele lui? poate te ajuta cumva
Re: Re: o senzatie fara sa vreau din 30 nov 2005 18:45 de saabba
mda! si daca nu-l duce capu...deseneaza-i!:D:D:D
Re: o senzatie fara sa vreau din 30 nov 2005 18:37 de x
sa-i spui intr-o forma cit se poate de delicata tot ce-ai scris aici. succes!
Re: Re: Re: Re: par din 30 nov 2005 18:22 de saabba
bai esti culmea! exista creme epilatoare!.....sau daca insisti...poti sa le dai foc la firele alea....este uimitor cat de repede arde!:D:D:D:D
Re: o senzatie fara sa vreau din 30 nov 2005 18:19 de saabba
sa-l schimbi cu unul cu mai multa imaginatzie!:flowers::flowers:
Pagina 2784 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||