Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revelionul/Craciunul i din 30 nov 2005 18:09 de saabba
iti garanteaza fata ca te tin....chiar daca pe urma mergi in maini o saptamana!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: pt sabba si exotica din 30 nov 2005 17:57 de saabba
Imi pare rau sa te contrazic dar sulinar este mai rea decat lupului! ;)
Difera versantul si se poate, intradevar sa fie mai multa zapada! Mai vad peste doua saptamani! acum ma recuperez si ma rog sa vina naibii frigul!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: A cere iertare vs orgoliu din 30 nov 2005 15:44 de ExoticDream
Eu am intalnit cazuri in care el este convins ca iubeste (fiind, in realitate, paralel cu sentimentul respectiv), iar dupa un timp (de obicei foarte scurt, in care oricum sentimentul imaginat nu are cum sa se nasca si sa se dezvolte cat de cat) ...
Re: I got no respect for bitch ..sry women din 30 nov 2005 15:22 de ExoticDream
Problema cu aratatorul cumva?!?
Casatoria nereusita a parintilor poate induce fie tratarea sexului opus fara urma de sentimente si chiar respect, din teama de a preveni suferinta (cazul tau), fie incapacitatea de a fi astfel, care, ...
Partenerul nu ma satisface sexual din 30 nov 2005 15:08 de sol
:unsure:am impreuna cu prietenul meu un an si am facut dragoste de ceva de mai bine de 8 luni si pe zi ce trece am senzatia ca nu ma satisface;il iubesc din toata inima dar nu ma implineste niciodata chiar daca am orgazm si aproape mereu isi da ...
Re: Re: Re: cum va trateaza partenerul? din 30 nov 2005 10:39 de strange_love
Nu pot sa spun dak 4 luni e mult sau putin. Totul e relativ. Eu sunt cu prietenul meu de un an jumate si stiu k dupa 4 luni se comporta inca suuuuuuuuper cu mine. Imi face multe complimente si ma facea sa simt ca ma iubeste si ma apreciaza. Dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex toys din 30 nov 2005 02:40 de nemesis
Hmmm... Intr-adevar, este subiectiva! Dar oare filozofii aia... cum ii chema... Kant, Spinoza, Pluto... aaah, nu; Platon si mai erau cativa, la ce s-au chinuit sa ne spuna ce-i aia etica si morala? Eh, niste dobitoci! Nu se pot masura cu opiniile ...
Re: Re: sex toys din 30 nov 2005 02:29 de nemesis
"Datimi" o lama... fac eu restul! :wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Revelionul/Craciunul ideal din 30 nov 2005 02:28 de ExoticDream
Daca ma mai tin picioarele, dansez, pe urma presupun ca... dorm?!? Skipping the warm arms around me I guess!
:.:.:.
Re: par din 30 nov 2005 02:27 de nemesis
Freza, maybe...? Vezi cum i-ar sta cu breton! O:):rolleyes:
Re: Re: Re: Re: pt sabba si exotica din 30 nov 2005 02:11 de nemesis
Ar fi trebuit sa incerci Lupului. Este ferita de soare si m-as mira sa fie plina de noroi. La aproape 3km de partie (~2.9 km, din cate tin minte) te poti bucura de zapada... Asta daca te tine de Lupului... :/
Re: I got no respect for bitch ..sry women din 30 nov 2005 00:38 de love22
Draga Vlad,vreau sa-ti spun o poveste(adevarata!)La 21 de ani,am intilnit un barbat,de 29 de ani!identic tie:tot ce prindea...f***a si pleca!...pana sa ma intilneasca pe mine..eram,ultima de pe planeta,naiva,fara rautate, ...
Re: Re: Vreau... din 30 nov 2005 00:38 de Taqua
:-`Zau daca am idee despre cine vorbestiO:)
Re: Re: Re: cum va trateaza partenerul? din 29 nov 2005 22:26 de Farfalla
:lol::lol::lol::lol::lol:
Pai am zis si eu, daca intrebarea era cum te trateaza partenerul , ma trateaza ca o printesa si ma tine numai in puf :lol::lol::lol::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2005 22:24 de Aluka
doua cutzite infipte-n cap si unu'-n gat!ce mai vrei?:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2005 22:23 de Nekunoskuta
:blink::blink:Mi-ar trebui un DEX online:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2005 22:20 de x
nu tzi itzi spuneam, dar daca te simtzi asha... ce sa-tzi fac. pe mine shacalilor (aluca, armurariu, saabaa). va ashtept:D
Re: Re: Re: Re: Re: hai sa vedem.. din 29 nov 2005 22:09 de x
la sigur shtiu rusa mai bine ca amindoi. bine ca
a-tzi gasit o gresheala ortografica. avetzi toate calitatzile de a deveni profesori de lb romina la clasele primare, cam atit va permite imaginatzia voastra limitata. daca am sa stau shi am sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2005 22:05 de x
fie, ai dreptate (dar n-ai dreptate deloc) nu vreau sa-tzi cobor rating-ul de expert. linishteshte-te, il meritzi din plin. shi pe de-asupra mai eshti shi tare ascutzita la minte (doar ca asta s-a manifestat acum prin aceea ca ai incercat sa dai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2005 22:02 de Aluka
l-am dat dracu pe Mitru demult!acum io "forbeam" de sigmund!:D:D
Pagina 2785 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||